sagol canım..benım dun cok oldu bugun agrım yok ...ama acayıp gaz var...üşütüypmuyum acaba yoksa ılaclardanmı...Canim gozunaydin gecmis olsun hayirli olsun.bende ertesi gun aramistimagrin falan var mi nasilsin.
Dinlen canim kendini usutme gazin olmasin ilaclarini aksatma ozel bise demedilerse aklima gelenler bunlar
Ne ilac kullaniyosun ki tatlim.oluyo opudan sonra bende de olmustu cok surmedi.sagol canım..benım dun cok oldu bugun agrım yok ...ama acayıp gaz var...üşütüypmuyum acaba yoksa ılaclardanmı...
estrofem..prednol 16..tetradox..progeston 200 tb..crınone jel..folbıol tb..coraspırın 100...kabızlık olursa duphalac dedılerNe ilac kullaniyosun ki tatlim.oluyo opudan sonra bende de olmustu cok surmedi.
Cok guzel canim insallah bolunmeye devam ederler ve kaliteli olurlar cok guzel gozunaydinkızlar aradılar...10 yumurta vardı..6 sı dollenmiş...nasıl sızce...cuma ;c.tesı yada pazar transfer dedıler...
İyiyim canım regl olmayı bekliyorum :)beni bosver sen nasılsın asıl :)))büyük güne çok az kaldı :)uyku halin var mı bu arada
Ooyyy bacim ne cok ilac kullaniyosun.muhtemelen ilaclar yapiyo su jel var ya o.bide strestende oluyoestrofem..prednol 16..tetradox..progeston 200 tb..crınone jel..folbıol tb..coraspırın 100...kabızlık olursa duphalac dedıler
Ooyyy bacim ne cok ilac kullaniyosun.muhtemelen ilaclar yapiyo su jel var ya o.bide strestende oluyo[/QUOT
sen kullanmamısmıydın cnm...valla cok ama kullanacaksın dedıler....dıger arkadaslar yumurta toplamadan sonra sızler neler kullandınız kızlar
Oh maşallah :)hadi bakalım gözün aydın inşallah kalitelidirler :)kızlar aradılar...10 yumurta vardı..6 sı dollenmiş...nasıl sızce...cuma ;c.tesı yada pazar transfer dedıler...
İyim hamdolsun arada sancim oluyo o kadar.uykum normal aslinda sabah erken uyaniyorum sonrada tekrar uyuyorum oglene kadarİyiyim canım regl olmayı bekliyorum :)beni bosver sen nasılsın asıl :)))büyük güne çok az kaldı :)uyku halin var mı bu arada
inşallah canım ya...allah hepımızın yuzunu dguldursunOh maşallah :)hadi bakalım gözün aydın inşallah kalitelidirler :)
Biz adet olmamayi sende olmayi bekliyosun.hepimizin imtihani ayri.rabbim yardimcimiz olsunİyiyim canım regl olmayı bekliyorum :)beni bosver sen nasılsın asıl :)))büyük güne çok az kaldı :)uyku halin var mı bu arada
En az sizin kadar heyecanlıyım Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah :)yeni konular acariz hamilelikte nelere dikkat edilmeli diye:)İyim hamdolsun arada sancim oluyo o kadar.uykum normal aslinda sabah erken uyaniyorum sonrada tekrar uyuyorum oglene kadar
Evet cumartesi tahlil gunum.hayirlisiyla
Hic duymadim canim bilmiyorumKızlar bir yerde okumuştum,yumurta baskilayici iğne regliyi geciktiriyor diye...doğru mu var bilginiz?
canım ilk denemenmi senin inşallah tutunur bebeişin sana bende prednol kullanıyorum estrofem am benim donmuşlar konulucak canım rahim hazır hale gelirse 7 nisan gibi transfer dediinşallah canım ya...allah hepımızın yuzunu dguldursun
Gecmıs olsun canım durumun nasıl agrı falsn varmı kac yumurtan varsagol canım..benım dun cok oldu bugun agrım yok ...ama acayıp gaz var...üşütüypmuyum acaba yoksa ılaclardanmı...
rabbim yüzünü güldürsün hayırlı haberlerle gel inşallahKizlar yarin buyuk gun sabah kan vermeye gidicem cok heyecanliyim dualariniza beni de ekleyin lutfen.Rabbim yuzumuzu guldursun cabalarimiz bosa gitmesin..