2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ne güzel:))30 yasa kadar doğum yapıldığında vücudun yüzde 70'i temizleniyormus :)Tabii sonrası içinde elbette geçerlidir ben öyle duydum sadece...Belki bakarsın dogumdan sonra reglinde düzene girer :)çünkü dogumdan sonra vücut yenileniyormus ve geneli kendiliğinden hemen diğer çocuğa hamile kaliyormus :)bi açılışı yapalım bakalım :)

:) ağzın bal yesin evet arkadaşlarımda öyle diyolar ilk tüp bebek yaptır sonra peş peşe doğal yolla olcak buseferde korunma yöntemi arıycaksın diyolar inşallahh bizde tadarız oduyguyu biran önce hayırlısıyla

mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,

UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast.........................02mart(2 emb)..........:anneadayı::emir_bebek:

nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya..........................................5 mart(2emb)............:KK51:

kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek......................01 mart....................:anneadayı::emir_bebek:

arzusglam..........................29...............1......................?.............................................. .....05 mart..................beklemede

mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya............................................09 mart.....................21 mart

eses50...............................29................5............yurtdisi...........................................................?....................tedavide

esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak.............................................?....................tedavide

kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............................................?....................tedavide

daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................tedavide

admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................tedavide

_ksk_..................................34................2...........ege üniversitesi..................................................?....................tedavide

eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide

loreth..................................32................1............bahçeci fulya......................................................?....................tedavide

kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide

makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art..................................................?....................tedavide

melekada............................26................1..........sanliurfaosm.........................................................?...................tedavide

aysegul_huseyn..................28................2......medicana international..........................................?....................tedavide

elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?...................tedavide

elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm........................................................?....................tedavide

nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.................................................?....................tedavide

umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi.................................................?...................tedavide

serenci.................................28..............2...................acibadem........................................................?...................tedavide

glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide

hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil...........................................................?...................tedavide

patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast...............................?...................tedavide

semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide

fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial..................................................?.................tedavide

arkadaşlar günaydınn...
bi soru sorucam bilenler yardımcı olursa çok sevinirim...
eşimin morfoloji ve sayı sıkıntısı var ciddi manada.. yazın ilk tüp bebeğe başladık yumurta çoktu ama çoğu döllenemedi.. 3.güne zor dayandı apar topar transfer edildi.. tuttu ama 7 haftalıkken aldırmak zorunda kaldık.. dondurulmuşlarla devam ettik çözündü yaşamadı.. doktor 3. tedavimde 1 tane 3. gün embriyosu dayanırsa 1 tanede 5.gün embriyosu transfer edicem bu sefer dedi.. hiç böyle bi şey duymamıştım.. siz duydunuz mu?

arkadaşlar günaydınn...
eşimin morfoloji ve sayı sıkıntısı var ciddi manada.. yazın ilk tüp bebeğe başladık yumurta çoktu ama çoğu döllenemedi.. 3.güne zor dayandı apar topar transfer edildi.. tuttu ama 7 haftalıkken aldırmak zorunda kaldık.. dondurulmuşlarla devam ettik çözündü yaşamadı.. doktor 3. tedavimde 1 tane 3. gün embriyosu dayanırsa 1 tanede 5.gün embriyosu transfer edicem bu sefer dedi.. hiç böyle bi şey duymamıştım.. siz duydunuz mu?
olabilio canim hic sikinti yapma 3 gun olan rahimde gelişimine devam edio
5. gun olan hemen tutunuo

olabilio canim hic sikinti yapma 3 gun olan rahimde gelişimine devam edio
5. gun olan hemen tutunuo
ama risk dimi canım 5.güne dayanamıyor da dayanamazsa tek embriyo transferi yapılacak.. olsun da tutsun da şükür tabi... aman kafamda deli sorular bu beklemek ne kadar zor ya...

arkadaşlar günaydınn...
Merhaba canım,bende duymadım ama mantık olarak olabilir tabikide ama inşallah 5.emriyosu elde edebilirsiniz...Bu arada nevin hn mi yapıyor tedavinizi

Merhaba canım,bende duymadım ama mantık olarak olabilir tabikide ama inşallah 5.emriyosu elde edebilirsiniz...Bu arada nevin hn mi yapıyor tedavinizi
inş. canım sağol evet nevin hanım doktoruma çok güveniyorum ama bi o kadar da korkuyorum hayırlısı.. sen de mi nevin hanımın hastasısın

ama risk dimi canım 5.güne dayanamıyor da dayanamazsa tek embriyo transferi yapılacak.. olsun da tutsun da şükür tabi... aman kafamda deli sorular bu beklemek ne kadar zor ya...
canim bazen dis ortam da 5. güne kadar gitmayen embrio anne rahminde doğal ortaminda daha güzel gelişim gosterebiliomus inşallah mucizene kavuşursun Allah a sigin verecek olan O dur yanlizca

canim bazen dis ortam da 5. güne kadar gitmayen embrio anne rahminde doğal ortaminda daha güzel gelişim gosterebiliomus inşallah mucizene kavuşursun Allah a sigin verecek olan O dur yanlizca
teşekkür ederim canım inş. hepimiz mucizelerimize kavuşuruz:)

inş. canım sağol evet nevin hanım doktoruma çok güveniyorum ama bi o kadar da korkuyorum hayırlısı.. sen de mi nevin hanımın hastasısın
Yok canım ilk denememi orada yaptırdım memnun kalmadim acibademe geçiş yaptım...Personel çok iyi ona hiç bir lafım yok:)Ama ben zaten özel e gidiyorum drum pembe maviyle anlasmali olduğu için orada oldum ve sonra değiştirdim dondurulmusumu acibademde transfer yaptiricam

Yok canım ilk denememi orada yaptırdım memnun kalmadim acibademe geçiş yaptım...Personel çok iyi ona hiç bir lafım yok:)Ama ben zaten özel e gidiyorum drum pembe maviyle anlasmali olduğu için orada oldum ve sonra değiştirdim dondurulmusumu acibademde transfer yaptiricam
canım neden memnun kalmadın zahmet olmazsa yazar mısın özelden de yazabilirsin hastane doktor çok önemli bi türlü emin olamıyor insan

canım neden memnun kalmadın zahmet olmazsa yazar mısın özelden de yazabilirsin hastane doktor çok önemli bi türlü emin olamıyor insan
Ne zahmeti canım benim....İlk denememde negatif olduğu için bir duygusallik yapmış olmamla birlikte nevin hn dan ben hiç hoslanmadim ve hani inanmak gerek ya Dr a hiç öyle bir elektrigimiz olmadı,ve transfer sırasındada biraz gerildik karşılıklı ama ne olursa olsun öyle bir hakkı yok onunda gerilme gibi bir hakkı yoktu yani...Sonuçta ilk denemem ve korkuyordum ne yapılacağını bilmediğim için Allahtan benim kendi Dr umda hastaneye gelmişti ve o beni telkin etti ve haliyle bir sorun oluştu aramızda ve sinirli yaptı transferi...Sonrada haliyle ben onu suçladım zaman zaman ve cok araştırdım hiç iyi bir referans almadım pembe maviyle ilgili çok fazla negatif var orada o yüzden acibadem de karar kıldım emriyologlari çok iyiymiş aklıma gelenler bunlar şimdilik,sormak istediğin başka ne varsa merak ettiğin sorabilirsin canim

Ne zahmeti canım benim....İlk denememde negatif olduğu için bir duygusallik yapmış olmamla birlikte nevin hn dan ben hiç hoslanmadim ve hani inanmak gerek ya Dr a hiç öyle bir elektrigimiz olmadı,ve transfer sırasındada biraz gerildik karşılıklı ama ne olursa olsun öyle bir hakkı yok onunda gerilme gibi bir hakkı yoktu yani...Sonuçta ilk denemem ve korkuyordum ne yapılacağını bilmediğim için Allahtan benim kendi Dr umda hastaneye gelmişti ve o beni telkin etti ve haliyle bir sorun oluştu aramızda ve sinirli yaptı transferi...Sonrada haliyle ben onu suçladım zaman zaman ve cok araştırdım hiç iyi bir referans almadım pembe maviyle ilgili çok fazla negatif var orada o yüzden acibadem de karar kıldım emriyologlari çok iyiymiş aklıma gelenler bunlar şimdilik,sormak istediğin başka ne varsa merak ettiğin sorabilirsin canim
teşekkür ederim canım.. tek kafama takılan şey şu oldu 1. denemem olumsuzlukla sonuçlandı bebklerimi aldırmak zorunda kaldım .. sonrasında araştırmadı neden diye yeni tüp bebeğe başlayalım mı dedi hemen.. yeni kan pıhtılaşması ve genetik testlerimi yaptırdım zorla gerek yok her şey çok normal dedi bu noktada anlaşamadık.. i de laboratuvarından emin değilim girdik bir yola hayırlısı olsun içim hem rahat hem değil normal mi bu bilmiyorum bu defada olmazsa gitmem artık pembe maviye

teşekkür ederim canım.. tek kafama takılan şey şu oldu 1. denemem olumsuzlukla sonuçlandı bebklerimi aldırmak zorunda kaldım .. sonrasında araştırmadı neden diye yeni tüp bebeğe başlayalım mı dedi hemen.. yeni kan pıhtılaşması ve genetik testlerimi yaptırdım zorla gerek yok her şey çok normal dedi bu noktada anlaşamadık.. i de laboratuvarından emin değilim girdik bir yola hayırlısı olsun içim hem rahat hem değil normal mi bu bilmiyorum bu defada olmazsa gitmem artık pembe maviye
Bak aynen ben onu atlamisim aynen ilgi yok neden tutmadı diye transferi yaptı kadın kayboldu neyse negatif i aldık sonra hemen cagirildim tabi 2 ay sonra dondurulmuslari kullanalim dediler orda durun dedim bende çünkü neden tutmadıgıyla ilgili bir şey arastirilmiyor ve cok pardon ama sadece para olarak bakıyorlar insana...baya bir çeliştim düşündüm ve hastane degistirmeye karar verdim en azından dondurulmuslarımı başka yerde çözmek istedim pembe maviye güveniyorum o konuda...Ama Şahin hocayı tavsiye ederim sizede sadece sorunlarla ilgileniyor adam uzun uzun soruyor herseyi...birde şunu söyleyeyim burdan anla;yine drum la gorustugumde geçen kontrolde bana bak pembe mavide yaptirsaydin 1 hafta sonra dondurulmuslari koyacaktık acibademde istedin bir sürü tahlil istiyorlar ve transerin en az 1 ayı bulur dedi ...Yani bu aslında iyi birsey :)Şahin hoca da hadi rahim kalinlassin gelsin transfer yapalım diyebilirdi aksine bir kaç tahlil istedi sonrada reglinin 21. günü iğne verdi ve diger hastalandiginda basliyoruz dedi...yani buda 1 ay öncesinden yumurtaliklari baskilamak için transfer zamanında kist falan oluşmasına diyeymis içim suan çok rahat

Bak aynen ben onu atlamisim aynen ilgi yok neden tutmadı diye transferi yaptı kadın kayboldu neyse negatif i aldık sonra hemen cagirildim tabi 2 ay sonra dondurulmuslari kullanalim dediler orda durun dedim bende çünkü neden tutmadıgıyla ilgili bir şey arastirilmiyor ve cok pardon ama sadece para olarak bakıyorlar insana...baya bir çeliştim düşündüm ve hastane degistirmeye karar verdim en azından dondurulmuslarımı başka yerde çözmek istedim pembe maviye güveniyorum o konuda...Ama Şahin hocayı tavsiye ederim sizede sadece sorunlarla ilgileniyor adam uzun uzun soruyor herseyi...birde şunu söyleyeyim burdan anla;yine drum la gorustugumde geçen kontrolde bana bak pembe mavide yaptirsaydin 1 hafta sonra dondurulmuslari koyacaktık acibademde istedin bir sürü tahlil istiyorlar ve transerin en az 1 ayı bulur dedi ...Yani bu aslında iyi birsey :)Şahin hoca da hadi rahim kalinlassin gelsin transfer yapalım diyebilirdi aksine bir kaç tahlil istedi sonrada reglinin 21. günü iğne verdi ve diger hastalandiginda basliyoruz dedi...yani buda 1 ay öncesinden yumurtaliklari baskilamak için transfer zamanında kist falan oluşmasına diyeymis içim suan çok rahat
anladım canım çok çok sağol söylediklerini düşüneceğim.. allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyorum inş..

Canım sabahları aç karnına 1 limonu ılık suya sıkıp için deniyor bu hem vücuduna çok yararlı birde kasiktaki herhangi birşey varsa söküp atıyor ve tutunmasindada yardimci oluyormuş bende başladım,birde bak saracoglunun lütfen bir kaç videosunu izle bunlarla ilgili bir çok önerisi var daha öncede söyledim diye hatırlıyorum sana ama incir kürü tam senlik gibi yumurta coklastirip olgunlastiriyormus bir izle derim ben çok etkisini gören var,hatta ben bilinçsiz bir şekilde yaptım incir kürünü inan hissettim yumurtalarimin oluştuğunu...bilinçsizce dedim çünkü ben zaten fazla yumurta uretiyormusum benim yapmamam lazimmis...ama denemiş oldum:)arti ilaç meselesine gelincede tüp bebek raporu almak için belli bir prosedür var mı?
Çok sağol canım, limonlu su bildiğim kadarıyla kanıda sulandırıyor, özellikle pıhtılaşma sorunu olanlara öneriliyor, bendede var pıhtılaşma. İncir kürünü tedavi zamanında yapabilirim, çok önceden denemiştimm bir kere..
Tüp bebek raporuna gelince Bursada sadece fakülte veriyor, oradan bu raporu çıkartmak 1 yılı buluyor maalesef canım, başvurcan, onlar muayene edecek, buna karar verecek, tahliller, evrakları verme derken 1 seneyi bulur.

...4 gun ıgne olup 5 . Gun kontrol benımde benzer senınle sanki:)
ben 3 defa tüp yaptırdım hepsinde ilk önce 4 veya 5 gün iğne kullanıp 5 veya 6.. gün gittim ilk kontrole. Normal yani, için rahat olsun, bundan sonraki kontreller daha sık aralıklı olacak.Bu arada verilen dozlar normal, 35 yaş üstüne genelde bu yoğunlukta veriliyor, hayırlı olsun, pozitif haberlerini almak dileğimle..

X