Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende oyleydim.ne zamandır kendime hiç birsey almıyorum artık,bir avm ye gitsem sadce onların ihtiyaclarına yoneliyorum.Bende onu dedim çocuklarıma hersey feda olsun ama suse falan değil...Bu bebekler hayatımı değiştirdi nasıl tutumlu oldum şaşırıyorum kendime çok savurgandim bi kaç ay öncesine kadar evlat nasıl başka birşey
Sorucam kuzu yaa iste yarin yüzyüze kontrol de..Biliyorum canım demir ilacı kullandığını,belki ilaç farkı vardır diye yazdım..
Hic sorma ayni ben kiyafet almiyorum kendime hep kizima bakiyorum annelik bu demek canimYa bende oyleydim.ne zamandır kendime hiç birsey almıyorum artık,bir avm ye gitsem sadce onların ihtiyaclarına yoneliyorum.
Geçmiş olsun canım benim..sen bu evdeki tadilat islerinden çok yoruluyorsun o yüzden hareket lerini hissedemiyor olabilirsin..kuzucuk ta yoruluyor demekki annesi..antibiyotik mutlaka kullan canım..enfeksiyon dan da bebek hareketleri azalırmış..sen nasıl anladın enfeksiyon olduğunu canım..Mrb kizlar size soylemedim telaslandirmayayim diye bebegim iki gundur hic hareket etmedi ne yiyip ictiysem sancimda vardi. Bugun oglene kadar bekledim hareket etmeyince hastaneyi aradim hemen gel dediler neyse gittim kalp cihazina bagladilar kalp grafiginde hersey normal dedi cok sukur yuregime su serpildi ama halen daha bi hareket hissedemedim. Karnimi olctu disardan buyuk bir bebek dedi ama intenette okudum disardan olcunle buyuklugu degerlendiremezsiniz diyor ama bu ebe oyle degerlendirdi sonra bakan dr da. Sancimin nedeni icinde normal dedi ben normal degil dedim enfeksiyona benziyor dedim test yapti evet hakliymissin enfeksiyon varmis dedi antibiyotik verdi.
Çok pahalı evet canım ama eğer değer o bu para da sarsmaz dersen yaptır bence...yada bir kaç yerden daha fikir ve fiyat al bence..Kızlar bu arada az önce mailime baktım...Hani hast suslemesi için bir konsept begenmistim hatirlarsaniz fiyat bekliyordum mail atmislar şoka girdim
3.500 tl arti KDV yazmışlar...Ya bana çok fazla geldi sizce
Ben ce gayet iyi canım kızının gelişimi..valla daha döndükleri için belli olmuyor bu cadıların yerleri..bir anda sağ da bir anda solda..kaç kilo aldın sen..valla kafayı yiyeceğim su ağrılardan dun nasıl ağrısı gene..allah hepimize kolay lik versin ..Gunaydinelsal gecmis olsun canim sukur iyisiniz akintin sarimi bende acaba enfeksiyon varmi diyorum bebegimin basida asagidaymis sorun var demedi ama acaba normalmi buarada kizim 990 grammis iyimi sizce cok agirlastim bende hemen yoruluyorum kilom 70 suan hakkimizda hayirlisi
Yok kuzu ya çok pahalı 1000 tl ydi benim gönlümden kopan..Kendim bakacağımÇok pahalı evet canım ama eğer değer o bu para da sarsmaz dersen yaptır bence...yada bir kaç yerden daha fikir ve fiyat al bence..
Kendim bakıcam derken yorma disarlarda kendini..bende netten bakıyorum ama hic adam akilli bir şey yokki nette de kuzu..Yok kuzu ya çok pahalı 1000 tl ydi benim gönlümden kopan..Kendim bakacağım
Canm karar vereceksin neler ikram edeceğine ve sayısına gerisinde birsey yok,ben mesela hediyelige karar verdim sayılır...Instagramdan baktım ona...Birde çok yorulmacagim birsey yok bu tarz malzemeleri satan dükkanlar var girip alıp cikicam :)Kendim bakıcam derken yorma disarlarda kendini..bende netten bakıyorum ama hic adam akilli bir şey yokki nette de kuzu..
Ayy ben vazgeçtim uğraşamam..bebeğim kucağımda olsun yeter..etrafımı goremiycem galiba ben..gelen de bahane bulmasın :)))) odasını tam hazırlayayım da...gerisi kalsın :)))) daha bebek odaları bile gelmedi şimdi gitcem kaynanam da kalcam annemin doktor isi var çünkü..nasılsa kaynanam mecbur yapıyor her gün yemek eşine hem daha iyi beslenirim belki...Canm karar vereceksin neler ikram edeceğine ve sayısına gerisinde birsey yok,ben mesela hediyelige karar verdim sayılır...Instagramdan baktım ona...Birde çok yorulmacagim birsey yok bu tarz malzemeleri satan dükkanlar var girip alıp cikicam :)
Ayy inan bende önceden yapmasaydım.asla yapmazdım.ben hastanede ikram olarak tatlı tuzlu ikramlık,serbet,asitli içecek.hadiye olarak da lavanta ,bebek çikolatası vereyim diyorum.Ayy ben vazgeçtim uğraşamam..bebeğim kucağımda olsun yeter..etrafımı goremiycem galiba ben..gelen de bahane bulmasın :)))) odasını tam hazırlayayım da...gerisi kalsın :)))) daha bebek odaları bile gelmedi şimdi gitcem kaynanam da kalcam annemin doktor isi var çünkü..nasılsa kaynanam mecbur yapıyor her gün yemek eşine hem daha iyi beslenirim belki...
Ben de lavanta ile çikolata ikram etcem bir de kapı süsü alcam..ama çok klasik kapı suslerini de sevmiyorum değişik olsun istiyorumAyy inan bende önceden yapmasaydım.asla yapmazdım.ben hastanede ikram olarak tatlı tuzlu ikramlık,serbet,asitli içecek.hadiye olarak da lavanta ,bebek çikolatası vereyim diyorum.
Kapı süsünü önceden halletmiştim.bnmde farklı.instagramdan baksana fikir olur yada yaptırırsn.Ben de lavanta ile çikolata ikram etcem bir de kapı süsü alcam..ama çok klasik kapı suslerini de sevmiyorum değişik olsun istiyorum
Ya bende oyleydim.ne zamandır kendime hiç birsey almıyorum artık,bir avm ye gitsem sadce onların ihtiyaclarına yoneliyorum.
Gunaydin kizlarelsal cim gecmis olsun canim
Gunaydinelsal gecmis olsun canim sukur iyisiniz akintin sarimi bende acaba enfeksiyon varmi diyorum bebegimin basida asagidaymis sorun var demedi ama acaba normalmi buarada kizim 990 grammis iyimi sizce cok agirlastim bende hemen yoruluyorum kilom 70 suan hakkimizda hayirlisi
Geçmiş olsun canım benim..sen bu evdeki tadilat islerinden çok yoruluyorsun o yüzden hareket lerini hissedemiyor olabilirsin..kuzucuk ta yoruluyor demekki annesi..antibiyotik mutlaka kullan canım..enfeksiyon dan da bebek hareketleri azalırmış..sen nasıl anladın enfeksiyon olduğunu canım..
Sorucam kuzu yaa iste yarin yüzyüze kontrol de..
5 kilo falan aldim canim toplam ama ilk aylar 3 kilo vermistim bende ayni agri sizi cok nazli kizlarimiz canimBen ce gayet iyi canım kızının gelişimi..valla daha döndükleri için belli olmuyor bu cadıların yerleri..bir anda sağ da bir anda solda..kaç kilo aldın sen..valla kafayı yiyeceğim su ağrılardan dun nasıl ağrısı gene..allah hepimize kolay lik versin ..