Canım benım sakin ol sakın kötüye yorma...sen şimdi günün yaklaştı ve iyice sitrese girdin korku heyecan hepsi birleşti ayaklarını ısıt sakin ol lütfenCok korkuyorum kizlar sancim var
Canım stres yapma sakın ol ıyı dusun ıyı olsunCok korkuyorum kizlar sancim var
Canım sen bilirsin muhtemelen,benimdecanım ilk denemenmi senin inşallah tutunur bebeişin sana bende prednol kullanıyorum estrofem am benim donmuşlar konulucak canım rahim hazır hale gelirse 7 nisan gibi transfer dedi
Hemn hızlı hızlı baktım bi kaç siteden tüp bebek merkezinin yazılarına canım sakin ol sancılar çok normal yazıyor birde akıntı oluyormus aynı zamanda ama şiddetli ağrı olabiliyormusCanım benım sakin ol sakın kötüye yorma...sen şimdi günün yaklaştı ve iyice sitrese girdin korku heyecan hepsi birleşti ayaklarını ısıt sakin ol lütfen
Canım sen bilirsin muhtemelen,benimde bu ay dondurulmuslar koyulacak yunurta baskilayici iğneden sonra regln gün attı mi?canım ilk denemenmi senin inşallah tutunur bebeişin sana bende prednol kullanıyorum estrofem am benim donmuşlar konulucak canım rahim hazır hale gelirse 7 nisan gibi transfer dedi
Aynen öyle biz birbirimizi anlarız :)ama bak vallahi telkin etmek için yazmadım :)gerçekten sakin ol normalmis ve olabiliyormus hatta 10.günde yazıyor bu belirtileri :)şiddetli ağrı akıntı ve rahim ağzında yumusama oluyor yazıyor canimSizi cok seviyorum kizlar iyiki varsiniz kim anlar beni sizden baska.
Eger hamileysem ne cok dua eden teyzeleri olacak.
Allah hepinizden razi olsun
10 gun artik oldu sayilir.uzman olduk oku oku oku .sagol canim.Aynen öyle biz birbirimizi anlarız :)ama bak vallahi telkin etmek için yazmadım :)gerçekten sakin ol normalmis ve olabiliyormus hatta 10.günde yazıyor bu belirtileri :)şiddetli ağrı akıntı ve rahim ağzında yumusama oluyor yazıyor canim
yok canım gecikme olmadi bende iğneden sonraCanım sen bilirsin muhtemelen,benimde bu ay dondurulmuslar koyulacak yunurta baskilayici iğneden sonra regln gün attı mi?
canım ya sıkma kendini dua et dua edince insan daha rahat ediyor huzur buluyor oku bol bol kaderde ne varsa onu yaşarız inşallah iyi olucak pozitif düşün sen öyle olsun negatif çağırma bahsettiğin ağrılar hamileliğin haberciside olur hemen kötü düşünme sakin ol dualarımız seninle ve diğer test günü arkadaşlarla rabbim mutlu müjdeli haberler almanızı nasip etsinCanim dualarim seninle umut plup gelin sabah bebeginle :) rabbim yardimcin olsun. İyigeceler
Olabilir mantıklı ama ben artık hep hayal kırıklığı yaşadığım ve her ay heyecanlınıp bu ay kesin hamileyim deyipte kalamadığımdan olsa gerek sanki hiç bir zaman hamile kalamayacakmışım gibi geliyor kafam da deli sorular ne yapacağımı bilemiyorumAynen çok var öyle şeyler onun sebebi şu;kadinlardaki yumurta tembelliği aslında bir ameliyatla oluyor oda zaten yumurta toplama işleminde yapılıyor yani yumurta oluşan yerler iğne ile uyariliyor aynı zamanda ama ardından transfer yapıldığı için tedaviyi anlayamiyoruz ve negatif ten sonra normal düzene bırakılıyor 2 ay o süreçte kadın zaten yunurtlamaya başlıyor sağlıklı bir şekilde...ve tek sebebi tembellik olanlar kendiliğinden hamile kalıyor 2 ayla 6 ay arası
Öyle düşünme canim...aynı bende her ay onu yaşadım vede yaşıyorum :)hatta bir örnek vereyim,bir eczane yi o kadar çok arayip eve test istemisim ki farkında degilmisim en son aradigimda işte 2 tane gebelik testi adresi veriyorum dedigimde adrese gerek yok hanimefendi 15 dakikaya elinize ulasir dedi ve nasil utandim anlatamamOlabilir mantıklı ama ben artık hep hayal kırıklığı yaşadığım ve her ay heyecanlınıp bu ay kesin hamileyim deyipte kalamadığımdan olsa gerek sanki hiç bir zaman hamile kalamayacakmışım gibi geliyor kafam da deli sorular ne yapacağımı bilemiyorum
Sağol canimyok canım gecikme olmadi bende iğneden sonra
Ya hiç sorma canım ya ama elimde değil ki kendimi dinlememeye çalışıyorum ama olmuyor ve sürekli nette araştırıyorum ve hep kendimde belirti aramaya çalışıyorum ay kesin hamileyim falan kendimi havaya soruyorum aslında yapmamam lazım ama işte kendime engel olamıyorum birde benim adet olacağım zaman öyle ağrım olur ki o olunca diyorum işte kesin hamile değilim ve birde kesinlikle o konu varya ben artık test almaya ve sağlık ocağına gitmeye utanıyorum ne yapicam bilemiyorumÖyle düşünme canim...aynı bende her ay onu yaşadım vede yaşıyorum :)hatta bir örnek vereyim,bir eczane yi o kadar çok arayip eve test istemisim ki farkında degilmisim en son aradigimda işte 2 tane gebelik testi adresi veriyorum dedigimde adrese gerek yok hanimefendi 15 dakikaya elinize ulasir dedi ve nasil utandim anlatamamtabi sonra başka eve servis yapan eczane buldum o ayrı tabi:)adamlar ezberlemis adresi ne kadar çok test almışım bugüne kadar onu anladım :)
Insallah bol kaliteli yumurtalar toplanir. Bende bugun kan vercem. Gece ruyalar gordum bir suru gebelik testi yapiyorum ama 4-5 cizgi cikiyorduSimdiden gunaydin hanimlar. Sabah 8 8bucuk gibi opum var. Dualarinizi bekliyorum. .ins. guzel haberleein temeli bugun hayirli bir sekilde atilmis olir
rabbim yardımcı olsun canım.. güzel güzel haberler ver bize inş.bekliyoruz..Simdiden gunaydin hanimlar. Sabah 8 8bucuk gibi opum var. Dualarinizi bekliyorum. .ins. guzel haberleein temeli bugun hayirli bir sekilde atilmis olir