2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Sor gulum sor cekinme valla burasi olmasa napardim ki benimde ozelde yapildi cok sukur bi sikintim olmadi.sende korkma hersey guzel olacak.

Canın yandı mi peki

Transferde sıkışık olmak dışında zorlayan bir şey yok ama ben de fazla heyecan yapmıştım. Sonra ekranda bana beyaz parlak noktayı gösterdiklerinde sevinçten ağlamaya başlamıştım.
Anestezi yapılırsa sonda takmaları gerekmez mi?

Yok yanmadi ben rahatim biraz basindan beri hep ayni dr dayim ekip hoca birbirimizi taniyoruz ve cok nazikler kasma kendini inan ki canin yanmiycak tatlim

Bana anestezi yapmadilar ama sonda taktilar bu rahatladim ki
Evet o bayez isik.mucize onlar

Yok yanmadi ben rahatim biraz basindan beri hep ayni dr dayim ekip hoca birbirimizi taniyoruz ve cok nazikler kasma kendini inan ki canin yanmiycak tatlim
Zaten digerinden daha iyi bir hast ye geçiş yaptım şimdi oda rahatlattı beni senin de anlattiklarinla birleşince Sağol canim Allah razı olsun

Bana anestezi yapmadilar ama sonda taktilar bu rahatladim ki
Evet o bayez isik.mucize onlar
Rabbim isteyen herkese hayırlısyla nasip etsin inşallah. Bu arada gebelik aşısı aynen transfer gibi yapılıyor, ama herkese yapılıyor mu, bilmiyorum. Yine de transfer günü ayrı bir heyecanlanıyor insan, ne kadar yaşamış olsa da

Sonda mı yok bilmiyorum ki taktilar mi takmadilar mi,uyandigimda uyurkenki halimle uyandirildim

Zaten digerinden daha iyi bir hast ye geçiş yaptım şimdi oda rahatlattı beni senin de anlattiklarinla birleşince Sağol canim Allah razı olsun
Amin canim cumlemizden.soyle dusun adet olunca her ay agrin oluyosa ona dayaniyoruz.bu cok farkli acisada gececek anne olucam bu kadar aciya katlanirim de.rahat ol canim

Ben de yasafim ayni seyleri kizlar gercekten heyecan korku hepsi oluyo anliyorum sizi.ama bu isin en zor kismi transferden sonra beklemek inanin.

Evet, ben 10. günümdeyim perşembe günü test günüm. Nasıl geçti yaşayan bilir... Hala da geçmiyor sanki...

Dun geceden beri sancim var ve cok korkuyorum bebeklerim orda degil diye surekli adet oldum korkusyla bekliyorum dua edin benim icin gercekten ihtiyacim var.

Allah gönlünde olanı hakkında hayırlı kılsın canım... Müjdeli haberi veririz inşallah buradan. Olmasa da vardır bir haır demek lazım, Allah'ın takdiri çünkü bundan sonrası sadece nasip.....

Az kalmis canim hayirli haberler al insallah.nasilsin peki sancin agrin varmi belirtin.
Benim test gunum cumartesi
inşallah sağol. ağrım çok, gaz sancısı çekiyorum özellikle... sürekli yattım bu yüzden. bana ağrı veren şey iyimhaber mi yoksa ilaçların etkileri mi düşünmekten kendimi yedim. burada cevap arıyorum sorularıma biraz.bu sabah mesela bçbrek sancısıyla yataktan kalkamadım. bazıları bu tür ağrıların gebelikte olduğu unsöylüyor ama tüp bebek çok farklı... senşn kaçıncı günün? hangi aşamadasın?

cumartesiymiş yeni gördüm. inşalah haırlı haerlerini alırız.

Bende gece bi sanciyla uyandim nasil korktum uyumusum oyle sabah bi daha aksam bi daha bugun hep boyleydim.bende yatiyorum dua ediyorum okuyorum karnimi seviyorum
Rabbim insallah yuzumuzu guldurecek.
İnşallah... Ben de dua ediyorum, tesbih çekiyorum, eşim çok inanıyor pozitif sonuç alacağımıza, güç veriyor bana. Önceden defalarca negatif sonuç gördüğümden midir nedir kendimi hep negatif sonuca hazırladığımı fark ettim.Burada sonucu pozitif olup benimle aynı şeyleri yaşayan biri var mı diye aramaktan helak oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…