2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Benimde yarin test gunum yuregim agzimda atiyo.
Oyala kendini canım benim, uyuyarak zaman geçirmeye çalıştım ben olmadı, son akşam dışarı çıktım çay içmeye bir iki arkadaşımı gördüm hemen akşam oluverdi. İnşaallah senden de güzel haber alıcaz. Ya Halık, diye tespih çek. Bi de şu ayeti 7 kere oku: Hasbiyallahu Lailahe İllallahu Aleyhi Tevekkeltü ve Hüve Rabbül Arşil Aziym.

Değerim iki katına çıkmazsa diye korkuyorum işte, çok şükür tabii ki

Seninki devlet meselesine döndü patikli yarın büyük gün sabırsızlıkla bekliyoruz haberlerini

O kadar erken kese görünüyor mu!? Bi de bu hafta hesabını son adet tarihine göre mi hesaplıyoruz? Bizim transfer günümüzden itibaren mi sayacaklar yoksa? Siteden yapmıştım ben de ama sonra sildim.
Benim transfer günüm son adet tarihimden sonra ram 14. Güne denk geldi. Hesap yapmam kolay oluyor, doktorum tahmini doğum tarihi için trnsfer günümden sonra 38 hafta Demişti. Oğluma hamileyken 5 hafta 3 günlükken görmüştük keseyi ama karından mı vajinal mi hatırlamıyorum.

Sitres yok en büyük büyük düşman o zaten,ama değerin düşük olsaydı biraz sitrese girebilirdin o yüzden bir sorun yok tadını çıkar canim
Aaa çok sevindim canım, anlamıyorum işte böyle panik yapıyorum istemeden
Sağol

Benimki 18. Güne denk gelmiş oluyor. Pazartesi ben de gidicem doktora. Vajinal baktırmayın diyorlar, o kadar riskli olsa doktor bakar mı ki?

Günaydın arkadaşlar!! Herkese mutlu bir gün diliyorum. Benim pazartesi kese randevum var. Allah'ın izniyle 5 hafta 2 günlük olacak o zaman bebişim. Usg ile karından mı yoksa vajinal mi bakılıyor acaba?
aynıyız canım benımde pazartesi randevum inşallah bebeşimizi görürüz ben cok heycanlıyım senin degerlerin kaçtı nezaman taransferın oldu

Ay askolsun canım benim ne biktirmasi ben sana takılıyorum sadece :) seninkide birsey mi,transferim olsun ben neler yapıcam size :)
sürekli yazıp duruyorum ama şu oldu bu oldu ben bile bıkıyorum kendimden valla şu pozitifi bi göreyimde nazınızı yerim sizin ben ..iyi ki varsınız
haa bide feci başım dönüyo midem bulanıyo benim

Bıkılır mı hiç? Buradaki paylaşımları kimseyle yapamayız, birbirimizi en iyi biz anlarız.

aynıyız canım benımde pazartesi randevum inşallah bebeşimizi görürüz ben cok heycanlıyım senin degerlerin kaçtı nezaman taransferın oldu
Canım benim transferim 8 martta oldu. 2 tane dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi. 12. Gün değerim 124,9, 15. Gün değerim 523 çıktı. Ama test sonuçları rahatlatmıyor tamamen. Keseyi görüp kalp atışlarını duyup rahatlarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…