- 27 Temmuz 2013
- 169
- 95
- Konu Sahibi SirriEyvan
inş canımewet o ısterse olucak vaktı gelınce ınsallah vaktı gelmıstır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş canımewet o ısterse olucak vaktı gelınce ınsallah vaktı gelmıstır
gebeysem bende yapcam bu gebelık takvımını hergun mınıgını gun gun okuyosun çok guzel oluyoinş canım
saol canım hepimiz sağsağlim kavusalım evlatlarımızatebrik edrım canımm allah sağ salım kucagına almayı nasıp etsın inş
İnş canım hepimiz sağlıklı bi hamilelik sonunda bebeklerimizi kucağımıza sağ salim alırızMerhaba arkadaşlar.Hepinizi tebrik ediyorum,sağlıkla geçen ve hep güzel haberler alacağımız 40 haftalık bir serüven dikiyorum
Bende 30 eylul batim hamile diilmis gibi hissediyorum. Yarin kesin sonucu ogrencez dr beta istiyck bklim hayirlisi ama pek bi umutsuzumneyse yeni hamisler varmis hayirli olsun bayanlar insaAllah saglikla sihhatle kucaginizada alirsniz vede benim gibi bekleyen herkezede rabbim ayni duygulari tatamayi nasip eyler
. isin garibi ben bu ay hic bir sey hissetmiorum iki aydir acayip hamile moduna girmistim ama kirmizilari goruodum bu ayda hic bir sey hissetmiorum sanki ekim in 1 de kirmizilari gorucekmisin hissi var eyllulun 5 de olmustum ama benim adetim hep 4 veya 5 gun one kayiyio artik bilmioru ya hayirlisi surda ayin 1 ne ne kaldi bekleyip gorucez ama dedigim gibi sanki bu ay da olmamis gibi =(
Allah bol sabir versin cnm dusuk yapmak ve bunu kaldirmak cok zor dusuklerin kacinci haftalarda oluyo genetik testleri yaptirmadiysan yaptitgünaydın kızlar...ben mart annesi olacaktım ama 7 ağustosta düşük yaptım 8 ağustosta da kürtaj oldum..kürtajdan 24 gün sonra adet oldum..1 eylül günü...şuan 24 günden hesaplarsam günüm geçti...korkudan testte yapamıyorum..sizler idrar testimi yaptınız...pazartesiye kadar beklicem durum değişmezse doktora giderim..umarım hamileyimdir..4 yıllık evliliğimde 1 dış gebelik 3 düşük yaşadım..gebeyimdir inşallah ve bebeğim bizi bırakmaz inşallah..hepimiz için hayırlısı olsun...
Bende 30 eylul batim hamile diilmis gibi hissediyorum. Yarin kesin sonucu ogrencez dr beta istiyck bklim hayirlisi ama pek bi umutsuzum
günaydın kızlar...ben mart annesi olacaktım ama 7 ağustosta düşük yaptım 8 ağustosta da kürtaj oldum..kürtajdan 24 gün sonra adet oldum..1 eylül günü...şuan 24 günden hesaplarsam günüm geçti...korkudan testte yapamıyorum..sizler idrar testimi yaptınız...pazartesiye kadar beklicem durum değişmezse doktora giderim..umarım hamileyimdir..4 yıllık evliliğimde 1 dış gebelik 3 düşük yaşadım..gebeyimdir inşallah ve bebeğim bizi bırakmaz inşallah..hepimiz için hayırlısı olsun...
Ewet reglimiz pespese yok uzulmek cnm olana kadar nerde yasiyorsun cnm burdada bazi. Yerlerde test yaptirmak istesen kiziolar bakalim cnm hadi hakkimizda hayirlisi neyse o olsunya cnm inanki bende bu ay cok kotu hissediorum bir benim yasadigim ulkede ha diyince hastaneye gidilmio bir de kan testinide yapilmio ucreti cok die devlete mailiyeti fazlaymis dun kendi dr den istedim resmen yapmak istemiolar ya kafayi yicem bende kizdim yaptirmicam aman zaten hamile deilim diorum ne gerek var gunum gecerse idrar testi yaparim ama mutlaka yaz buraya insaAllah sen hamilesindir tabi bende eger sen hamileysen belki biraz heyacanlanirim nede olsa ayni seyleri dusnuoz bellimi olur zaten ragli gunumuz pes pese olmadi uzulmek yok bir dahaki ay yine beraber bekleriz dime =)
Insallahh insallah cok guzel olur herseyhadi bakalim hayirlisiyla bol bereketli hamislerle bebeisler le dolsun tassin insaAllah saglik sihhatli dogum anilarimizida paylasiririz hep beraber
Insallahh insallah cok guzel olur hersey
Ewet reglimiz pespese yok uzulmek cnm olana kadar nerde yasiyorsun cnm burdada bazi. Yerlerde test yaptirmak istesen kiziolar bakalim cnm hadi hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
Ewet reglimiz pespese yok uzulmek cnm olana kadar nerde yasiyorsun cnm burdada bazi. Yerlerde test yaptirmak istesen kiziolar bakalim cnm hadi hakkimizda hayirlisi neyse o olsun