2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

İlk

İlk gebelikten once dusuk oldu diye verdi kan tahlili vermeden direk kullanmisdim o ay tutunmusdu. Rahmi besliyormusya 2 kimyasal 1 bos gebelikte olunce bu ay da kullansammi dedim. Vitamini aldim dr sordum kullanabilirsin demis
Doktorunuz onay vermişse kullanın ben de kullandım ama bana aşılama yapmıştım diye verdi

İlk

İlk gebelikten once dusuk oldu diye verdi kan tahlili vermeden direk kullanmisdim o ay tutunmusdu. Rahmi besliyormusya 2 kimyasal 1 bos gebelikte olunce bu ay da kullansammi dedim. Vitamini aldim dr sordum kullanabilirsin demis
Benim de ilk bebeğim kalbi durdu kürtaj oldum😔 burdaki doktorlar 2-3 kez düşük olmazsa birsey yapmayalım kafasındalar. Siz nasıl kullandınız ben de merak ediyorum açıkçası bunu

Benim de ilk bebeğim kalbi durdu kürtaj oldum😔 burdaki doktorlar 2-3 kez düşük olmazsa birsey yapmayalım kafasındalar. Siz nasıl kullandınız ben de merak ediyorum açıkçası bunu
Dr degistirdim femara duphaston kullanmisdim test yaptım pozitif di ama lekelenme gibi kanama olmusdu devami gelmemisdi ozaman basladi

Muhakkak üstünde durun bana da ilk yaşadığımda normal olabilir dediler hiç bir şey yapmadılar ikinci gebeliğimde de aynı şeyi yaşadım çok zor bir durum doktorlar 2 düşük sonrası diyorlar ama neden aynı şeyleri yaşamamızı bekliyorlar

Siz pıhtılaşma testi yaptırın muhakkak kalp durması genelde onunla ilişkili oluyor

X