ayy canım üzülme yaşın daha çok genç. olur daha merak etme. yaşadıklarını anlıyorum benim de ilki negatif yaş da 34. dondurulmuşun varmı bilmiyorum. allah yardımcın olsun.Merhaba kızlar sonucum maalesef negatif
CanimMerhaba kızlar sonucum maalesef negatif
bizde o kadar denemeye ihtiyaç kalmaz inşallah.:) yani bu sefer tutar inşallah. çünkü hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç . bakalım bende yarın kan verecem. heyecanlı ve ümitliyim.Canimuzuldum gercekten
Bugun degilse bile birgun mutlaka
Gecen gun unlu bu dr tup bebegi anlatiyodu kac sefer denenir diye sordular da bi hastam var 42. Denemesinde anne olmus kadin
Bizde birgun anne olucaz :)
bizde o kadar denemeye ihtiyaç kalmaz inşallah.:) yani bu sefer tutar inşallah. çünkü hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç . bakalım bende yarın kan verecem. heyecanlı ve ümitliyim.
valla canım şiddetli kabızlığım var geceleri birde sağ tarafımda bir varlık hissediyorum ama hamileliktenmi yoksa psikolojikmi bilemiyorum. başkada bişey yok canım. sence belirtilerin başlaması için erkenmi.İnsaallah canim :) ben ornek olarak verdim yani helal olsun kadina pes etmemis
Yarin mi
Hadi ins canim hayirli haber alicaz yarin
Var mi hissetigin bi belirtin falan
canım senin kaçıncı denemen hiç çocuk varmı sende. birde dondurulmuşun varmı. sen hangi ilaçları kullanıyorsun.İnsaallah canim :) ben ornek olarak verdim yani helal olsun kadina pes etmemis
Yarin mi
Hadi ins canim hayirli haber alicaz yarin
Var mi hissetigin bi belirtin falan
benim ilk denemem dondurulnusta yok cocukta yokcanım senin kaçıncı denemen hiç çocuk varmı sende. birde dondurulmuşun varmı. sen hangi ilaçları kullanıyorsun.
benim ilk denemem dondurulnusta yok cocukta yok
Kabizlik icin meyve tuket canim kayisi ozellikle.
Bilmiyorum ki belirti icin erken mi hic yasamadim.
Climar bant yapistirdim iki tane bide folbiol aliyorum bide crione jel sabahlari onlari kullaniyorum
İlac isimleri tam olmayabilir :)[/QUOTE
tavsiyelerini dikkate alacağım. Canım ben oksapar ve aspirin kan sulandırıcı ilaçları kullanıyorum senin kullandıkların haricinde. sen kullanmıyorsun sanırım. inş. seninde bir daha denemene gerek kalmaz. bende hiç yaşamadım bu duyguyu daha önce. hayırlısı olsun canım hepimiz için.
insaalllaahh canm...rabbim hayırlısıyla daha fazla özletmeden gönderir meleklerimizi insallah...Canimuzuldum gercekten
Bugun degilse bile birgun mutlaka
Gecen gun unlu bu dr tup bebegi anlatiyodu kac sefer denenir diye sordular da bi hastam var 42. Denemesinde anne olmus kadin
Bizde birgun anne olucaz :)
cok uzuldum canim yaaRabbim bol sabir guc kuvvet versin ins tez vakitte kavuşursun bebeine
Vardir bi zamani cnm oyle dusunmeye calis.Her seyin hayirlisi olsun.
Hayirli olsun canimMerhaba kızlar,
Benimde transferim dun yapıldı. Transferden sonra gunleriniz nasıl geçti, belirtiler varmıydı acaba? İlk denememde kanamam vardı ve sonucum negatifti hayırlısıysa bu seferkinde olmaz inş. Çok tedirginim her an bişeyler gelcek diye.30 mart test gunum
Zaten herhalde işin en zor kısmı bu çünkü ilk denemede ümit de fazla oluyor ister istemez bide tabi Vücuduna verilen hormonlar da seni daha duygusal yapıyor Allah çok bekleymedenbir de kalbimi buna inandırsam....
Hayırlı olsun canım valla benim gördüğüm kadarıyla tutan da tutmayan da aynı belirtileri yaşıyor yani belli bişey yok o yokmuş gibi davranmaya çalış sen yani Kafanı başka şeylerle meşgul et öyle daha çabuk geçiyor zaman inşallah hayırlı haberleri alırsın 30 martta iyi şanslar şimdidenMerhaba kızlar,
Benimde transferim dun yapıldı. Transferden sonra gunleriniz nasıl geçti, belirtiler varmıydı acaba? İlk denememde kanamam vardı ve sonucum negatifti hayırlısıysa bu seferkinde olmaz inş. Çok tedirginim her an bişeyler gelcek diye.30 mart test gunum
Allah yardımcın olsun canım, ben de yarın opu için gidicem çok heyecan var ilk denemem olduğu için sanırımIi gcler arkadaslar smdi catlatma ignemi oldum cumartesi opu dua edin bna nolur Allahim yardimcmz olsun hepimizin