ayy canım hamilelikten olabilirmi acaba. benimde canım acaip sigara istiyor şuan. transfer gününden beri içmiyorum ama canım çok istiyor.bugun sinirlerim cok bozuk sabah namazindan beri agliyorum niye boyle oldum ben(
canım bende olmamıştı öyle bişey. prospektüsünde yazıyor bazı etkileri. istersen sende bak bir.kızlar çok acil bişey sormak istiyorum sabah iğnesine başladım bugün cetroid sabah iğnem vuruldum ama çok kaşıntı yaptıı aşırı hemde birde hani arı sokar kabarırya onun gibi oldu sizde oldumu bilgisi olan varsa çok acil yazabilirmi çok koktum şuan
Ayy bilmiyom neyden ama bugun boyleyim.ayy canım hamilelikten olabilirmi acaba. benimde canım acaip sigara istiyor şuan. transfer gününden beri içmiyorum ama canım çok istiyor.
canım benim test günüm cts. yani 3 gün var. ben cuma günü yaptırmayı düşünüyorum ama. bir günden bişey olmaz heralde. inş. seninde tutar. çok zahmetli bu işler. senin daha var sanırım.Ayy bilmiyom neyden ama bugun boyleyim.
Sakin icme canim belki birakmana vesile olur bebisin
Senin test gunun ne zamandi tatlim
Az kalmis canim guzel haberler duyursun rabbimcanım benim test günüm cts. yani 3 gün var. ben cuma günü yaptırmayı düşünüyorum ama. bir günden bişey olmaz heralde. inş. seninde tutar. çok zahmetli bu işler. senin daha var sanırım.
17.günüm 10bindi canım seninkine bakınca da çok iyi ne zaman görceksin keseleriKızlar 15. Gün degerim 2225. 99 çıktı. :)
Ayin 26 sinda dediler ama bana biraz gec gibi geldi anlamadim bu hizla yukselirse inşallah 26 sinda 50000 ni gecer diye biliyorum. Senin nasil olmustu kacinci gun cagirdilar bide kalp atisini hemen duydun mu?17.günüm 10bindi canım seninkine bakınca da çok iyi ne zaman görceksin keseleri
Beni 15gün sonra çağırdılar amaç keseyi ve kalp atışını duymak canım aynı anda..7haftaydı duyduk biz..Ayin 26 sinda dediler ama bana biraz gec gibi geldi anlamadim bu hizla yukselirse inşallah 26 sinda 50000 ni gecer diye biliyorum. Senin nasil olmustu kacinci gun cagirdilar bide kalp atisini hemen duydun mu?
inşallah bende duyarım. O zamana bende 6+1 olmus olucam. Duyarmiyim sence.Beni 15gün sonra çağırdılar amaç keseyi ve kalp atışını duymak canım aynı anda..7haftaydı duyduk biz..
erken gibi ama bilmiyorum benim 7de duyuldu olmadı bi daha cagırıyo zaten..inşallah bende duyarım. O zamana bende 6+1 olmus olucam. Duyarmiyim sence.
Peki kalp atışı duyulduktan hemen sonra baska doktorami gectin yoksa 1 2 defa daha mi gittin tüp bebek doktoru na . Biliyorum çok soru sordum. :)erken gibi ama bilmiyorum benim 7de duyuldu olmadı bi daha cagırıyo zaten..
Artık baska doktora geçiyosun canım sonrasında..Peki kalp atışı duyulduktan hemen sonra baska doktorami gectin yoksa 1 2 defa daha mi gittin tüp bebek doktoru na . Biliyorum çok soru sordum. :)
Kızlar hamıle kaldıktan sonra tup bebek merkezıyle ılıskınız bıtıyor muArtık baska doktora geçiyosun canım sonrasında..
Ben gunde 150 gonal f ile basladim 5. mi 6. ne cetroditeye gectim sabahlariKızlar bır de bır sorum var gunde kac igne oluyorsunuz bana gunde bır tane uc gunluk verdı
1. sayfada tatlimcanım benim 9 martta transferim yapıldı. bu arada liste nerede merak ettim.
Merkeze göre değiliyor ama genelde evet bebek takibi başka bi uzmanlık benceKızlar hamıle kaldıktan sonra tup bebek merkezıyle ılıskınız bıtıyor mu