- 23 Ekim 2014
- 212
- 165
Benim de doktorum Bülent traş bu konuda bilginiz var mıIste ben bahçeciyle Bülent tıraş arasında gidip geliyorum ama bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de doktorum Bülent traş bu konuda bilginiz var mıIste ben bahçeciyle Bülent tıraş arasında gidip geliyorum ama bilemiyorum
Sebepsiz benimki işte asıl buna bir çare bulsalar artik:)normal yollarla kalamadigim için aşılama yaptırmak isterken fazla yumurta olusumuyla tüpe geçtik mecburen ama Allah tan kalan emriyolarimi dondurmusum suan onları kullanicam ilki tutmadiInşallah ya artık allahım hepimizi güldürur inşallah bi bakmissin bu ay hamile kalmışsin tüp bebeğe bile gerek kalmadan bu arada senin sorunun ne ki tüp bebek yaptırmak istiyorsun
Aynen çok var öyle şeyler onun sebebi şu;kadinlardaki yumurta tembelliği aslında bir ameliyatla oluyor oda zaten yumurta toplama işleminde yapılıyor yani yumurta oluşan yerler iğne ile uyariliyor aynı zamanda ama ardından transfer yapıldığı için tedaviyi anlayamiyoruz ve negatif ten sonra normal düzene bırakılıyor 2 ay o süreçte kadın zaten yunurtlamaya başlıyor sağlıklı bir şekilde...ve tek sebebi tembellik olanlar kendiliğinden hamile kalıyor 2 ayla 6 ay arasıYasimiz genç ama 4 seneden beri evliyim ve herkes genç anne olmak ister ama allah ol dedikten sonra bu işler yaşa bakmıyor baksana bu olay anlatayım da için rahatlasin dün annem hastanede bi kadınla konuşmuş işte Kadın 40 yaşında hiç çocukları olmamış doktorlar asla olmaz demiş onlar da hemen tüp bebek yaptirmislar ama oda tutmamis 2 ay sonra kendiliginden hamile kalmış yani o yüzden yaşım geçti diye düşünme canım yeter k allah ol desin
Hayırlısı olsun, hoş geldiniz. İnşaallah iyi haberlerinizi paylaşırız. :)Arkadaşlar merhaba ben bu siteyi birkaç seferdir takip ediyorum ama üye değildim.Biraz önce üye oldum.Beni rahatlatan ve üye olmamı sağlayan olgu buradaki kişilerin tek ortak noktası ve duygusu.Allahım her isteyene Annelik duygusunu tattırsın.Bu gün benim transferimin 6. günü haftaya çarşamba test yaptıracağım.3. denemem 2 adet embriyo konuldu 8 hücreli dendi.1. denemem tutmadı.2 denemem tuttu gelişmedi.İnşallah bu sefer benimde sevincim olur.
Aynen çok var öyle şeyler onun sebebi şu;kadinlardaki yumurta tembelliği aslında bir ameliyatla oluyor oda zaten yumurta toplama işleminde yapılıyor yani yumurta oluşan yerler iğne ile uyariliyor aynı zamanda ama ardından transfer yapıldığı için tedaviyi anlayamiyoruz ve negatif ten sonra normal düzene bırakılıyor 2 ay o süreçte kadın zaten yunurtlamaya başlıyor sağlıklı bir şekilde...ve tek sebebi tembellik olanlar kendiliğinden hamile kalıyor 2 ayla 6 ay arası[/QUOTE
Merhaba bende tüp bebek denemesinden sonra gebe kalan kişilerin hikayesini çok duydum ama benim sorunum sperm problemi yani doktor normal yolla mümkün değil diyor.e yaş aldı başını gidiyor.
inşallah ama çok heyecanlıyım gebe kalmadan kalpten gidicemHayırlısı olsun, hoş geldiniz. İnşaallah iyi haberlerinizi paylaşırız. :)
Olsun da nasıl olursa olsun :)Merhaba bende tüp bebek denemesinden sonra gebe kalan kişilerin hikayesini çok duydum ama benim sorunum sperm problemi yani doktor normal yolla mümkün değil diyor.e yaş aldı başını gidiyor
Ben yokken ne cok yazmissiniz yaa oku oku bitiremedimYazmaktan yorulmadım, yorulmayacağım: hayırlısı olsun
Ben hiç çıkmadım, yarın test için çıkıcamBen yokken ne cok yazmissiniz yaa oku oku bitiremedim
Bugun transferden sonra ilk kez disari ciktim markete kadar iyi geldi 10 gun olmus nerdeyse
Yarin mi buyuk gun.oleeey bebis geliyo.nasil hissediyosun canim kendini.bende cikmazdimda cok bunaldimBen hiç çıkmadım, yarın test için çıkıcam
Canim rabbim yuzunuzu guldursunDüşünmemeye çalışıyorum ama gördüğün gibi forumdan da çıkamıyorum :) eşim gelsin diye bekliyorum o benden heyecanlı, sabahı zor edicez. regl olacakmışım gibi belirtiler var, bir de rüyamda kiraz yediğimi gördüm :)) çok iyiye yoruluyormuş okuduğuma göre
amin canım inşallah hepimizin yüzü güler :))Canim rabbim yuzunuzu guldursun
Benimde var o sancilardan bi basliyo bi geciyo.bende surekli okuyorum burayi.benimde ruyamda balik verdiler bana. İnsallah ruyalar bi isarettir
Canim gozunaydin gecmis olsun hayirli olsun.bende ertesi gun aramistimagrin falan var mi nasilsin.kızlar selam..bnım yumurtalar dun toplandı 10 adet ..ılacları kullanıyorum..bugun aarayacaklardı ama aramadılar kaç yumurta uygun dıye....bıraz endışelendım...ve bu arada yumurta toplandıktan sonra nelere dıkkat edelım...transfere kadar neler yaptınız acaba??*
İnşallah pozitif olacak :)sonucu aldığın gibi hemen Paylaş bizimlede olur mu:)Ben hiç çıkmadım, yarın test için çıkıcam
Evet umut ol gel bizede :) insallah.İnşallah pozitif olacak :)sonucu aldığın gibi hemen Paylaş bizimlede olur mu:)