Evet gıttıgımde kan tahlılı aldı ona gore verdı uc tane cetrodıye verdı25 mg yarında kotrolum varBen gunde 150 gonal f ile basladim 5. mi 6. ne cetroditeye gectim sabahlari
Her bunyenin verdigi cevaba gore degisiyo ilac tedavisi
Bide her kontrole gittigimde kan alip hormonlara bakip ignenin dozunu ayarliyolardi
canım benim ilk tedavimde 1 yada 2 gün gecikmişti ama kişiden kişiye değişiyor tabikızlar lucrin adet gecikmesi yapıyormuş kaç gün geciktirir acaba
canım hayırlı olsun inş ...aynı sorunlar bende de var ben de uzun protokol..lucrin kullanıyorum şimdilik..adet bekliyorum yarın gibi ..ama adet gecikmesi yaparmışArkadaşlar merhaba başarısız 1 aşılama 1 tüp bebek denemesinden sonra 2.tüp bebek tedâvime pazartesi başladım gonal f 450 luvenis 150 kullanıyorum sorun yumurta rezerv azlığı ve sperm sayısı azlığı Ay sonuna doğru da transferim yapılacak Allah herkesin gönlündekini versin emeklerimizi Boşa çıkarmasın
canım adetimi hiç bu kadar beklememiştim bekledikçe kaçıyorcanım benim ilk tedavimde 1 yada 2 gün gecikmişti ama kişiden kişiye değişiyor tabi
: ) nasıl anlıyorum seni.. 3.denemem lucrin kullanıyorum 1 haftadır ama zaman geçmiyor gelmiyor o 4 gözle beklenen:) tedavimiz aynı zamanlara denk gelicek rabbim yardımcımız olsun.. gelişmeleri yaz emi takip ediyorum seni..canım adetimi hiç bu kadar beklememiştim bekledikçe kaçıyor
yazarım tabiki canım arkadaşım.: ) nasıl anlıyorum seni.. 3.denemem lucrin kullanıyorum 1 haftadır ama zaman geçmiyor gelmiyor o 4 gözle beklenen:) tedavimiz aynı zamanlara denk gelicek rabbim yardımcımız olsun.. gelişmeleri yaz emi takip ediyorum seni..
Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah hayırlı haberlerle :)Selam kızlar...adetın 2. gununden ıtıbaren 4 gun 300 unıte menagon oldum kalcadan aynı saatte....5.gun yanı bugun kontrolum vardı 7-8 yumurta gorunuyor dedı...ılaca devam v bır catlatmayı onleyıcı ıgne ekledı cuma gunu cagırdı..yumurta var ama ınsallah cok salıklıdır bebıslere donusurler..rabbım yardım etsın..p.tesı yada salı toplamam olabılırmıs...
canım menagon günde bir kez mi vuruluyor sadece klçadan mı vurulurSelam kızlar...adetın 2. gununden ıtıbaren 4 gun 300 unıte menagon oldum kalcadan aynı saatte....5.gun yanı bugun kontrolum vardı 7-8 yumurta gorunuyor dedı...ılaca devam v bır catlatmayı onleyıcı ıgne ekledı cuma gunu cagırdı..yumurta var ama ınsallah cok salıklıdır bebıslere donusurler..rabbım yardım etsın..p.tesı yada salı toplamam olabılırmıs...
4 toz menagon 2 su.....hepsını enektore cekıp kalcadan yapıyolar...ankara memorıal....toplamda 300 unıte oluyor..doz yuksek oldugu ıcın koldan yada gobekten emılımı az oldugu ıcın kalcadan yapıyolarmış..canım menagon günde bir kez mi vuruluyor sadece klçadan mı vurulur
anladım canım4 toz menagon 2 su.....hepsını enektore cekıp kalcadan yapıyolar...ankara memorıal....toplamda 300 unıte oluyor..doz yuksek oldugu ıcın koldan yada gobekten emılımı az oldugu ıcın kalcadan yapıyolarmış..
cok uzuldum cnm...umudunu kaybetme lutfen..Merhaba kızlar sonucum maalesef negatif
canımmm hakkında hayırlısı sözün bittiği yerdeyiz ne desek boş vardır bir vakti zamanı sabır canını sıkmaMerhaba kızlar sonucum maalesef negatif
cok uzuldum canim yaaMerhaba kızlar sonucum maalesef negatif
Vardir bi zamani cnm oyle dusunmeye calis.Her seyin hayirlisi olsun.Merhaba kızlar sonucum maalesef negatif