2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydın kızlar
bebişler ne çabuk büyüyor. bol bol değerlendirelim. çıldıracak gb olduğumuzda tesellimiz olsun :KK70:
tv izliyor musunuz bebişin yanında.
ben dizime yastıkla koyunca tv yi görmeyince açıyorum. biraz program seçiyorum reklamlarda sesini kısıyorum.
cemceminayla sbh radyoya çıkan bonbon funda tv 8 de jess ile sbh programı yapıyormuş yeni haberim oldu. d smart tv 8 i çok ileri koymuş denk gelmiyordum.
magazin programı gb ama yani iyi niyetli olmalarını seviyorum bebişte duysa kötü olmaz diyorum :)

Ben çizgi film açıyorum izletiyorum valla keyfi yerinde olunca bakıyor, gülüyor falan. Hiç bi'şey yapamıyorum yoksa öyle bi 10 dk falan oyalanıyor da acil işlerimi hallediyorum bende. :)
. bizde Trt1 acik genelde. Başka kanalları izlemiyoruz eşimle. Birde kuran dinliyoruz.Biz bakarken bakmaya calışıyor ama fazla baktirmiyorum ben. Bir yakınım demişti küçük bebeklere TV izletmek beyinde erken yaşta hasara yol acıyormuş. Ama büyüyünce bakmasını nasıl engelleyeceğim bilmiyorum.

Kızlar benim karnım bundan 20-25 gün öncesine göre daha da şişti, kilom artmamış ama karnım çıktı iyice. Canımı çok sıkıyodu. Bgn ebe bi kadınla görüştüm, adet olamadığındandır dedi. 70 gün oldu doğum yapalı, daha adet olmadım.. Galiba bu yüzden şişim.. Var mı aranızda hala adet görmeyen??
Ben adet görmedim cnm insan korkuyor hamilemiyim die yaa

Ben çizgi film açıyorum izletiyorum valla keyfi yerinde olunca bakıyor, gülüyor falan. Hiç bi'şey yapamıyorum yoksa öyle bi 10 dk falan oyalanıyor da acil işlerimi hallediyorum bende. :)
Cnm ztn doktorlar bazıları öneriyorlar tv.yi. hareket eden seyleri izlemeleri. Ozellikle renkleri tanimalari acisindan hergun tabi kisa sureli izletilebilirmis. 5dk fln olabilir

baby tv olunca arada baktırıyorum. babası da belgesel izlerken baktırıyor bazen. ben bana doğru tutarken izliyorum ama reklamlar en korktuğum. dizi izlemiyorum ama seksenler başlayınca izlerim herhalde bizim evde duyduğundan daha zararlı bir sohbet geçmiyor. yani d smart a para ödüyorum ama kaydetme özelliğini sürekli kullanıyorum.

Kızlar rota virüs aşisini ne yapacaksiniz.ben bugunlerde yaptirmayi dusunuyorum ama dr mutlaka yaptir demedi koruyuculugu %60 olan bi asi yaptirsan da yaptirmasan da olur dedi.bazen yan etki yapabiliyomus bağirsak dugumlenmesi gibi.ama yaptirmazsam ben cok rahatsiz olcam.%60 da olsa yaptirmaya deger bebegim icin.siz ne dusunuyosunuz
Herkes yaptiriyomu

Kızlar benim karnım bundan 20-25 gün öncesine göre daha da şişti, kilom artmamış ama karnım çıktı iyice. Canımı çok sıkıyodu. Bgn ebe bi kadınla görüştüm, adet olamadığındandır dedi. 70 gün oldu doğum yapalı, daha adet olmadım.. Galiba bu yüzden şişim.. Var mı aranızda hala adet görmeyen??
Bende olmadum ve cok şişman hissediyorum. 12 kilo fazla var. Dilerim ve ayaklarım taşımıyor beni Mr çekildi diz ve kemikler de ödem varmış yere oturamiyorum oturSam kalkamiuorim. Comelemiyorum. Spor yapmam yaşak. Sadece egzersiz verdi. Zamanla duzelirmis

Kızlar rota virüs aşisini ne yapacaksiniz.ben bugunlerde yaptirmayi dusunuyorum ama dr mutlaka yaptir demedi koruyuculugu %60 olan bi asi yaptirsan da yaptirmasan da olur dedi.bazen yan etki yapabiliyomus bağirsak dugumlenmesi gibi.ama yaptirmazsam ben cok rahatsiz olcam.%60 da olsa yaptirmaya deger bebegim icin.siz ne dusunuyosunuz
Herkes yaptiriyomu
Ben yaptirmiyorum canim

Herkes yaptiriyomu
o sanırım aşı yenilenmeden önceki habeler. aşı olsa da hasta olabilir ama hastanede serumla bi hafta geçireceğine ayakta atlatır.
ben ilk dozu 2. ayda yaptırdım. 2. dozu 4. ayda yaptıracağım inş.

Benim hamileliğin 4 ayı yatarak geçti riskli gebelikti. Yatarken aldım tüm kiloları. Yürümeyi unutmuşum. Üstüne birde Sezeryan olunca ki kesik yerim baya büyük 16 dikiş varmış. Vücut hemen toparlanamaz ama zorlanıyorum her yerim ağrıyor karnımda hiç çatlak yok ancak basenlerde çatlak oldu çok kötü bi görüntü nasıl geçecek bilmiyorum. Belkide hiç geçmeyecek. Bir kez doğum yaptım evrim geçirdim sanki. Yeni kıyafet almak istemiyorum. 36 38 beden giyerken şimdi 42 oldum. Çok mutsuzum bu durumdan. Çirkin hissediyorum. Ama iş yerinden arkadaşlar yeni halime bayıldı yüzümü renk gelmiş. ☺ bi süre daha böyleyim bakalım bu göbek ve basenler benden ayrılacak mi. Ama sonuç olarak şunu diyim IYI KI BEBEGIMI DOGURMUSUM 10 DEGIL 20 KILO FAZLAMDA OLSA UMURUMDA DEGIL. CANIM KIZIM SEN ÇOK SEVIYIRUM☺

Ben adet görmedim cnm insan korkuyor hamilemiyim die yaa
aynen :) 2 gün önce kontrolüm vardı, doktorum dediki adet görmedim die rahat davranma, her an hamile kalabilirsin, süt korur die bişi yok dedi

Cnm ztn doktorlar bazıları öneriyorlar tv.yi. hareket eden seyleri izlemeleri. Ozellikle renkleri tanimalari acisindan hergun tabi kisa sureli izletilebilirmis. 5dk fln olabilir
reklam asla izletmicekmişiz, beyinlerinde atom bombası etkisi yaratıyormuş.. Kareleri yakalayamıyolarmış, dikkatli bakma nedenleri de oymuş yani, şaşkınlık

baby tv olunca arada baktırıyorum. babası da belgesel izlerken baktırıyor bazen. ben bana doğru tutarken izliyorum ama reklamlar en korktuğum. dizi izlemiyorum ama seksenler başlayınca izlerim herhalde bizim evde duyduğundan daha zararlı bir sohbet geçmiyor. yani d smart a para ödüyorum ama kaydetme özelliğini sürekli kullanıyorum.
evet canım reklamlar en risklisi

Kızlar çook dikkat edin artık bebişleri koltuğa falan yatırmayın :( bugün kızımı yatırdım koltuğa mutfağa gittim 5dk falan bi ağlama sesi... Bi geldim ki kuzum yerde :( çok korkmuştu. Tabi bende beynimden vurulmuş gibi oldum :( çook dikkat edin artık hareket ediyorlar...

Kızlar çook dikkat edin artık bebişleri koltuğa falan yatırmayın :KK43: bugün kızımı yatırdım koltuğa mutfağa gittim 5dk falan bi ağlama sesi... Bi geldim ki kuzum yerde :KK43: çok korkmuştu. Tabi bende beynimden vurulmuş gibi oldum :KK43: çook dikkat edin artık hareket ediyorlar...
gecmis olsun dikkat et canim
benim de en korktugum sey :KK43:gecen bi arkadas da oglunu koltuga birakip gitmis bebek ters cevrilip nefesi kesilmis sapsari olmus yavrucak zor kendine getirmis:KK43:
Allah korusun yavrularimizi

gecmis olsun dikkat et canim
benim de en korktugum sey :KK43:gecen bi arkadas da oglunu koltuga birakip gitmis bebek ters cevrilip nefesi kesilmis sapsari olmus yavrucak zor kendine getirmis:KK43:
Allah korusun yavrularimizi
Amin canım amin çok sağol. Çok kötü bir durum :(

Cnm gecmis olsun
Bende olmadum ve cok şişman hissediyorum. 12 kilo fazla var. Dilerim ve ayaklarım taşımıyor beni Mr çekildi diz ve kemikler de ödem varmış yere oturamiyorum oturSam kalkamiuorim. Comelemiyorum. Spor yapmam yaşak. Sadece egzersiz verdi. Zamanla duzelirmis
Biz yatqrqk gecirdik hamileligi. Ondanmi olmus acaba cnm. Soruyorum cunku bendede ayni durum var. Dizlerimin ustune kalkamiyorum yere oturdugum zaman kalkmak icin biyerden destek aliyorum tutuluyor bi anda hertarafim. 9ay yattim kolay degil hareketsizdim. Sen oyle deyince korktum bak simdi bendede mi var acaba...

Kızlar çook dikkat edin artık bebişleri koltuğa falan yatırmayın :KK43: bugün kızımı yatırdım koltuğa mutfağa gittim 5dk falan bi ağlama sesi... Bi geldim ki kuzum yerde :KK43: çok korkmuştu. Tabi bende beynimden vurulmuş gibi oldum :KK43: çook dikkat edin artık hareket ediyorlar...
çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden esirgesin

Back
X