- 26 Temmuz 2016
- 1.238
- 501
Aynen kac gune bi adet oluyosunuz.Bende bu ay ilk kez doktor kontrolünde ilerliyorum femara verdi 12.gün çağırdı daha erken çağırması gerekiyordu niye öyle yaptı anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kac gune bi adet oluyosunuz.Bende bu ay ilk kez doktor kontrolünde ilerliyorum femara verdi 12.gün çağırdı daha erken çağırması gerekiyordu niye öyle yaptı anlamadım
Benim çok değişiyor bazen 22 23 24 25 ama genel olarak döngüm kısa geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay 21 gün olduAynen kac gune bi adet oluyosunuz.
Bende ayni 23 24 25 ileri atmaz dahaBenim çok değişiyor bazen 22 23 24 25 ama genel olarak döngüm kısa geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay 21 gün oldu
Bende 2 kez yasadim ama adet dongumu degistirmedikızlar kımyasal gebelık yasadıktan sonra adet dongunuz degıstı mı ?
normalde cok duzenlıdır, sımdı kımyasaldan sonra degısır mı bı dıye dusundum. regle 4 gun kaldı ve bende asırı derece sancılanma basladı anlamadım yaBende 2 kez yasadim ama adet dongumu degistirmedi
Beni degistirmemisdinormalde cok duzenlıdır, sımdı kımyasaldan sonra degısır mı bı dıye dusundum. regle 4 gun kaldı ve bende asırı derece sancılanma basladı anlamadım ya
Bende femara kullandim ilk aydan hamile kalmisdim ilk kizima sonraki gebelik dusundumuzde tekrardan kullandim ama ikincide etkili olmadiBenim çok değişiyor bazen 22 23 24 25 ama genel olarak döngüm kısa geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay 21 gün oldu
Geçen ay yaşadım bu ay biraz erken regl oldumkızlar kımyasal gebelık yasadıktan sonra adet dongunuz degıstı mı ?
Regl olana kadar ümid vardır regle gebelik belirtisi aynı belki de tutunmaya çalışıyordur öyle düşününbugun resmen regl belırtılerım var ya kasık bel bacak resmen belden aşağıma inme indi galiba cidden regl olucam.
Bende femara kullandim ilk aydan hamile kalmisdim ilk kizima sonraki gebelik dusundumuzde tekrardan kullandim ama ikincide etBenim çok değişiyor bazen 22 23 24 25 ama genel olarak döngüm kısa geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay 21 gün oldu
İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız bende bu ay ilk defa kullanıyorum ama kafama takıldı ya doktora gittiğimde yumurtam catlamissa çünkü geç bir tarih verdi sizce ne yapmayalimBende femara kullandim ilk aydan hamile kalmisdim ilk kizima sonraki gebelik dusundumuzde tekrardan kullandim ama ikincide etkili olmadi
KesinlikleRegl olana kadar ümid vardır regle gebelik belirtisi aynı belki de tutunmaya çalışıyordur öyle düşünün
Yapmaliyimİnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız bende bu ay ilk defa kullanıyorum ama kafama takıldı ya doktora gittiğimde yumurtam catlamissa çünkü geç bir tarih verdi sizce ne yapmayalim
bılmem kı ama çatlamayı 10 aralıkta ovu testınde gormustum.Regl olana kadar ümid vardır regle gebelik belirtisi aynı belki de tutunmaya çalışıyordur öyle düşünün
Erken gidin 9unda falan zaten ozele gidiyorsaniz 10 gun icindeki ikinci muayene ücretsiz bakti hala kucuk 12 de gene gel der.İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız bende bu ay ilk defa kullanıyorum ama kafama takıldı ya doktora gittiğimde yumurtam catlamissa çünkü geç bir tarih verdi sizce ne yapmayalim
Ama uzerinde 8 gun gecmis daha erken dimibılmem kı ama çatlamayı 10 aralıkta ovu testınde gormustum.
kafam allah bullak oldu ya erken gebelık testı almıstım geldı az önce kargodan eger regl olmazsam akşam yapsam mı yaAma uzerinde 8 gun gecmis daha erken dimi
Özel klinik benimki tekrar gidicem 9.gun gitsem olur dimi ikinci muayene ücretsiz oluyormu özel klinikteErken gidin 9unda falan zaten ozele gidiyorsaniz 10 gun icindeki ikinci muayene ücretsiz bakti hala kucuk 12 de gene gel der.
Ben daha onceden ozel klinikte ikinci 10 gun icindeki muayene ücretsiz gittim bu sekilde yaptim isterseniz sekreter inede sorup kesinlestirinÖzel klinik benimki tekrar gidicem 9.gun gitsem olur dimi ikinci muayene ücretsiz oluyormu özel klinikte