- 9 Mayıs 2013
- 173
- 99
Gözün aydın canım. Sekiz tane döllenmiş maşallah çok iyi. Umarım Hücre bölünmeleri de kaliteli olur da güzel güzel bebişlere dönüşürler.
Insallah canım ya pekı bırsey dıyecem amelıyat onluguyle mı gırıyon uoksa kıyafetlerle mı
ftil kabız yapar mı bilmiyorum canım.bu fitil rahim duvarını kalınlaştırmak için embriyo tutunsun diye.transfer günümden beri yapıyorum bir şikayetim yok sadece gün içinde akıntıyla geri geliyor ve ıslaklığı rahatsız ediyo.Cok tesekkur ederim cnm isallh ayni sayida kalir fitil kabiz mi yapio peki ne ise yario bu fitil
Ben de geldim bu ay başlıcaz tedaviye. Diyarbakır da veni vidi hastanesinde. Yaş 27.ilk denememiz.ssorun hem esimde hem bende.bde.benim her iki tüpüm de kapalı. Destek istiyorum sizlerden. Benimle aynı yerde tedavi olacak kimse yok mu..Bu arada Rabbim hepimizin kucağıni doldursun inş canlar. .
kızlar hoşgeldinizmerhaba hanımlar
bende varım:)
yaş 33 istanbul kurtköy emsey hospital. ilk deneme kimyasal gebelik 3 nisanda dondurulmuş 2 embriyo transferi olacak inşallah. sebep sperm sayı azlığı
Günaydın arkadaşlar bugün transfer sonrası 2.gun benimde hiç bir belirti yok Allah sonunu Hayır getirsin çok korkuyorum, beni de listeye eklermisiniz.
Şişli memorial 5.gun ikinci kalite 2 embriyo transferi yapıldı.
Benim 3.deneme 4.transfer bir tanesi donmus embriyo larim tuttu sonra düştü.
Allahım bir daha yasatmasin, herkese sabır, metanet diliyorum.
canlar hosgeldiniz ekliorum listeye eksik bilgilerinizi bildirin ........Ben de geldim bu ay başlıcaz tedaviye. Diyarbakır da veni vidi hastanesinde. Yaş 27.ilk denememiz.ssorun hem esimde hem bende.bde.benim her iki tüpüm de kapalı. Destek istiyorum sizlerden. Benimle aynı yerde tedavi olacak kimse yok mu..Bu arada Rabbim hepimizin kucağıni doldursun inş canlar. .
Saol canim o fitili hangi saatte yaptin yatarken mi yapsam acaba bide seni n durum ne tedaviye devam mi
Hoşgeldin canım. Güzel bir tedavi Sürecin olur inşallah. Ben de diyarbakır dayım ama bahçeci de oldum tedavimi. Veni vidi hakkında bir şey bilmiyorum. Ama merkezlerin tedavileri hemen hemen birbirine benziyor zaten. Önemli olan doktorunun yanında rahat hissetmen ve ekibine güvenmen. Şimdiden hayırlı olsun.[/QUOT
Cnm bana transferden sonra gunde üç defa vermişlerdi. Sabah öğle akşam yapıyordum. doktoruna sor istersen en etkili saatler hangisi diye. Benim ilk tedavim negatifle sonuçlandı. İkincisine başladık transferim yapıldı. Bugun 4. Günüm sonucu bekliyorum Cnm. Bu sefer fitilim yok onun yerine kalçadan iğne verdi doktorum
Gunde 3 kez 2 ser tane yapiom bnde bu tedavinde hayirlisi nese o olsun cnm isallah yuzunun gulecegi sonuclar alirsin
güzel canim maşallah kacinci gündeler?Hepinize gunaydin kizlar aradilar bugun merkezden 5 tanesinin durumu iyiymis sizce nasil yeterli bi sayimi sevinsem.mi uzulsemmi bilemedm
Gayet iyi canim sevinmelisinHepinize gunaydin kizlar aradilar bugun merkezden 5 tanesinin durumu iyiymis sizce nasil yeterli bi sayimi sevinsem.mi uzulsemmi bilemedm
Gayet güxel bence cnm maşallah. Hadi hayırlı olsun. Ne zaman transferin kaçıncı günüymüşHepinize gunaydin kizlar aradilar bugun merkezden 5 tanesinin durumu iyiymis sizce nasil yeterli bi sayimi sevinsem.mi uzulsemmi bilemedm
Merhaba kizlar nasilsiniz bugun.
Bugun transferimin 6. gunu gece kasik agrisiyla uyudum sabah bel agrimla uyandim tam belimin ortasinda ve bu agriyi iyi taniyorum ben.adet oncesi agrimkirmizilar geliyo galiba
Merhaba kizlar nasilsiniz bugun.
Bugun transferimin 6. gunu gece kasik agrisiyla uyudum sabah bel agrimla uyandim tam belimin ortasinda ve bu agriyi iyi taniyorum ben.adet oncesi agrimkirmizilar geliyo galiba