- 21 Şubat 2015
- 145
- 79
Maşallah canım sabah sabah çok güzel bir haber bu. kendimi düşünüp hiç belirtim yok diye ağlarken ilaç gibi geldi bu mesajMerhaba arkadaşlar, size güzel bir haberim varBeta hcg sonucum 240, yani pozitif !
Çok mutluyum, sizlerden de iyi haberler bekliyorum. Rabbim hepinizin gönlünde olanı hakkınızda hayırlı kılsın inşallah. Cumartesi tekrar test yapıcam. Heyecandan napçağımı bilemiyorum. Yine girer yazarım burayaiyi ki varsınız!
Sevindim canım ya inşallah devamı da güzel gelirde sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebişini bizlerden de dualarını etme cici annişMerhaba arkadaşlar, size güzel bir haberim varBeta hcg sonucum 240, yani pozitif !
Çok mutluyum, sizlerden de iyi haberler bekliyorum. Rabbim hepinizin gönlünde olanı hakkınızda hayırlı kılsın inşallah. Cumartesi tekrar test yapıcam. Heyecandan napçağımı bilemiyorum. Yine girer yazarım burayaiyi ki varsınız!
Çok teşekkürler, inşallah sizden de iyi haberler alıcaz. Bugün 12. Günümdü, 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Bende yumurta toplama işleminden beri kasık ağrısı vardı. Sonra adet belirtisi gibi ağrışar, ani batmalar yaşadım. Çok fazla gaz ve şişkinlik sorunum vardı, bazen yürüyemedim, yataktan bile zor kalktım. Transferden sonra sürekli yattım, eşim ve annemden Allah razı olsun, yemeğimi bile yatağımda yedim bir iki gün hariç. Duş alırken tabureye oturdum, hızlı hareket etmemeye çalıştım. Çok fazla çay kahve içmedim, meyve suyu sıkıp içtim, nar+portakal gibi. Ama son üç dört gün iştahım kesildi, en sevdiğim yemekleri bile yiyemedim, peynir zeytin yedim. Hala merdiven inip çıkarken ağrım oluyor. O yüzden dikkatli olmaya devam etmem lazım. Şimdilik aklıma bunlar geldi. Ve yazdığım duaları sürekli söyledim... Hep hayırlısını istedim.Maşallah canım sabah sabah çok güzel bir haber bu. kendimi düşünüp hiç belirtim yok diye ağlarken ilaç gibi geldi bu mesajinşallah sağlıcakla kucağına almakta nasip olur darısı da bize olsun. kaçıncı günündü bugün bide belirtin vs bişe oldu mu hiç hepsini yaz tek tek :)
canım gözün aydın darısı bizlere inşallah çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsinMerhaba arkadaşlar, size güzel bir haberim varBeta hcg sonucum 240, yani pozitif !
yazdıklrın tıpatp benı anlattı cnm bende suan daha ılk denemenın parasını bııktırıyorum senın yıne saacak bılezıgın kalmıs benm oda yok yuzuklermden baska bırsey kalmadı ben daha ilk tedavımın parasını denklestırmedım denklestırdım tedavı basladı dıyelım ya tutmazsa 2.tedavı ıcın cokkkkkkkkk beklemem lazım yasımda 34 yanı benm ne emeklerle para bırıktırdıgıme ınanamazsınız daha tedavıme baslamadan ya boşa gıderse dıye panık halındeyım elımde degıl kafam bı turlu rahat deıl bu olmadı 2.ye dıyemıyorm cunku daha1.nın ucretını tamamlayamadımallahim emeklerimizi bosa cikarma hem vucudum hem ruhum hem kosusturmalarim hem verdigim para hem esimin sessizligine herkesin bebegini gozune soka soka buyutmesini gormeyi bu yasadiklarimiz okadar agirki elim bos donmekten korkuyorum her saniyem azap baska dusuncem kalmadi tup bebek ne zormus onceden bukadar zor deildi bekliyodum olmuyodu ama ya simdi ilaclarim bile bir servet onlara gozum gibi bakmaliyim ya kirilirsa ya gec vurulursam ya kaybedersem unutmamaliyim onu hep yanimda tasimaliyim yumurta cikacakmi dollenecekmi ya tutmazsa naparim cebimde ki son parayida harcadim yarin bir bilezigim var onu bizdurmaliyim herkesin kolay elde ettigi bebek acaba bukadar istekle mi yapmislardir ilk denemede parayi tuketcez ya tutmazsa ben nasil biriktirecem ne kadar beklicem allahim s3n yardim et bizlere
Peki canım normalde adet dönemin nasıl geçerdi kaç gün önceden baslardi ağrıların yani hamile olduğunu anlayabildin mi yoksa yine adet olucan mi zannettim merakimdan soruyorum k.b bizde hamile kalana kadar hep bi umut pesindeyizÇok teşekkürler, inşallah sizden de iyi haberler alıcaz. Bugün 12. Günümdü, 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Bende yumurta toplama işleminden beri kasık ağrısı vardı. Sonra adet belirtisi gibi ağrışar, ani batmalar yaşadım. Çok fazla gaz ve şişkinlik sorunum vardı, bazen yürüyemedim, yataktan bile zor kalktım. Transferden sonra sürekli yattım, eşim ve annemden Allah razı olsun, yemeğimi bile yatağımda yedim bir iki gün hariç. Duş alırken tabureye oturdum, hızlı hareket etmemeye çalıştım. Çok fazla çay kahve içmedim, meyve suyu sıkıp içtim, nar+portakal gibi. Ama son üç dört gün iştahım kesildi, en sevdiğim yemekleri bile yiyemedim, peynir zeytin yedim. Hala merdiven inip çıkarken ağrım oluyor. O yüzden dikkatli olmaya devam etmem lazım. Şimdilik aklıma bunlar geldi. Ve yazdığım duaları sürekli söyledim... Hep hayırlısını istedim.
Merhaba arkadaşlar, 11 gün yattım da bu gece geçmiyor sanki... Ne gece biter, ne sabah olur, ne de kan verdikten sonra test için bekleyeceğimiz zaman geçer... İyi dilekleriniz, dualarınız için çok teşekkür ederim. Rabbim gönlünüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin inşaallah. Kendimi nedense hep olumsuz sonuca hazırladığımı fark ettim, hayalkırıklığı yaşamışlığım çok diye sanırım heveslenmek istemiyorum. İnşaallah güzel haberler paylaşırız birbirimizle... Burada isimlerimizi bilmeden dostluk kuruyoruz, kimse bu kadar nazını çekmez kimsenin herhalde. Birbirimizi çok iyi anladığımızdan mıdır bilmem, internetten uzak durmaya çalışsam da aklım sizde kalıyor. Neyse duygulandım ben biraz, sakinleşip uyumaya çalışayım en iyisi. Dualarım sizinle, siz de duanızda bana yer vermeyi unutmayın. Hayırlısını dileyin, Allah'a emanet olun.[/QU
Allah yüzünü güldürsün cnmSimdiden gunaydin hanimlar. Sabah 8 8bucuk gibi opum var. Dualarinizi bekliyorum. .ins. guzel haberleein temeli bugun hayirli bir sekilde atilmis olir
Yaşla alakası yok ki valla canım para olmadı mı olmuyor yaşa bakmıyor bak bizim de hiç paramiz yok hatta borçlarımız ve şuanda odedigimiz kredimiz var bizde tekrar kredi çekip hem o krediyi kapatıp hemde tüp bebek parasini cikarticaz yani hepimizin durumu birbirimizden kötü ama doktorlar çok kolay konuşuyor kafanıza takmayın psikolojik olarak cok etkiler diyorlar gelde takma insanın elinde değil ki bilinç altın sen engel olmadan herseyi düşünüyoryazdıklrın tıpatp benı anlattı cnm bende suan daha ılk denemenın parasını bııktırıyorum senın yıne saacak bılezıgın kalmıs benm oda yok yuzuklermden baska bırsey kalmadı ben daha ilk tedavımın parasını denklestırmedım denklestırdım tedavı basladı dıyelım ya tutmazsa 2.tedavı ıcın cokkkkkkkkk beklemem lazım yasımda 34 yanı benm ne emeklerle para bırıktırdıgıme ınanamazsınız daha tedavıme baslamadan ya boşa gıderse dıye panık halındeyım elımde degıl kafam bı turlu rahat deıl bu olmadı 2.ye dıyemıyorm cunku daha1.nın ucretını tamamlayamadım
aynen öyle benm eşimde bana takma kafana takarsan olmaz dıyor ama nasıl takmayayım eşim arabamı satarm yıne yaptırırız dıyo ama benm elımde degıl cok dusunuyorm gercektende paran olursa yasında onemı yok psikolojinde bozulmuyo en azından bu tutmadı dıerı tutar umudun oluyo benm korkudan panıkten hevesım kalmıyo doktor gecen tersledı moralım bozuldu ne cok soru soruyorsn dıye ben doktora ya yumurta gelısmezse ya transfer olmazsa paramız yanarmı dıye sordum BU SORUYU SORMAK EN DOĞAL HAKKIM ama bana doktor daha o gun gelmemıs gelsın ozman konusuruz sımdıden bukdar oanık olmayın dıyo ben paramın hesabını yapıyorm soruyorm adam panık olma dıyo DOKTORDAN gıcık aldım dıer doktora gıdım dıyorm ama bu seferde dıerı bana ters yapar aynı klınık sorun cıkarır dıye korkuyormYaşla alakası yok ki valla canım para olmadı mı olmuyor yaşa bakmıyor bak bizim de hiç paramiz yok hatta borçlarımız ve şuanda odedigimiz kredimiz var bizde tekrar kredi çekip hem o krediyi kapatıp hemde tüp bebek parasini cikarticaz yani hepimizin durumu birbirimizden kötü ama doktorlar çok kolay konuşuyor kafanıza takmayın psikolojik olarak cok etkiler diyorlar gelde takma insanın elinde değil ki bilinç altın sen engel olmadan herseyi düşünüyor
Allah hayirli etsin canim gozunaydin cok sevindimMerhaba arkadaşlar, size güzel bir haberim varBeta hcg sonucum 240, yani pozitif !
Çok sevindim Yağmurun elleri Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Merhaba arkadaşlar, size güzel bir haberim varBeta hcg sonucum 240, yani pozitif !
kızlar dondurulmuşların transferinden ne kadar alıyorlaraynen öyle benm eşimde bana takma kafana takarsan olmaz dıyor ama nasıl takmayayım eşim arabamı satarm yıne yaptırırız dıyo ama benm elımde degıl cok dusunuyorm gercektende paran olursa yasında onemı yok psikolojinde bozulmuyo en azından bu tutmadı dıerı tutar umudun oluyo benm korkudan panıkten hevesım kalmıyo doktor gecen tersledı moralım bozuldu ne cok soru soruyorsn dıye ben doktora ya yumurta gelısmezse ya transfer olmazsa paramız yanarmı dıye sordum BU SORUYU SORMAK EN DOĞAL HAKKIM ama bana doktor daha o gun gelmemıs gelsın ozman konusuruz sımdıden bukdar oanık olmayın dıyo ben paramın hesabını yapıyorm soruyorm adam panık olma dıyo DOKTORDAN gıcık aldım dıer doktora gıdım dıyorm ama bu seferde dıerı bana ters yapar aynı klınık sorun cıkarır dıye korkuyorm
ben henüz o aşamaya gelmedim cnm ama arkdasm 2 sene önce 2 ay ıcın 500tl verdiğini söylemıstıkızlar dondurulmuşların transferinden ne kadar alıyorlar