Canım Merhaba,ilk denememde beni drum 4 'er gün arayla kontrole gitmemi istemistiHayır ilk bebek kızlar..geç evlendim..banada ara çok uzun geldi..acaba sizleri Dr ilk iğneden kaç gun sonra muayeneye çağırdı??????ankara memorıal
...4 gun ıgne olup 5 . Gun kontrol benımde benzer senınle sanki:)Canım Merhaba,ilk denememde beni drum 4 'er gün arayla kontrole gitmemi istemisti
Evet söylendiğin çok mantıklı..p.tesı görüşeyum tekrardan arayıp...Sağol cnm yaben ilk defa başlıycam ama genelde 2 gündebir günaşırı yada hergün çağırıyolar 5 gün gerçekten çok uzun dr.bir bildiği vardır dedim sana sıkıntı etme diye ama bilemiyorum inan bence sen bi tekrar görüş doktorunla başı falanmı kalabalıktıda ilgilenemedi çarşamba gel dedi yada senmi yanlış anladın açıklığa kavuştur bence zaten yüksek dozlarda kullancaksın iğneyi kaldıki ilk denemen normalde dr.un seni çağırıp yumurtalarını hep ultrasondan hemde kandaki değerlerinden takip etmesi lazım
Evet canim şöyle anlatayım;benim Dr um gün aşırı da arar ne yaptın nasılsın diye yani ihmallik bir durum değil aksine öyle gerektiği için o kadar gün koymuştur bende aynı şekilde 75 likte başladım 4 günde bir gittim ikinci gittiğimde yani 8. Günde 150 yE çıkardı ignelerimi...4 gun ıgne olup 5 . Gun kontrol benımde benzer senınle sanki:)
Benım 300 unıte Ile basladık..75 lık ampulden 4 toz bırden enjekte edıldı..ve hergun 300 doz vurulacak...5 .gun kontrol..doz yüksek olduğu için ara uzun geldı bıraz cnm yaEvet canim şöyle anlatayım;benim Dr um gün aşırı da arar ne yaptın nasılsın diye yani ihmallik bir durum değil aksine öyle gerektiği için o kadar gün koymuştur bende aynı şekilde 75 likte başladım 4 günde bir gittim ikinci gittiğimde yani 8. Günde 150 yE çıkardı ignelerimi
Sen ne zaman başlıyorsun??ben ilk defa başlıycam ama genelde 2 gündebir günaşırı yada hergün çağırıyolar 5 gün gerçekten çok uzun dr.bir bildiği vardır dedim sana sıkıntı etme diye ama bilemiyorum inan bence sen bi tekrar görüş doktorunla başı falanmı kalabalıktıda ilgilenemedi çarşamba gel dedi yada senmi yanlış anladın açıklığa kavuştur bence zaten yüksek dozlarda kullancaksın iğneyi kaldıki ilk denemen normalde dr.un seni çağırıp yumurtalarını hep ultrasondan hemde kandaki değerlerinden takip etmesi lazım
Canım Dr unun vardır bir bildiği ama yinede aklında birsey kalmasın ara içini rahatlatacak herseyi sor hiç çekinme bu senin en doğal hakkın...ama bilmislik yapmak istemem asla ve yanlış yönlendirmek istemem ben sadece yasadigim kadarıyla anlatiyorum yardimci olabilmek icinBenım 300 unıte Ile basladık..75 lık ampulden 4 toz bırden enjekte edıldı..ve hergun 300 doz vurulacak...5 .gun kontrol..doz yüksek olduğu için ara uzun geldı bıraz cnm ya
Aynen canım sen ne asamadasin?ben ilk defa başlıycam ama genelde 2 gündebir günaşırı yada hergün çağırıyolar 5 gün gerçekten çok uzun dr.bir bildiği vardır dedim sana sıkıntı etme diye ama bilemiyorum inan bence sen bi tekrar görüş doktorunla başı falanmı kalabalıktıda ilgilenemedi çarşamba gel dedi yada senmi yanlış anladın açıklığa kavuştur bence zaten yüksek dozlarda kullancaksın iğneyi kaldıki ilk denemen normalde dr.un seni çağırıp yumurtalarını hep ultrasondan hemde kandaki değerlerinden takip etmesi lazım
bana adet ol gel dediler ama ilaçsız adet olamıyorum bugün dr.la görüştüm ilaç kullanmadan gel bakalım dedi pazartesiye randevu aldık bismillah deyip başlıycaz bakalım hayırlısıylaAynen canım sen ne asamadasin?
Hayirlisiyla inşallah, bende regl olmayı bekliyorum ama ondan öncede yumurta baskilayici iğne olacağım 17 sinde zaten 25 indede Reg olacağım o zamanda rahim kalinlastirilacak....bana adet ol gel dediler ama ilaçsız adet olamıyorum bugün dr.la görüştüm ilaç kullanmadan gel bakalım dedi pazartesiye randevu aldık bismillah deyip başlıycaz bakalım hayırlısıyla
nasıl imreniyorum günü gününe adet olanlaraHayirlisiyla inşallah, bende regl olmayı bekliyorum ama ondan öncede yumurta baskilayici iğne olacağım 17 sinde zaten 25 indede Reg olacağım o zamanda rahim kalinlastirilacak....
İnşallah canım benim ama onunlada bitmiyor benim saat gibidir reglim ama bak o yetmiyor işte birde öyle düşün 2.kez tüp bebek yaptiracagim:)nasıl imreniyorum günü gününe adet olanlarakendimi bildim bileli ilaçsız adet olamıyorum ilaç kullanmazsamda 4 ayda bir oluyo falan öyle yani hayırlısı hakkımızda inşallah :))
inşallah sonuncu olur bebişin seninle olur :)İnşallah canım benim ama onunlada bitmiyor benim saat gibidir reglim ama bak o yetmiyor işte birde öyle düşün 2.kez tüp bebek yaptiracagim:)
İnşallah canım cumlemizin insallah:)sende kafanı rahatlat ve güzel beslen takma kafana ve tedavine sarıl bu sene burada inşallah güzel haberlerimizi paylasiriz hep beraberinşallah sonuncu olur bebişin seninle olur :)
inşallahhh bu arada yaş kaçtı?İnşallah canım cumlemizin insallah:)sende kafanı rahatlat ve güzel beslen takma kafana ve tedavine sarıl bu sene burada inşallah güzel haberlerimizi paylasiriz hep beraber