• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canim brnde oyleyim aslinda hemen bebek tarafina geciyorum ama gecen hafta kendim icinde atki eldiven aldim kiyafet alamiyorum bakmakta istemiyorum tipten dolayi :)) normal halime donunce eksik birakmam kendimi giyinmeyi cok severim:)

Kizlar cok tesekkur ederim elegim acelyacicegi
Bu arada bende ozellikle bes dk ayakta dursam hemen ayaklarim ve belim agiriyor bende 74 kiloyum 20 kilo aldim vucuttan cok dismedim cogunlukla karnim dun hastanede hem ebe hem dr karnin ne kadar buyuk dediler bebek iri geliba dediler ama disardan anlamak mumkun degil benim ablaminda karni cok buyuktu ikiz ucuz zannediyordu herkes ama bebek normal kiloda dogdu dogumununyaptiran dr gobek kordonu cok uzunmus demisti ona

Canim aslinda tadilat isi beni pek yormadi kafa olarak yorgunum ben kalabaliga karisikliga fazla dayanamayan bi tipim ondan ama enfeksiyondan yavasliyir olmasindan olabilir. Semptomlardan dolayi anladim canim enfeksiyonu ben suan calismiyorum ama bi universitede mikrobiyologum benim alanim yani.
Karnini olctunmu hic canim ne kadr ki? Bnde olcmedim ama olcmek isterdim hep en basindan bu yana

Ayy ben vazgeçtim uğraşamam..bebeğim kucağımda olsun yeter..etrafımı goremiycem galiba ben..gelen de bahane bulmasın :)))) odasını tam hazırlayayım da...gerisi kalsın :)))) daha bebek odaları bile gelmedi şimdi gitcem kaynanam da kalcam annemin doktor isi var çünkü..nasılsa kaynanam mecbur yapıyor her gün yemek eşine hem daha iyi beslenirim belki...
Aynen yorma sen hiç kendini böyle şeylerle kzuum bakma bizimki biraz aile baskısı...
Git canım güzel güzel beslen iyi olur

Kizlar bende sekerimi ve lavantami kendim uapicam zaten hazir satiliyor kutusu sizde icune koyup kapatiyorsunuz ayrica isim yazmak icin baskicidan yazdirip slikon tabancasiyla yapisturiyorsunuz cook basit herkes yapabilir kurabiyeleride kendim yapabilirsem yapcam gunum belku olursa olmazsada malzemeyi bilen birine verip yaptiracam ayrica oda icin de susler hazir satiliyor alin siz dogumdayken susler birileri cok para harcamak israf bence organizasyon sirketlerine biz bu cocuklari ne zor elde ettik onalra en iyi gelecegi saglayabilme gucu versin allah bize

Kizlar bende sekerimi ve lavantami kendim uapicam zaten hazir satiliyor kutusu sizde icune koyup kapatiyorsunuz ayrica isim yazmak icin baskicidan yazdirip slikon tabancasiyla yapisturiyorsunuz cook basit herkes yapabilir kurabiyeleride kendim yapabilirsem yapcam gunum belku olursa olmazsada malzemeyi bilen birine verip yaptiracam ayrica oda icin de susler hazir satiliyor alin siz dogumdayken susler birileri cok para harcamak israf bence organizasyon sirketlerine biz bu cocuklari ne zor elde ettik onalra en iyi gelecegi saglayabilme gucu versin allah bize
Guzel dusunmussun bencede yani, ama hersey heves iste napabilir insan, bnde kurabiye ve cikolata dusundum. Saglicakla gelsinler hele

Kapı süsünü önceden halletmiştim.bnmde farklı.instagramdan baksana fikir olur yada yaptırırsn.
Baktım instagramda orda bulamadım.. tiryaki hobi diye bir yer keşfettim..ordakiler çok hoşuma gitti..belki instagram hesabi vardır buranın da..

5 kilo falan aldim canim toplam ama ilk aylar 3 kilo vermistim bende ayni agri sizi cok nazli kizlarimiz canim
Neeee genel toplam 5 mi aldin :))))) ben 10 aldım bebegin kalp atışı ile tedavi ile sayınca 14 kilo su anda 57 yim...valla napcaz bu süpürgesiz cadılar ile yaaaa...

Aynen yorma sen hiç kendini böyle şeylerle kzuum bakma bizimki biraz aile baskısı...
Git canım güzel güzel beslen iyi olur
Ben hastanede dağıtmak için magnet seker çikolata lavanta onlardan yapcam veya yaptırcam...artik yatmak çok zor oturmak daha kolay...otururken yapabilirmiyim acaba diyorum gün içinde zaman geçer..bir arkadaşım yaptı gecenlerde...gün de 10 tane yapıyorum demişti o ..

Neeee genel toplam 5 mi aldin :))))) ben 10 aldım bebegin kalp atışı ile tedavi ile sayınca 14 kilo su anda 57 yim...valla napcaz bu süpürgesiz cadılar ile yaaaa...
Kiz yok kiz tedavide bende aldim hamile kaldim 3 kilo verip tekrar 5 kilo aldim oda tartininin azizligine ugradim bece biraz dadaha fazladir yani hamile kaldigimdan.beri 8 kilo kesin almis oluyorum ama bundan sonra cok alinirmis canim zaten ben simdi korkuyom almaya basladim cunku

Ben hastanede dağıtmak için magnet seker çikolata lavanta onlardan yapcam veya yaptırcam...artik yatmak çok zor oturmak daha kolay...otururken yapabilirmiyim acaba diyorum gün içinde zaman geçer..bir arkadaşım yaptı gecenlerde...gün de 10 tane yapıyorum demişti o ..
Yaparsın aslında ya zaten en fazla 50 tane değil mi

Hıçkırık kaç dk sürüyor canım benim ki çok az sürüyor..yarim dakika olmuyor bile...yerim onlarin hickirigini :)))
Bi iki dakka suruyor bazen, bazende daha az canim. Yeni yeni ayirt ediyorum hicriklarini. Isim bulamadik daha sizin gibi. Esim begenmiyor, onu istediklerini de ben begenmiyorum napacaz

Kızlar bnm göbegi ölçtüm .göbek deliği hizasından 105, füze gibi sipsivri:)))) bugun seker kontrolunede gittim.şükür hersey yolunda hiç bir sorun yok.zaten evde ölçüyorum tokken bile 105-125 arası , 15 kg almışım.yani 1 ayda 2 kilo diyetisyen cok iyi dedi.ikiz gebelik çok normal dedi kilon.boyle giderse en gazla 19 alırsın ,o da normal dedi.

Kiz yok kiz tedavide bende aldim hamile kaldim 3 kilo verip tekrar 5 kilo aldim oda tartininin azizligine ugradim bece biraz dadaha fazladir yani hamile kaldigimdan.beri 8 kilo kesin almis oluyorum ama bundan sonra cok alinirmis canim zaten ben simdi korkuyom almaya basladim cunku
Ben en son 2 hafta önce doktorda 57 idim...iki haftadır evde de hep 57 çıkıyorum...doktorun tartısı biraz farklı her nekadar olsada orda kıyafet üstümde olduğu için oynuyor herhalde diye tahmin ediyorum..evde ne ayakkabı ne pantolon sutyen vs hic birşey yok üzerimde...

Back
X