2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

canım bende olmamıştı öyle bişey. prospektüsünde yazıyor bazı etkileri. istersen sende bak bir.

ayy canım hamilelikten olabilirmi acaba. benimde canım acaip sigara istiyor şuan. transfer gününden beri içmiyorum ama canım çok istiyor.
Ayy bilmiyom neyden ama bugun boyleyim.
Sakin icme canim belki birakmana vesile olur bebisin
Senin test gunun ne zamandi tatlim

Ayy bilmiyom neyden ama bugun boyleyim.
Sakin icme canim belki birakmana vesile olur bebisin
Senin test gunun ne zamandi tatlim
canım benim test günüm cts. yani 3 gün var. ben cuma günü yaptırmayı düşünüyorum ama. bir günden bişey olmaz heralde. inş. seninde tutar. çok zahmetli bu işler. senin daha var sanırım.

canım benim test günüm cts. yani 3 gün var. ben cuma günü yaptırmayı düşünüyorum ama. bir günden bişey olmaz heralde. inş. seninde tutar. çok zahmetli bu işler. senin daha var sanırım.
Az kalmis canim guzel haberler duyursun rabbim
Benimki 28 mart daha cooooook var yani

17.günüm 10bindi canım seninkine bakınca da çok iyi ne zaman görceksin keseleri
Ayin 26 sinda dediler ama bana biraz gec gibi geldi anlamadim bu hizla yukselirse inşallah 26 sinda 50000 ni gecer diye biliyorum. Senin nasil olmustu kacinci gun cagirdilar bide kalp atisini hemen duydun mu?

Ayin 26 sinda dediler ama bana biraz gec gibi geldi anlamadim bu hizla yukselirse inşallah 26 sinda 50000 ni gecer diye biliyorum. Senin nasil olmustu kacinci gun cagirdilar bide kalp atisini hemen duydun mu?
Beni 15gün sonra çağırdılar amaç keseyi ve kalp atışını duymak canım aynı anda..7haftaydı duyduk biz..

Kızlar bır de bır sorum var gunde kac igne oluyorsunuz bana gunde bır tane uc gunluk verdı

Kızlar bır de bır sorum var gunde kac igne oluyorsunuz bana gunde bır tane uc gunluk verdı
Ben gunde 150 gonal f ile basladim 5. mi 6. ne cetroditeye gectim sabahlari
Her bunyenin verdigi cevaba gore degisiyo ilac tedavisi
Bide her kontrole gittigimde kan alip hormonlara bakip ignenin dozunu ayarliyolardi

Allah hepimizin gonlune gore versin arkadaslar.Dun transferim oldu cok kisa surdu ve hic beklemeden eve donduk.Sayfalarda okuduguma gore biraz istirahat ederim saniyodum hastanede:)26 Martta ogrenicem ins sonucumu blast oldugu icin dokuzncu gunmus test.Hafif kasik agrilarim oluyo,yasayan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…