2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

merhaba hanımlar
bende varım:)

yaş 33 istanbul kurtköy emsey hospital. ilk deneme kimyasal gebelik 3 nisanda dondurulmuş 2 embriyo transferi olacak inşallah. sebep sperm sayı azlığı

Cok tesekkur ederim cnm isallh ayni sayida kalir fitil kabiz mi yapio peki ne ise yario bu fitil
ftil kabız yapar mı bilmiyorum canım.bu fitil rahim duvarını kalınlaştırmak için embriyo tutunsun diye.transfer günümden beri yapıyorum bir şikayetim yok sadece gün içinde akıntıyla geri geliyor ve ıslaklığı rahatsız ediyo.
sen meyve tüket su iç kendiini sıcak tut ve dua et

merhaba hanımlar
bende varım:)

yaş 33 istanbul kurtköy emsey hospital. ilk deneme kimyasal gebelik 3 nisanda dondurulmuş 2 embriyo transferi olacak inşallah. sebep sperm sayı azlığı
kızlar hoşgeldiniz hayırlı olsun ikinizede..inşallah sizinde hamile haberlerinizi duyarız

Fe İnne Meâl Usri Yusra…İnne Meâl Usri Yusra..!

Muhakkak Her Zorlukta Bir Kolaylık Vardır..!

İnşirah / 5 bu ayeti okuyun opuya girerken transferde kızlar

canlar hosgeldiniz ekliorum listeye eksik bilgilerinizi bildirin ........
hayirli müjdeli haberler vermeniz dilegiyleeee........

Son düzenleme:
Mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,

UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast.........................02mart(2 emb)......

nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya..........................................5 mart(2emb)............

kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek......................01 mart..............

melekada............................26..............1..........sanliurfaosm.....................................................?........................

arzusglam..........................29...............1......................?.............................................. .....05 mart......................
scoz2121.............................35..............1...........bahçeci diyarbakir.................................8 mart(2emb).....

icegul..................................34..............2...........eskisehir acibadem..................................9 mart(2emb)....

mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya............................................09 mart..............

patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast................16 mart(2emb)........28 mart

_ksk_..................................34..............2...........ege üniversitesi........................................18 mart....................27 mart

egeada................................29..............1...........Antalya ivf................................................17 mart................beklemede

conqueror...........................28............4............bahçeci fulya.............................................20 mart...................4 nisan

prensim1975......................?...............3............sisli memorial............................................?...........................beklemede

abbajur..............................27.............1............diyarbakir veni vidi ..................................?...........................tedavide

eses50...............................29................5............yurtdisi...........................................................?....................tedavide

esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak.............................................?....................tedavide

kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............................................?....................tedavide

daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................tedavide

admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................tedavide

eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide

loreth..................................32................1............bahçeci fulya......................................................?....................tedavide

kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide

makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art..................................................?....................tedavide

aysegul_huseyn..................28................2......medicana international..........................................?....................tedavide

elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?...................tedavide

elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm........................................................?....................tedavide

nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.................................................?....................tedavide

umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi.................................................?...................tedavide

serenci.................................28..............2...................acibadem........................................................?...................tedavide

glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide

hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil...........................................................?...................tedavide

semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide

fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial..................................................?.................tedavide

slm kızlar...bugun 3 de son randevum vardı..8-10 yumurta var dedıler...menagon 300 unıte son kez kez kalcadan vurundum ..ılacı kestıler..yarın sadece orgalutron ıgne olcam...gece 1 dede pregnyll 500 den 2 doz bır su kalcadan vurun...p.zartesı hıç vbırsey kullanma(folbıol harıç)ve salı 12 de yumutrta toplamam var...insallh hayırlısı..hepınıze ve kendıme dua edıyorum......transferden sonra nelere dıkkat etmelyım..bu aralar kabızım bıraz..ilaclardanmı acaba???

Saol canim o fitili hangi saatte yaptin yatarken mi yapsam acaba bide seni n durum ne tedaviye devam mi

Cnm bana transferden sonra gunde üç defa vermişlerdi. Sabah öğle akşam yapıyordum. doktoruna sor istersen en etkili saatler hangisi diye. Benim ilk tedavim negatifle sonuçlandı. İkincisine başladık transferim yapıldı. Bugun 4. Günüm sonucu bekliyorum Cnm. Bu sefer fitilim yok onun yerine kalçadan iğne verdi doktorum

Gunde 3 kez 2 ser tane yapiom bnde bu tedavinde hayirlisi nese o olsun cnm isallah yuzunun gulecegi sonuclar alirsin

Hoş bulduk canimm..hhastaneden ziyade doktor için gittik oraya zaten hakan hoca için. Senin de hayırlı olsun bebeğin. Allahım kucağına almayi nasip etsin inş..

Gunde 3 kez 2 ser tane yapiom bnde bu tedavinde hayirlisi nese o olsun cnm isallah yuzunun gulecegi sonuclar alirsin

Saol cnm inşallah hepimizin yüzünün Güleceği çok güzel haberler alırız ve veririz. Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin

Hepinize gunaydin kizlar aradilar bugun merkezden 5 tanesinin durumu iyiymis sizce nasil yeterli bi sayimi sevinsem.mi uzulsemmi bilemedm

Merhaba kizlar nasilsiniz bugun.
Bugun transferimin 6. gunu gece kasik agrisiyla uyudum sabah bel agrimla uyandim tam belimin ortasinda ve bu agriyi iyi taniyorum ben.adet oncesi agrim kirmizilar geliyo galiba

Bugun transferimin 6. gunu gece kasik agrisiyla uyudum sabah bel agrimla uyandim tam belimin ortasinda ve bu agriyi iyi taniyorum ben.adet oncesi agrim kirmizilar geliyo galiba

Cnm neden olumsuzu düşünüyosun. Hastaneyle bi gorus istersen. Belkide farklı sebeplerden agrın vardır. Güzel düşünelim güzel olsun herşey. Sen dinlenmene devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…