Canim sen catlatmani ne zaman yapacaksinkiint baktim yumurta badkilayaci diyo catlatma ignesi deil yani valla ben birsey anlamdim opu oncesi bu igneyi niye verdi catlatma vermemelimiydiki kafam bimilyon oldu umarim yanlis birsey olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen catlatmani ne zaman yapacaksinkiint baktim yumurta badkilayaci diyo catlatma ignesi deil yani valla ben birsey anlamdim opu oncesi bu igneyi niye verdi catlatma vermemelimiydiki kafam bimilyon oldu umarim yanlis birsey olmaz
ama bana catlatma vermediki bi bunu verdi iste senin yumurta boyutunu soylemedimi ya
Canim pazartesi gunu 15 18 arasiydi benim yumurtalarimin hepsi. O gunde gonal f yaptik. Bigunde catlatma yapcaz. Suan ki boyutunu bilmiyorum.dun sabah o buyukluktelerdiama bana catlatma vermediki bi bunu verdi iste senin yumurta boyutunu soylemedimi ya
opu yapilacak iste catlatma ignesi vermedi yum yumlar buyumus baya cumayaCanim sen catlatmani ne zaman yapacaksinki
him iste benimkiler 20 civari ve ustu ondanmi catlatma vermedi acaba buyukler diyemi suan bile karnim gurul gurul ay allahim catlamadan vurulsaydim sunuCanim pazartesi gunu 15 18 arasiydi benim yumurtalarimin hepsi. O gunde gonal f yaptik. Bigunde catlatma yapcaz. Suan ki boyutunu bilmiyorum.dun sabah o buyukluktelerdi
Benım yanım da hem kayınvalıdem hem de esım geldı ama basım da kayınvalıdem durdu cunku odada baskalrı olunca erkek duramıyor ama sen bılırsın canımOpu olan arkadaslarim esiniz disinda o gun baska birine ihtiyacini oluyormu yardim icin. Ben memleketten annemi cagirmayi dysunuyorum. Ama transfer sonrasida kalcak biraz yanimda. Onunda isleri var malum okadar kalamicak gibi.ne zmana gelse iyi olur.
Soyliyimde yarin gelsin ozaamn. Zaten hazirlanmis bi yandanda garibim. Ogun cok kisi girerse opuya benimde essimin girememe durumu olabilir ozamanBenım yanım da hem kayınvalıdem hem de esım geldı ama basım da kayınvalıdem durdu cunku odada baskalrı olunca erkek duramıyor ama sen bılırsın canım
Benım yanıma ılk olrak esımı cagırdılar baska bırı gelınce cıkardılar kayınvalıdemı cagırdılar sonra agrım da cok fazlaydı doktoru falan cagırdı lavaboya kaldırdı cok uzal degılse gelsın hem destek olurSoyliyimde yarin gelsin ozaamn. Zaten hazirlanmis bi yandanda garibim. Ogun cok kisi girerse opuya benimde essimin girememe durumu olabilir ozaman
Canım Merhaba benimde 20 tane yumurtam olmustu toplandik tan sonra bendede ödem yapmıştı aynı şekilde yuruyemiyordum bende ve hatta 3.gunun aksami hastaneye gitmiştim çok sistigim için,çok yumurta olduğu için şu toplamış dendi ve kan testi yaptılar falan neyse,banada söylemişti Dr opu ya girerken çok yumurtan olduğu için ödem yapabilir transferi erteleyebiliriz haberin olsun dedi ama 5. Günümde iyi olmuştum ve transferi yapmislardi o yüzden endiselenme normal bir durum önlem sadece ama çok su icmemi soylemislerdi....böyle olmasi belkide dahada iyidir ve Dr un biraz titiz zaten çok daha iyi vücudundaki hormonlar gidecek o zamana kadar daha sağlıklı olur...karninin sismesine gelincede birden iniyor :)kızlar selammm dün yumurta toplandı (opu) ama 27 tane toplandı çok var dedi dr. biraz önce aradım hemen hemen hepsi döllendi ama transfer yok şimdilik dediler yumurtaların yeri su toplamasın toparlanayım diye 2 ay kadar bekleteceklermiş c.tesi dondrucagız hepsini dedi bu nasıl bişey anlamadım az olur üzülürsün çok olur üzülürsün neyse hayırlısı o olsun artık vardır bundada bi hayır inşallah. Ama karnım çok şiş 5 aylık hamileyim sanki okadar şişim ya neden ki
Aslinda basit bi islem muayene gibi sadece sıkışık olmak insanı zorluyor .sen niye fenalaştın ki.yani ayik olmak daha iyi goruyosun ekrandan ama farkli bi durumun varsa al anestezi.Kızlar birsey sorucam yardımcı olabilirseniz sevinirim,ben ilk transferimde anestezi aldım 5 dkkalik,garip bir şekilde çok korkuyorum bu kez almayayim diyorum çokta basit bir islemmis ama ilkinde ayiktim sonra transfer sırasında fenalastim ve mecbur kaldık şimdi ada kaldı ve korkulu rüyam resmen ve anestezi alma diyor Dr um ne yapıcam bilemedim
inşallah Rabbim isteyen herkese verir bize de verir inşallah. transfere kadar nasıl beslenmeliyim neler yapmalıyım bilgi verir misinizsevdakusum hosgeldin hayirlisi olsun.insallah sonucunda hamileyim dersin burdan.
Benim de 4 yumurtam toplandi 2 tanesi transfet oldu.onemli olan kalitesi ve rabbimin izniyle tutunmalari.
Benim ilk Dr biraz ters bir kadındı ve sinirliydi çok girdigindede içeri, ilk ondan gerildim sonrada çok bilinçsiz olduğum için sordum ve yine düzgün cevap alamadım kipirdama dedi sadece ve cok korktum o yüzden ortamda gerilince şimdi haliyle hep o anı hatirliyorum hast ve Dr da değiştirdim aslında şuan ve biraz cesaret istiyorum sanirimAslinda basit bi islem muayene gibi sadece sıkışık olmak insanı zorluyor .sen niye fenalaştın ki.yani ayik olmak daha iyi goruyosun ekrandan ama farkli bi durumun varsa al anestezi.
Etmem mi canim kendimde dahil herkese ediyorum :)birde sözde özel hastane ve bir dünya para aldılar yok dondurma yok bilmem ne parayi alana kadar çok tatlılar :)neyse inşallah bu kez güzel geçer....senin nasıl geçti canım? Sormadan edemiyorum:)ah bu korku gitmeyecek sanki bendenAnladim canim.bazen cok acimasiz olabiliyolar gercekten.bu drundan memnunsan rahatsan anestezi alma ve yasadiklarini anlat acik ol kafanda soru kalmasin.sonucta senin canin kadar bebeginin canida ona emanet.korkma dua et canim