- 29 Ekim 2020
- 1.525
- 3.102
- 32
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.161
Çok çok sevindim canım benim. Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş birakmasin böyle etrafımda çok örnek var Rabbim veriyor mucizesini çok şükür hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Hepimize inşallahEveett ultrason kağıdımda temmuz 11 gözüküyor tahmini doğumum doktorum son adet tarihi sorarlarsa 4 ekim diye soylersin demişti. Ben malesef takip edemedim. Aşılama yaptık tutmadı. Ara verip tüp bebeği bekliyorduk dosyamizi hazırladık o yuzden takip etmiyordum olmayinca kaset test yapayım da doktora gideyim dedim. Şok olduk kendiliğinden gelmiş bebiş
Çok geçmiş olsun canim ya gene de değildir inşallah dinlen dikkat et kendine ya. İnşallah en kısa zamanda geçer duzelirsinCanım kızlar
Şimdi geldim hastaneden. 4 saattir oralarda bekliyoruz. Crp yüksek çıktı biraz. Ufak tefek referans dışı şeyler var ama crp yüksekliğini açıklar başka bi veri göremedi Dr tahlillerde. Kadın doğuma gönderdi.
Orada Dr bebekle ilgili bi durum olamayacağını böbrekle ilgili bi sorun olabileceğini söyledi. Yine muayene etti. Bebek iyi. Bana Ürolojiye gitmemi önerdi yine. Daha önce gittim. Bi şey görünmedi dedim. Misal kum döküyorsan ultrasonda görünmez dedi. Bi daha randevu alıp gidecem bakalım.
Kartal Lütfi Kırdar. 2 saatte çıkar dedikleri sonuçlar üç saatten fazla bekledik.
Yine mi erkek acaba şuan beni de merak sardı bak afiyet olsun bebisineErkekti ya tatlı görünce içim kalkıyordu bunda da öyle bir parça tatlı yesem yutamiyorum, ama dünden beri düştüm ekşi derdine
Aynenn temmuza varmak hepimize nasip olsun da inşallah arka arkaya doğum haberlerimizi alalım sağlıklaTemmuzda buralar karışacak