Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Kızlaar otomatik ana kucağı alanlar bi yardimci olabilirmisinizzz 😊💝 Elele dormire mi yoksa huggy pie mi sizce? neden kararsız kaldigimi da aciklayayim Elele dormire tam yatis pozisyonu yokmus , huggy pie içi daha geniş ve tam yatış pozisyonu var ama marka olarak guzelmi bilmiyorum hangisini tercih etmeliyim ? 🤔😊

Hadi bakalım haberlerini bekliyorum kuzucuğum 🥰🥰🥰❤️ duam seninle 😍
Kuzum ben baya kötüledim. Dün kbb uzmanına girdim o da bu şekilde asla çalışmamalısın dedi istirahat yazayım 3 gün dedi. İlk kez bir doktor kendi rapor yazayım dedi düşün ya. Göğüs hastalıkları uzmanına yönlendirdi. Ciğerimde hırıltı duyuldu, kanda enfeksiyon çıktı. Dün sabaha kadar öksürmekten uyumadım oturdum ağladım korktum çocuğa bir şey olacak diye. Rapor aldım pazartesiye kadar gitmicem. Antibiyotik başlamak zorunda kaldım istemeye istemeye içiyorum😢

Kızlar ben daha hiiiç bir şey almadım 32 den sonra hızlıca alırım her şeyi diye düşünüyorum sizin attıklarınızı not alıyorum hep, yazmasam da okuyorum o yüzden bol bol yazın alınca🤓

Babybjorn ana kucağı ve kanguru
4moms anakucağı
Babyjem ayaklı küvet verdi arkadaşım çocuğumun tek eşyası bunlar 🥹

Reklamdeğil

Kuzum ben baya kötüledim. Dün kbb uzmanına girdim o da bu şekilde asla çalışmamalısın dedi istirahat yazayım 3 gün dedi. İlk kez bir doktor kendi rapor yazayım dedi düşün ya. Göğüs hastalıkları uzmanına yönlendirdi. Ciğerimde hırıltı duyuldu, kanda enfeksiyon çıktı. Dün sabaha kadar öksürmekten uyumadım oturdum ağladım korktum çocuğa bir şey olacak diye. Rapor aldım pazartesiye kadar gitmicem. Antibiyotik başlamak zorunda kaldım istemeye istemeye içiyorum😢
Ah çiçeğim benim 🥺 keşke daha önce gitseydin. Hiç endişe etme bende içtim antibiyotik valla hiç korkma. Asıl icmezsen zararlı olur. Bebişe hiç bişey olmamıştır . Kıyamam ya ağlama hastalık bünyen zayıf olunca da seni kötü etkiler. Vücut direncini yüksek tutmak için moralini de yüksek tut ki çok daha çabuk iyileş kuzum benim ❤️. iyi olmuş rapor verdiği. Valla toplam 5gun yat dinlen yorma sakın kendini. Ne yazdı antibiyotik olarak.

Benim tansiyonum hep düşüktür kız 🥲 dur şekeri ölçüyoz bi de o çıkmasın ndmcm makinelerle gezmiyim
Ben çıldıracaktım bir ara kadın doğum tansiyonu takibi yap dedi biliyorsun zaten şeker takibindeyim ama tansiyon süper gidiyor boş verdim 😂 yoksa dediğin gibi makinelerle gezeceğiz 😂😂

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum 🙏🏻

Hadi maşallah kuzum 38 leri de görürsün inşallah 🙏🏻 Canım bu arada kart ile jelatin paketinin ölçülerini kaç yaptın bilekliğin arkasını normal mi bıraktın düğüm vs attın mı ☺️
Amin canım inşallah 🥰 jelatin ölçüleri 10x15 aşağıya link bıraktım yüzlü paket aldım ben. Kartı tanıdık bir kırtasiye vardı oraya bastırdım jelatin ölçülerine göre ayarladılar. Tasarımını canva programında kendim yaptım. Baskıları yapılınca üstüne iki delik açtılar bir tane nazar boncuğu geçirip arkadan bağladım sadece öyle klips falan uğraşmadım 🥰
Bimotif Bantlı Şeffaf Poşet 10x15 cm 100 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kızlaar otomatik ana kucağı alanlar bi yardimci olabilirmisinizzz 😊💝 Elele dormire mi yoksa huggy pie mi sizce? neden kararsız kaldigimi da aciklayayim Elele dormire tam yatis pozisyonu yokmus , huggy pie içi daha geniş ve tam yatış pozisyonu var ama marka olarak guzelmi bilmiyorum hangisini tercih etmeliyim ? 🤔😊
Canım ben bundan aldım tam yatış pozisyonu falanda var. Müzik kısmı bebeği sallama seviyeleri cok iyi birde 2 seviyede titresim mi neydi ismini unuttum cocuğu sakinlestirmek icin birseyi var

Eklentiler

• IMG_8125.jpeg
    IMG_8125.jpeg
    94,9 KB · Görüntüleme: 0
X