2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Zaman gecmiyo :KK43: :KK43: :KK43:
İlk diyemi bu kadar umutlaniyorum .kendimi dinliyorum surekli aha sanci aha agri bise olsun bi belirti olsun diye bekliyorum
Ve bugun surekli basim donuyo.
Haklısın böyle durumlarda zaman geçmek bilmez. Benim transfer bir ay ertelendi benim bekleme zamanım da ikiye katlandı malesef. Sonu hayırlı olsun da bekleriz napalım:KK66:

Haklısın böyle durumlarda zaman geçmek bilmez. Benim transfer bir ay ertelendi benim bekleme zamanım da ikiye katlandı malesef. Sonu hayırlı olsun da bekleriz napalım:KK66:[/QUOTE
Aa neden ertelendi ki .hayirlisi diyoruzda icinizde ne firtinalar kopuyo.

Gunaydin kizlar hayirli cumalar
Tedavi olan tum arkadaslarimiza rabbim hayirli evlatlar nasip etsin bugun duadan unutmayalim birbirimizi :KK66:

Beta HCG değerim 124,9 çıktı. Bugün 12. gün. Şimdilik pozitif. Inşallah pazartesi günü değer yükselmiş olur. Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum.
Gelsin pozitif haberler :)çok sevindim canım benim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah darısı başımıza artik:))))

Merhaba kızlar :) bende ALLAHın izniyle 17 mart başladım tüp bebeğe.Pkoluyum bide troidim biraz yüksek çıktı .Daha önce ohss geçirdim çatlatma tedavisinde .İlk tüp bebek denemem İNŞALLAH hayırlı sonuclar alırız hepimiz :)

Merhaba kızlar :) bende ALLAHın izniyle 17 mart başladım tüp bebeğe.Pkoluyum bide troidim biraz yüksek çıktı .Daha önce ohss geçirdim çatlatma tedavisinde .İlk tüp bebek denemem İNŞALLAH hayırlı sonuclar alırız hepimiz :)
Hayirli olsun tatlim :)
Bende var ayni sorunlar.16 sinda transferim oldu benim simdi beklemedeyim.

Ayy İNŞALLAH canım RABBim yüzünü güldürsün :) Benimde yarın kontrolüm var yumurtaların durumuna bakacağız.Sende pkolusun değilmi? yumurtalar toplanınca transfer mi oldun yoksa 1-2 ay bekledin mi canım?Yani şöyle anlatayım :) pkolu olunca ohss durumu var eğer ki aşırı uyarılırsa vucudum yumurtalarım toplanacak transfer 1-2 ay sonra yapılacak.İNŞALLAH olmaz :) bolbol su içiyorum ,ama diaformın kullandığım iiçin hiç beslenemiyorum yemek gördükce midem alt üst oluyor iştahı çok fena kesiyor.Bir senedir gunde 1 tane içiyordum şimdi 2 içeceksin dedi daha fena hale geldim

Ayy İNŞALLAH canım RABBim yüzünü güldürsün :) Benimde yarın kontrolüm var yumurtaların durumuna bakacağız.Sende pkolusun değilmi? yumurtalar toplanınca transfer mi oldun yoksa 1-2 ay bekledin mi canım?Yani şöyle anlatayım :) pkolu olunca ohss durumu var eğer ki aşırı uyarılırsa vucudum yumurtalarım toplanacak transfer 1-2 ay sonra yapılacak.İNŞALLAH olmaz :) bolbol su içiyorum ,ama diaformın kullandığım iiçin hiç beslenemiyorum yemek gördükce midem alt üst oluyor iştahı çok fena kesiyor.Bir senedir gunde 1 tane içiyordum şimdi 2 içeceksin dedi daha fena hale geldim
Amin canim sagol
Benim 4 yumurtam oldu 2 si dollendi ikisinide transfer ettiler. Ohss yasamadim sukur ki. Ama pkolularin cogu yasamis. Ben bide gonalf le beraber incir kurude yaptim bi cesaret.benim yumoslar tembel 4 anca oldu
Mide bulantisi kotu yaa leblebi ye insaallah tez zamanda gecer.

İNŞALLAH pozitifi görürsün :) :) Evet canım ohss çok fena birşey 3.derece yaşadım hasatanede kaldım 15 gün gebelik negatifti ama.Araştırmadığım doktor kalmadı şimdiki doktorumada sürekli hatırlatıyorum herhangi küçücük risk olsa bile hemen hastaneye yatırın kontrol altında tutun beni diye :) ohss çok kişi farkında değil ama bir çok konuştugum doktor direk şunu dedı ohss demek bır kadını yogun bakıma oradan mezara demek .Yani aslında çok riskli bişey vücuttaki su akciğerlere toplanıyor damarlardaki sıvıda çekilmeye başlıyor direk beyine pıhtı atıyor.O yüzden biz pkolular çok bilinçli olmalıyız bu konuda.ALLAHım kimseye yaşatmasın :) iyi düşünelim iyi olsun :) :) canım bişey soracam kaç gün bize iğne yapılıyor ben bugün 4.iğnemi yapacam ,yarın kontrolde doktor devamını söyleyecek merak ediyorum 10 gün falan mı toplam?Ayy ben korkuyorum incir yapamam :) bizim yumurtalar hopp diye coşuyorlar :))) puregon yapıyorum şuanda sadece

X