• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Çok küçük değil canım gene azcik buyuyunce taksinmiş...sana söyleyince aklıma geldi eşime de gelince söyledim..ben babama söyleyeyim diyor yoklasın babanemi :) bebek bileziği ne olacak bozdurmayın da takin beni hatırlayın diyor..kimse demiyor daha 5 bin babasına borç var tüp bebek ten..5 bin doğumda verilecek..temassiz ateş ölçer ile ilgili bir suru yorum okudum..yok doğru olcmuyor diye bende ondan düşünüyorum genede ama..soyluycem kardeşime kuzenime filan paylaşın aranizda bunlar eksik diyeceğim..esim de kardeşine söyleme diyor..esi laf eder filan diye galiba..kuzenlerde sordu ne alınacak ne eksik diye..öyle şanslı lar ki hepsi kaliteli al güzelse biz de çocuklara giydiririz güzelleri sakla diyorlar..Çok ta fena yani bizim kizlar :)))))
Ya babaya borcu verir ne olacak.sonuçta bir torun geliyor:))) siliversin borcu hediye olarak.o temassızlarda iki çeşit var biri kulaktan biri alından falan hangisi iyi acaba?sen kuzenlere liste yap bu hafta:)

Kuzu bende 20 den beri kullaniyorum demir ilacı..bakalım tiroid için hastaneye gidince orda da istiyecegim demir tahlili..bir de demir ilacı midemi agritiyor diye rennie ile içtim geceleri bayramdan beri..meğersem rennie de icilmezmis demir le..iciyorum 1 saat kıvranıyorum napim artik..
Biliyorum canım demir ilacı kullandığını,belki ilaç farkı vardır diye yazdım..

Mrb kizlar size soylemedim telaslandirmayayim diye bebegim iki gundur hic hareket etmedi ne yiyip ictiysem sancimda vardi. Bugun oglene kadar bekledim hareket etmeyince hastaneyi aradim hemen gel dediler neyse gittim kalp cihazina bagladilar kalp grafiginde hersey normal dedi cok sukur yuregime su serpildi ama halen daha bi hareket hissedemedim. Karnimi olctu disardan buyuk bir bebek dedi ama intenette okudum disardan olcunle buyuklugu degerlendiremezsiniz diyor ama bu ebe oyle degerlendirdi sonra bakan dr da. Sancimin nedeni icinde normal dedi ben normal degil dedim enfeksiyona benziyor dedim test yapti evet hakliymissin enfeksiyon varmis dedi antibiyotik verdi.

Mrb kizlar size soylemedim telaslandirmayayim diye bebegim iki gundur hic hareket etmedi ne yiyip ictiysem sancimda vardi. Bugun oglene kadar bekledim hareket etmeyince hastaneyi aradim hemen gel dediler neyse gittim kalp cihazina bagladilar kalp grafiginde hersey normal dedi cok sukur yuregime su serpildi ama halen daha bi hareket hissedemedim. Karnimi olctu disardan buyuk bir bebek dedi ama intenette okudum disardan olcunle buyuklugu degerlendiremezsiniz diyor ama bu ebe oyle degerlendirdi sonra bakan dr da. Sancimin nedeni icinde normal dedi ben normal degil dedim enfeksiyona benziyor dedim test yapti evet hakliymissin enfeksiyon varmis dedi antibiyotik verdi.
Cnm çok geçmiş olsun ya :( şükür birseyiniz yokmuş.cnmbazen sen hissetmesende o içeride oynar durumda oluyor, yani soylemesen test yapmyacaklar.kendi kendinin dru olacaksın.yoksa vay halimize ya.

Gecmis olsun cnm

Kızlar bu arada az önce mailime baktım...Hani hast suslemesi için bir konsept begenmistim hatirlarsaniz fiyat bekliyordum mail atmislar şoka girdim
3.500 tl arti KDV yazmışlar...Ya bana çok fazla geldi sizce

Kızlar bu arada az önce mailime baktım...Hani hast suslemesi için bir konsept begenmistim hatirlarsaniz fiyat bekliyordum mail atmislar şoka girdim
Çok çok pahalı !!

Cnm çok geçmiş olsun ya :KK43: şükür birseyiniz yokmuş.cnmbazen sen hissetmesende o içeride oynar durumda oluyor, yani soylemesen test yapmyacaklar.kendi kendinin dru olacaksın.yoksa vay halimize ya.

Evet canim ya aynen kendi kendimizin dr olucaz. Cok tesekkurler canim allah hepimizinkinin tamamina erdirsin.

elsal elsal canım çok geçmiş olsun şükür iyisiniz...

Gecmis olsun cnm

Serenci benurde sagolun kizlar cok sukur bisey yoktu minnosum daha simdi iki tane hareket etti.

Bencede cok pahaliymis canim ya resmen soygun bu tur durumlarda biz insanlar kac isteseler veriyoruz bizim dugundede bizi soymislardi resmen herseyin iyisi olsun dedik iki uc kati para odemistik. Alternatif birsey dusunsen

Dmi ya!
Satinda almıyorum hiç birşeyi...
Banada çok pahalı geldi yada fiyatları öyle mi bu işlerin onuda bilmiyorum..
Yok cnm ya düpedüz kazıkçı bunlar.birde Hepitopu 2 gun,yazık değilmi o parayı bebişlere harcarsın.sen kendin bile bir konsept hazırlarsın.taş çatlasın 1000-1500 tl tuutsun.birde hepsi senin olacak

Evet canim ya aynen kendi kendimizin dr olucaz. Cok tesekkurler canim allah hepimizinkinin tamamina erdirsin.

Serenci benurde sagolun kizlar cok sukur bisey yoktu minnosum daha simdi iki tane hareket etti.

Bencede cok pahaliymis canim ya resmen soygun bu tur durumlarda biz insanlar kac isteseler veriyoruz bizim dugundede bizi soymislardi resmen herseyin iyisi olsun dedik iki uc kati para odemistik. Alternatif birsey dusunsen
Aynen canım bakıyorum suan instagramdan suslemelere

Kiz onlara deseydin ya odayi susleyeceksiniz dogum bana ait siz yaptirmayacaksiniz

image.webp

Yok cnm ya düpedüz kazıkçı bunlar.birde Hepitopu 2 gun,yazık değilmi o parayı bebişlere harcarsın.sen kendin bile bir konsept hazırlarsın.taş çatlasın 1000-1500 tl tuutsun.birde hepsi senin olacak
Bende onu dedim çocuklarıma hersey feda olsun ama suse falan değil...Bu bebekler hayatımı değiştirdi nasıl tutumlu oldum şaşırıyorum kendime çok savurgandim bi kaç ay öncesine kadar evlat nasıl başka birşey

Back
X