2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Hayır ilk bebek kızlar..geç evlendim..banada ara çok uzun geldi..acaba sizleri Dr ilk iğneden kaç gun sonra muayeneye çağırdı??????ankara memorıal

Hayır ilk bebek kızlar..geç evlendim..banada ara çok uzun geldi..acaba sizleri Dr ilk iğneden kaç gun sonra muayeneye çağırdı??????ankara memorıal
Canım Merhaba,ilk denememde beni drum 4 'er gün arayla kontrole gitmemi istemisti

ben ilk defa başlıycam ama genelde 2 gündebir günaşırı yada hergün çağırıyolar 5 gün gerçekten çok uzun dr.bir bildiği vardır dedim sana sıkıntı etme diye ama bilemiyorum inan bence sen bi tekrar görüş doktorunla başı falanmı kalabalıktıda ilgilenemedi çarşamba gel dedi yada senmi yanlış anladın açıklığa kavuştur bence zaten yüksek dozlarda kullancaksın iğneyi kaldıki ilk denemen normalde dr.un seni çağırıp yumurtalarını hep ultrasondan hemde kandaki değerlerinden takip etmesi lazım

Evet söylendiğin çok mantıklı..p.tesı görüşeyum tekrardan arayıp...Sağol cnm ya

...4 gun ıgne olup 5 . Gun kontrol benımde benzer senınle sanki:)
Evet canim şöyle anlatayım;benim Dr um gün aşırı da arar ne yaptın nasılsın diye yani ihmallik bir durum değil aksine öyle gerektiği için o kadar gün koymuştur bende aynı şekilde 75 likte başladım 4 günde bir gittim ikinci gittiğimde yani 8. Günde 150 yE çıkardı ignelerimi

Benım 300 unıte Ile basladık..75 lık ampulden 4 toz bırden enjekte edıldı..ve hergun 300 doz vurulacak...5 .gun kontrol..doz yüksek olduğu için ara uzun geldı bıraz cnm ya

Sen ne zaman başlıyorsun??

Benım 300 unıte Ile basladık..75 lık ampulden 4 toz bırden enjekte edıldı..ve hergun 300 doz vurulacak...5 .gun kontrol..doz yüksek olduğu için ara uzun geldı bıraz cnm ya
Canım Dr unun vardır bir bildiği ama yinede aklında birsey kalmasın ara içini rahatlatacak herseyi sor hiç çekinme bu senin en doğal hakkın...ama bilmislik yapmak istemem asla ve yanlış yönlendirmek istemem ben sadece yasadigim kadarıyla anlatiyorum yardimci olabilmek icin

Aynen canım sen ne asamadasin?

bana adet ol gel dediler ama ilaçsız adet olamıyorum bugün dr.la görüştüm ilaç kullanmadan gel bakalım dedi pazartesiye randevu aldık bismillah deyip başlıycaz bakalım hayırlısıyla
Hayirlisiyla inşallah, bende regl olmayı bekliyorum ama ondan öncede yumurta baskilayici iğne olacağım 17 sinde zaten 25 indede Reg olacağım o zamanda rahim kalinlastirilacak....

Hayirlisiyla inşallah, bende regl olmayı bekliyorum ama ondan öncede yumurta baskilayici iğne olacağım 17 sinde zaten 25 indede Reg olacağım o zamanda rahim kalinlastirilacak....
nasıl imreniyorum günü gününe adet olanlara kendimi bildim bileli ilaçsız adet olamıyorum ilaç kullanmazsamda 4 ayda bir oluyo falan öyle yani hayırlısı hakkımızda inşallah :))

nasıl imreniyorum günü gününe adet olanlara kendimi bildim bileli ilaçsız adet olamıyorum ilaç kullanmazsamda 4 ayda bir oluyo falan öyle yani hayırlısı hakkımızda inşallah :))
İnşallah canım benim ama onunlada bitmiyor benim saat gibidir reglim ama bak o yetmiyor işte birde öyle düşün 2.kez tüp bebek yaptiracagim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…