Bat 22 Aralık canım hayırlısıregli yaklaşan kaç kişiyiz kızlar ben çok yorum yapmasamda uzaktan izliyorum sizi yorumları tek tek okuyorum benim bat 23 aralık test yapmıyorum akıllandım diyelim adetim geçerse yapıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat 22 Aralık canım hayırlısıregli yaklaşan kaç kişiyiz kızlar ben çok yorum yapmasamda uzaktan izliyorum sizi yorumları tek tek okuyorum benim bat 23 aralık test yapmıyorum akıllandım diyelim adetim geçerse yapıcam
sen yapmıs mıydın canım testBat 22 Aralık canım hayırlısı
Bu sabah yaptım canım negatif çıktı ama yinede bi umut iştesen yapmıs mıydın canım test
Daha 3 gun varBu sabah yaptım canım negatif çıktı ama yinede bi umut işte
Evet canım 3 gün var ama negatif görünce bi hevesim gitti yani açıkçasıDaha 3 gun var
Şifa olur inşallahEki Görüntüle 3523179 bunlarda bnm kullandiklarim
ri kullanip güzel haberleride okuyunca cok umud eddim bakalimŞifa olur inşallah
Benimde yaklaşıyoreee yarın test yapcam ben sabahregli yaklaşan kaç kişiyiz kızlar ben çok yorum yapmasamda uzaktan izliyorum sizi yorumları tek tek okuyorum benim bat 23 aralık test yapmıyorum akıllandım diyelim adetim geçerse yapıcam
Benimde 21’ i bende yapmıyorum.regli yaklaşan kaç kişiyiz kızlar ben çok yorum yapmasamda uzaktan izliyorum sizi yorumları tek tek okuyorum benim bat 23 aralık test yapmıyorum akıllandım diyelim adetim geçerse yapıcam
Sperm ve yumurta kalitesi için revestrol öneriliyor. Insta da onlineeczacin diye bir kadın var ben onun akademik bilgi paylaşımlarını beğeniyorum.Kızlar bu ay ilaç iğne bir şey kullanmayı düşünmüyorum yumurta kalitesi içşn bildiğiniz iyi bir takviye ilaç var mı
Tamam bakayım buna teşekkür ederimSperm ve yumurta kalitesi için revestrol öneriliyor. Insta da onlineeczacin diye bir kadın var ben onun akademik bilgi paylaşımlarını beğeniyorum.
hadi güzel sonuçlar alırsın inşAllahBenimde yaklaşıyoreee yarın test yapcam ben sabah
bende aynı düşünüyorumBenimde 21’ i bende yapmıyorum.
Belirtim varken bile gecikmedim. O yüzden regl olmaz gecikirsem yaparım
Mfk nin da rezerv annh sini kullanıyorum bende bu ay bakalım istersen deneyebilirsinKızlar bu ay ilaç iğne bir şey kullanmayı düşünmüyorum yumurta kalitesi içşn bildiğiniz iyi bir takviye ilaç var mı
Ben elendim bu ayda yokAy canım inşallah hoşgeldin