Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli haberlerle gel tatlim.simdi mi gidiyosunSaglik merkezine gidecem ins.arkadaslar saatim gelince.ordan ne derlerse yaptircaz artik napalim
Bana gobekten yap dedıler gece onda yapmıstım gobekten
Saglik merkezine gidecem hanimlar bende.ordan ne derlerse yapacaz artikBana koldan yap demislerdi canim.
Yok canim daha 8bucukta igne .ozaman gitcem zaten iki dakkalik yolHayirli haberlerle gel tatlim.simdi mi gidiyosun
canim sana hangi igneyi verdiler opu oncesiSaglik merkezine gidecem ins.arkadaslar saatim gelince.ordan ne derlerse yaptircaz artik napalim
Anladim tatlim hayirlisiyla son ignen olur insallahYok canim daha 8bucukta igne .ozaman gitcem zaten iki dakkalik yol
yumurtalarinin boyutu kac oldugunda verdiler catlatma ignesi lutfen.soylermisnOyle dusunme ıyı dusun ıyı olsun canım bende yatıyorum canım ya kasıgımda agrı var daha gecmedı dunden berı normaldır acaba
Cetrotide kullandim 4gun. bugunde ovitrelle kullancam ve ignelerim bitecek ins. Canimcanim sana hangi igneyi verdiler opu oncesi
benimki lucrin nedenki catlatma ignrsi deilki o e2 bakilmadi canm yumurtlar buyuk diyemi acabaCetrotide kullandim 4gun. bugunde ovitrelle kullancam ve ignelerim bitecek ins. Canim
Senin durumun nasilmis. E 2 Degerinde yukselme varmi
Mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,
UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast......................02mart(2 emb)....
nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya.......................................5 mart(2emb).................
kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek..................01 mart..............
melekada............................26..............1..........sanliurfaosm.....................................................?...........................
arzusglam..........................29...............1......................?.................................................05 mart...........................
scoz2121.............................35..............1...........bahçeci diyarbakir..............................8 mart(2emb).....
icegul..................................34..............2...........eskisehir acibadem...............................9 mart..(değerleri dustu)
mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya.........................................09 mart..............
patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast..............16 mart(2emb)........28 mart
_ksk_..................................34..............2...........ege üniversitesi......................................18 mart....................27 mart
egeada................................29..............1...........Antalya ivf..............................................17 mart................beklemede
conqueror...........................28............4............bahçeci fulya...........................................20 mart...................4 nisan
prensim1975......................?...............3............sisli memorial............................................?...........................beklemede
abbajur..............................27.............1............diyarbakir veni vidi ..................................?...........................tedavide
eses50...............................29................5............yurtdisi...........................................................?....................tedavide
esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak.............................................?....................tedavide
kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............................................?....................tedavide
daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................tedavide
admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................tedavide
eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide
loreth..................................32................1............bahçeci fulya......................................................?....................tedavide
kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide
makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art..................................................?....................tedavide
aysegul_huseyn..................28................2......medicana international..........................................?....................tedavide
elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?...................tedavide
elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm........................................................?....................tedavide
nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.................................................?....................tedavide
umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi.................................................?...................tedavide
serenci.................................28..............2...................acibadem........................................................?...................tedavide
glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide
hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil...........................................................?...................tedavide
semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide
fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial..................................................?.................tedavide
inşallah canım rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
hatırlamoyorum kı persenmbe gıttım bır ıgne daha verdı dedı cumartesı gece onda vuracaksın gobekten vurdum ondan once de hastane de kalcadan yaptırdım pazartesı de opum vardı 20 yumurtam toplandı suan on bes tsnesı dollenmısyumurtalarinin boyutu kac oldugunda verdiler catlatma ignesi lutfen.soylermisn
Lucrin ne icin ki canim. Ben hic kullanmadim onu. Pazartesi benim ignelerde 8.gunumde ve e2ye bakilmistibenimki lucrin nedenki catlatma ignrsi deilki o e2 bakilmadi canm yumurtlar buyuk diyemi acaba
int baktim yumurta badkilayaci diyo catlatma ignesi deil yani valla ben birsey anlamdim opu oncesi bu igneyi niye verdi catlatma vermemelimiydiki kafam bimilyon oldu umarim yanlis birsey olmazLucrin ne icin ki canim. Ben hic kullanmadim onu. Pazartesi benim ignelerde 8.gunumde ve e2ye bakilmisti
iste o cumartesi vurdugun ignenin adi ne canim hatirlamiyomusun yahatırlamoyorum kı persenmbe gıttım bır ıgne daha verdı dedı cumartesı gece onda vuracaksın gobekten vurdum ondan once de hastane de kalcadan yaptırdım pazartesı de opum vardı 20 yumurtam toplandı suan on bes tsnesı dollenmıs
Canım opudan once kı ıgne ıste son ıgneiste o cumartesi vurdugun ignenin adi ne canim hatirlamiyomusun ya
Benim kulkandigim cetrotide de bunun gibiydi canim. Yumurtanin kendiliignden catlamasini onluyorlar yani.sonrada catlatma ignesiyle istedikleri zamana ayarlayaviliyorlar catlama anini. Bence iyi bisey bu. Dsunsene kendi basina catlayip tedavinin iptal oldugunu.int baktim yumurta badkilayaci diyo catlatma ignesi deil yani valla ben birsey anlamdim opu oncesi bu igneyi niye verdi catlatma vermemelimiydiki kafam bimilyon oldu umarim yanlis birsey olmaz
ama bana catlatma vermediki bi bunu verdi iste senin yumurta boyutunu soylemedimi yaBenim kulkandigim cetrotide de bunun gibiydi canim. Yumurtanin kendiliignden catlamasini onluyorlar yani.sonrada catlatma ignesiyle istedikleri zamana ayarlayaviliyorlar catlama anini. Bence iyi bisey bu. Dsunsene kendi basina catlayip tedavinin iptal oldugunu.
Ben sabah cetrotide kullandim. Birazdanda catlatla ignesi yaptiracagim. Persembe sabah 8dede opu icin hazir ve nazir olacagim ins.
esin disinda birine gerek olmaz cunku birkac saat sonra eve gonderiyolarmis bende kimseye demicem gerek yok benceOpu olan arkadaslarim esiniz disinda o gun baska birine ihtiyacini oluyormu yardim icin. Ben memleketten annemi cagirmayi dysunuyorum. Ama transfer sonrasida kalcak biraz yanimda. Onunda isleri var malum okadar kalamicak gibi.ne zmana gelse iyi olur.