2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ya aslında işte birbirimizi anladık ama hepimizin bünyeleri alt üst olduğu için ister istemez gergin olabiliyoruz o yüzden birbirimizi yanlış anlayabiliyoruz yada ifade edemiyoruz . Ama işte benim burada yaptırma gibi bi imkanım yok çünkü bana rapor çıkmıyor rapor çıksa belki daha rahat olabilicem maddi yönden ama olmuyor

Allah kolaylıklar versin inşaallah cümlemize.

inşallah gerek kalmaz ama orayı da çok duydum fulya'daki di mi?
Evet ama bahçeci tüp bebeklerin hepsi mustafa bahçeci yönetimin de olduğu için aynıdır yani mesela en basit örnek ben istanbula gittiğim de 2 merkezle görüştüm demiştim ya diğer merkez benden hiç birşey istemedi ve bana 15 milyara garantili secenek sundu açıkçası bu bende şüphe uyandırdı ama bahçeci tüp bebekte benden ve eşimden test istediler bilmiyorum işte birazda o yüzden dusenceliyim

nasıl garanti verebiliyorlar dünya çapında tüp bebek başarı oranı %50 iken...? bizden de test istemediler ama asla garanti etmediler. bizim sorunumuz belliydi, sizinkini araştırmak için belki test istemişlerdir.

Bizden normalde gebelikte yapılması gereken rutin testleri istediler tam kan sayımı alerji testi vb. Şöyle bi garanti 15 milyarı veriyorsun eğer 4 denemede hamile kalmazsan paranı geri veriyorlarmis ama tabi bunu herkese yapmıyorlarmis sadece bi sorun olmayanlara ben bu olaya çok şüpheyle yaklaşım doğrusu parayi vermemek için başkasının embriyosunu transfer ederler falan filan diye kafamda bir sürü sorunlar oluştu açıkçası

Çok saçma öyle birşey olamaz bence orayı tercih etmeyin ilk defa duydum böyle birşeyi,bunu bu şekilde kampanyalandiran bir merkez kim bilir çıkarı için neler yapmaz Allah korusun...o kadar ilacı hibe mi edeceklermis 4 denemede olumlu sonuç alamazsaniz...Tüp bebek zaten çok guvenilen merkezlerde yapılmalı yanlış sonuçların dogmamasi icin

Bende o yüzden orada yaptırmayı düşünmüyorum ya canım ve bunu yapan merkez eurofertil aklında bulunsun sende orayı tercih etme

Umut satıyorlar işte insanlara... Acele etmeyin derim, yaşınız 22 :) Bizim gibi 30larda olunca insan panikliyor az kaldı diye. Her yeri araştırın, herkese danışın. Allah sağlık versin, inşallah bir gün siz de biz de kavuşuruz bebeğimize...

Bende o yüzden orada yaptırmayı düşünmüyorum ya canım ve bunu yapan merkez eurofertil aklında bulunsun sende orayı tercih etme
Iste ben bahçeciyle Bülent tıraş arasında gidip geliyorum ama bilemiyorum

Tamam canım sağol ben zaten acidem de yaptiriyorum...Allah yardımcın olsun seninde umarım gönlüne yatan bir yer bulursunda bebeğine kavusursun

Yasimiz genç ama 4 seneden beri evliyim ve herkes genç anne olmak ister ama allah ol dedikten sonra bu işler yaşa bakmıyor baksana bu olay anlatayım da için rahatlasin dün annem hastanede bi kadınla konuşmuş işte Kadın 40 yaşında hiç çocukları olmamış doktorlar asla olmaz demiş onlar da hemen tüp bebek yaptirmislar ama oda tutmamis 2 ay sonra kendiliginden hamile kalmış yani o yüzden yaşım geçti diye düşünme canım yeter k allah ol desin

Evet, çok duyuyorum böyle durumları. Tamamen nasip... Biz elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakıcaz. Çare yok...

Tamam canım sağol ben zaten acidem de yaptiriyorum...Allah yardımcın olsun seninde umarım gönlüne yatan bir yer bulursunda bebeğine kavusursun
Inşallah ya artık allahım hepimizi güldürur inşallah bi bakmissin bu ay hamile kalmışsin tüp bebeğe bile gerek kalmadan bu arada senin sorunun ne ki tüp bebek yaptırmak istiyorsun

canimm bende de ayni adet sancisina benzeyen belirtiler var ins iyiye isarettir :).Yarin test gunum dokuzuncu gun senin bi gun onceydi transferin benden yanilmiyosam demi?
Tatlim benimki 3. Gun transferi 28.de test gunum.cumartesiye kadar bekliycem.arada sancilarim oluyo. Az kaldi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…