Hadi gozunaydin canim hayirli olsun rabbim kucagina almayida nasip etsinKızlar cok şükür keseyide kalp atışını da gördük 1 tane gözüktü. Rabbim sizede yaşatsın inşallah. Resmini atim Eki Görüntüle 1470742
Canim evde mi yaptin test.kanda baktirmadan negatif deme bence.Bugün benim doğum günüm belki çıkar diye test yaptım negatif üzülmeyeceğim demiştim ama üzüldüm.
Canım idrarda zaten geç çıkıyor o yüzden üzülme sakınEvt idrar testi yaptım.
Canim gunun ne zamansa o kanda baktirEvt idrar testi yaptım.
canim benimEvt idrar testi yaptım.
canim idrara guvenme hic ve canini skma bosuna cok erken kanda baktir gunu gelince.Evt idrar testi yaptım.
Canım Rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah ıkı tane mı transfer edılmıstıKızlar cok şükür keseyide kalp atışını da gördük 1 tane gözüktü. Rabbim sizede yaşatsın inşallah. Resmini atim Eki Görüntüle 1470742
Evet 2 tane idi ama biri tutmuş. Ama belki iki hafta sonra ikinci de gözükebilir dedi.Canım Rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah ıkı tane mı transfer edılmıstı
Hayırlısı olsun canım bır tane de yeterEvet 2 tane idi ama biri tutmuş. Ama belki iki hafta sonra ikinci de gözükebilir dedi.
Canım sana 2 embryo mu kondu.belirtin oldumu acaba yazabilirmisin.idrar ve kanda ne zamn öğrendin acabaEvet 2 tane idi ama biri tutmuş. Ama belki iki hafta sonra ikinci de gözükebilir dedi.
İnşallh canım.Slm arkadaslar once hamile kalanlari tebrik ediorym bekleyenlerede bol sans insallah bende tup bebek yaptiracagim ama adetimi bekliyorum bir turlu gelmedigelince ine ile baslayacagim bu bebim ilk denemem olacak insallah gelir yada normal oldan olmusumdurda hic gerek kalmaz
Benim daha önceki transferimde bu şekilde olmuştu.kullandığımız ilaçlar adeti engelliyor.Kızlar bır sorum var bızım bu kullandıgumız ilaclar adet gecıktırıyor mu ben ayın onunda hasta olmustum cumartesı transferım olacak tahlıl gunu adet den ıkı gun onceye gelıyor benım aklım ermedı bu ıse bır fıkrınıZ var mı
Sagol canım hıc olmayız ınsallahBenim daha önceki transferimde bu şekilde olmuştu.kullandığımız ilaçlar adeti engelliyor.
Hep öyle olur zaten canım adet olmayayım dersin ama daha belki günün gelmeden o gelir şimdi de bekliyorsun ya gelmez stres yaptiysan o yüzden gecikmiş olabilir yada inşallah hamilesindirSlm arkadaslar once hamile kalanlari tebrik ediorym bekleyenlerede bol sans insallah bende tup bebek yaptiracagim ama adetimi bekliyorum bir turlu gelmedigelince ine ile baslayacagim bu bebim ilk denemem olacak insallah gelir yada normal oldan olmusumdurda hic gerek kalmaz
Hayirli olsun gozunaydin canimBenim bugün 9. Günümdü beta hcg yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim 2 gün sonra tekrar yaptırcam inşallah değer 2 ye katlar Rabbim herkese nasip etsin inşallah