- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hep zeytinyağı kıllanırım.taze fasülye,kabak, yapabilirsin.patlıcanı bile zeytinyağlı yapıyorum o da cok guzel oluyor.Ben bi koşu agir cekimle gittim yemek yaptim, daha dogrusu firina attim pisiyor. Zeytinyagli ne yapsam zeytinyagi kullaniyorum arkadslr.![]()
Kereviz herkes sevmez ama onuda yapabilirsin.Ben bi koşu agir cekimle gittim yemek yaptim, daha dogrusu firina attim pisiyor. Zeytinyagli ne yapsam zeytinyagi kullaniyorum arkadslr.![]()
Koyanlar düşünsün canım...benim kulagima tınısı hos gelmiyor zaten :))) adam koymuş artık ne diyim ...arastirsalardi..Canim ecrin koymayin diyor hocalar anlami int dogru yazmiyormus
Olsun yaaa...unutuyor insan hormonlardan canımAyy evet ya cnm kusura bakma unutmuşum.kafa kalmadı ki.
Amin inşallah...Insallh bol olsunda emsinler guzel guzel yavrularimiz.
Benim bütün yemeklerim zeytinyaglidir..birde pilav filan olursa tereyağı...ayçiçek yagi en son 2 sene önce almıştım..geçen kardeşim bende yemek yaparken bulmuş onu arkalardan onla karnıyarık yapmış..yemek çok kotu olmuştu bozulmuştu galiba ayçiçek yağı..herşey zeytinyagli bizde et de olsa kuru fasulyede olsa...hep onu kullanıyorum..kilolarca alıyoruz sızma zeytinyagi..esim de alıştı valla artık..hem sağlıklı..Ben bi koşu agir cekimle gittim yemek yaptim, daha dogrusu firina attim pisiyor. Zeytinyagli ne yapsam zeytinyagi kullaniyorum arkadslr.![]()
Cook güzeller Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin insallah canim.
Haklisin bir kaç gündür ondan da ses çıkmadı canım...shopping nasılsın cnm.iyimisin? Bir haftadır yazmıyorsun.
Bizde yaklasik bi senedir zeytinyagina cok agirlik verdik, az zeytinyagiyla yemek yapmaya, az tuz kullanmaya gayret ve ozen goateriyorum, nedeni esim de trigliserit hep yuksek cikiyor, bi sene once farkeetik, genetikmis. O yuzden esime diger yaglar yasak, diyet sebze agirlikli, yagsiz etlerden pisiriyorum hep, light olan peynir sut yogurt tuketiyor. Zeytinyagida parcamiz oldu artik yaniBenim bütün yemeklerim zeytinyaglidir..birde pilav filan olursa tereyağı...ayçiçek yagi en son 2 sene önce almıştım..geçen kardeşim bende yemek yaparken bulmuş onu arkalardan onla karnıyarık yapmış..yemek çok kotu olmuştu bozulmuştu galiba ayçiçek yağı..herşey zeytinyagli bizde et de olsa kuru fasulyede olsa...hep onu kullanıyorum..kilolarca alıyoruz sızma zeytinyagi..esim de alıştı valla artık..hem sağlıklı..
Sevmeeyiz maleseffKereviz herkes sevmez ama onuda yapabilirsin.
Cnm ben izmirli oldugum için.egede hep zeytinyağı kullanılır.bizim K kaderim35 in dediği gibi çiçek yağı girsede kullanılmaz bozulur.çok iyi yapmışsın zeytinyağı kullanarak.hem eşin hem senin için,Bizde yaklasik bi senedir zeytinyagina cok agirlik verdik, az zeytinyagiyla yemek yapmaya, az tuz kullanmaya gayret ve ozen goateriyorum, nedeni esim de trigliserit hep yuksek cikiyor, bi sene once farkeetik, genetikmis. O yuzden esime diger yaglar yasak, diyet sebze agirlikli, yagsiz etlerden pisiriyorum hep, light olan peynir sut yogurt tuketiyor. Zeytinyagida parcamiz oldu artik yani
Benim kaynanam enginar yapar zeytinyağlı ama kuzu etli...eskiden çok güzel gelirdi onun yaptığı..artik yapamıyor mu yada isteksiz bana yaptığı için mi valla benim ki daha güzel oluyor..2 dir yaptı yiyemedim..her zaman et olmuyor..markete gitmek zor geliyor esim de yap etsiz der mesela..artik oda etsiz yiyince enginarin tadı geliyor diyor..kuzu eti olayını abartıyor kaynanam bazen oda enginarın tadını bastırıyor..seviyorum ben zeytinyagini ohhh miss gibide kokar...taze fasulye kıymasız yaparım kaynanam kıymalı yapar,biber dolması kıymasız onda kıymalı olur...kayınpeder herşeye et yada kıyma attiriyor..bide çok yağlı seviyor..gıcık oluyorum :)))) olmuşun 55 yaşında seker var beni pıhtı attı bi kez hic sağlıklı beslenmiyor...salata ayrı yaparım ondan yarim limon sıkarım eksi der yemez ben de bol limonlu salata ya bayılırım...Bizde yaklasik bi senedir zeytinyagina cok agirlik verdik, az zeytinyagiyla yemek yapmaya, az tuz kullanmaya gayret ve ozen goateriyorum, nedeni esim de trigliserit hep yuksek cikiyor, bi sene once farkeetik, genetikmis. O yuzden esime diger yaglar yasak, diyet sebze agirlikli, yagsiz etlerden pisiriyorum hep, light olan peynir sut yogurt tuketiyor. Zeytinyagida parcamiz oldu artik yani
Biz de de senede bir kez çeşit olsun veya vitamin olsun diye yapilan bir yemek..yok abi yaa portakallı yaptım salçalı yaptım yumurtalı terbiyeli yaptım yenmiyor yenmiyor...ben sevemedim su kerevizi...Sevmeeyiz maleseff((
Aynn bende senin gibi,et koymam sebzelere.salatada bol ekşiliBenim kaynanam enginar yapar zeytinyağlı ama kuzu etli...eskiden çok güzel gelirdi onun yaptığı..artik yapamıyor mu yada isteksiz bana yaptığı için mi valla benim ki daha güzel oluyor..2 dir yaptı yiyemedim..her zaman et olmuyor..markete gitmek zor geliyor esim de yap etsiz der mesela..artik oda etsiz yiyince enginarin tadı geliyor diyor..kuzu eti olayını abartıyor kaynanam bazen oda enginarın tadını bastırıyor..seviyorum ben zeytinyagini ohhh miss gibide kokar...taze fasulye kıymasız yaparım kaynanam kıymalı yapar,biber dolması kıymasız onda kıymalı olur...kayınpeder herşeye et yada kıyma attiriyor..bide çok yağlı seviyor..gıcık oluyorum :)))) olmuşun 55 yaşında seker var beni pıhtı attı bi kez hic sağlıklı beslenmiyor...salata ayrı yaparım ondan yarim limon sıkarım eksi der yemez ben de bol limonlu salata ya bayılırım...
Ben yaptım gecen hafta.diyetisyen çok iyi yapmışssın.muhakkak ye dedi,sizde zorlayon biraz yemek içinBiz de de senede bir kez çeşit olsun veya vitamin olsun diye yapilan bir yemek..yok abi yaa portakallı yaptım salçalı yaptım yumurtalı terbiyeli yaptım yenmiyor yenmiyor...ben sevemedim su kerevizi...
Yeşillik salatası dir favorim benim..çoban pek tercih etmem..roka tere maydanoz dere kırmızı biber de olcak ona bolda limon...pazar günü yaptım..ben tuz atmıştım esim de at sen tuz...o kadar limon bile bastıramamış tuz zehiri idi salata :))))) heleki dolmaya sarmaya kiyma koyunca hic anlamıyorum o sarmanın o yaprağın mis kokusunu..eksi tadını..kaynanam da onu da sevmem agir geliyor..kayınpeder yemiyor etsiz yemek...benim et et olarak tuketilcek öyle daha çok hoşuma gidiyor..çok sevmem ama..tercihim ayrı olarak tüketmek her yemekte değilAynn bende senin gibi,et koymam sebzelere.salatada bol ekşili)
Onun bir kokusu var yaa canım..o beni rahatsız ediyor..toprak gibi geliyor..nasıl yaptiysam o kokuyu bastıracak çeşidi bulamadım..geçen yoga da sebzeli makarna yedim..siz yaparmisiniz kizlar hic değişik geldi hoşuma gitti..kabak vardı kırmızı biber filan rendelenmisti...hic yapmadım mesela ben öyle..soğanlı biberli domatesli baharatlı yada kıymalı yaparız da...sebzeli de değişik ti..acaba kereviz olur mu makarnaya sen öyle deyince aklıma geldi bak simdi ???Ben yaptım gecen hafta.diyetisyen çok iyi yapmışssın.muhakkak ye dedi,sizde zorlayon biraz yemek için
Sarma dediğin ekşi olacak.ben birazda diri severim. Bende yeşil salata yaparım.arada coban.2-3 gundurde ıspanak salatası yapıyorum harika oluyor.içine beyaz peynir.ceviz.nar ekşisi limonla süper oluyor.minik ıspanaklardan yapıyorumYeşillik salatası dir favorim benim..çoban pek tercih etmem..roka tere maydanoz dere kırmızı biber de olcak ona bolda limon...pazar günü yaptım..ben tuz atmıştım esim de at sen tuz...o kadar limon bile bastıramamış tuz zehiri idi salata :))))) heleki dolmaya sarmaya kiyma koyunca hic anlamıyorum o sarmanın o yaprağın mis kokusunu..eksi tadını..kaynanam da onu da sevmem agir geliyor..kayınpeder yemiyor etsiz yemek...benim et et olarak tuketilcek öyle daha çok hoşuma gidiyor..çok sevmem ama..tercihim ayrı olarak tüketmek her yemekte değil![]()
Ben makarna yemiyorum şimdi ama.kerevizin kokusunu hiçbiri bastırmaz:)))))bence guzel olmax yada dene gör:)Onun bir kokusu var yaa canım..o beni rahatsız ediyor..toprak gibi geliyor..nasıl yaptiysam o kokuyu bastıracak çeşidi bulamadım..geçen yoga da sebzeli makarna yedim..siz yaparmisiniz kizlar hic değişik geldi hoşuma gitti..kabak vardı kırmızı biber filan rendelenmisti...hic yapmadım mesela ben öyle..soğanlı biberli domatesli baharatlı yada kıymalı yaparız da...sebzeli de değişik ti..acaba kereviz olur mu makarnaya sen öyle deyince aklıma geldi bak simdi ???