2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
cnm degerın yazsa daha ıyı olurdu sen tekrarlamıcakmısın testı 2 gunde bır ıkı katı olması lazım normal gebelıkte..

Deger yoktu canım fotosunu cekeyim bide sizler baksanz korkmya bsldm
hayırlı olsun cnm bende 3 senedır ugrasıorum ılk gebelıgım cok heyecanlıyım..inş. ptesı hersey güzel olur:KK68:

cnm degerın yazsa daha ıyı olurdu sen tekrarlamıcakmısın testı 2 gunde bır ıkı katı olması lazım normal gebelıkte..

hayırlı olsun cnm bende 3 senedır ugrasıorum ılk gebelıgım cok heyecanlıyım..inş. ptesı hersey güzel olur:KK68:
20140927_204530.jpg
Biri bana umut olsun lutfen bugun batımdı bugunde pozıtif cıktı..

Cnm ne yaptin gittinmi dr ye sonuc nasil InsaAllah istedigin gibidir ama aksinede olursa sakin uzulme umutsuzluga kabilma vardir herseyde bir hayir rabbim mucizelerimizi verene kadar dewam InsaAllah bizi habersiz birakma cnm
yokk yhaaa maalesf kızlar katılamadım aranıza :KK43:

arkadaslar bende varim.sali gunu dr randevum var ama kadin dogum doktoru degil.pratisyen.hamileyim diycem,sen oyle diyorsan oyledir diycek bi dosya acicak hepsi bu,ne kan tahlili ne baska bisi.ve sanirim ilk randevu 16 hafta da tam hatirlamiyorum.o zamana kadar hem sen hemde bebek Allah'a emanet.Allah herkesin bebgini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin,umutla bekleyenlerin de umudunu rabbim bosa cikarmasin insallah.

arkadaslar bende varim.sali gunu dr randevum var ama kadin dogum doktoru degil.pratisyen.hamileyim diycem,sen oyle diyorsan oyledir diycek bi dosya acicak hepsi bu,ne kan tahlili ne baska bisi.ve sanirim ilk randevu 16 hafta da tam hatirlamiyorum.o zamana kadar hem sen hemde bebek Allah'a emanet.Allah herkesin bebgini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin,umutla bekleyenlerin de umudunu rabbim bosa cikarmasin insallah.
Canım diger dediklerini anlamadım ama aramıza hosgeldinnn...

Tesekkur ederim canim.yurt disinda yasiyorum.demek istedigim burada pek ilgilenmiyorlar.aslinda onlara gore normal belki ama sizlerin anlattiklarina bakinca cok ilkel geliyor buradaki muamele.

Insallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin Allah tamamını erdırsın

hayırlı olsun cnm bende 3 senedır ugrasıorum ılk gebelıgım cok heyecanlıyım..inş. ptesı hersey güzel olur:KK68:[/QUOTE]

selam kızlar bende hamile oldugumu yenı ogrendım ama degerım cok dusuk 59.9 ptesı doktor tekrarla dedı cok heycanlıyım degerım yukselmıycek dıye çok korkuyorum sızde benım gıbımısınnız

testi ne zaman yaptırdın cnm adet gününden önce mi, adet gününden sonra mı? Bir de geç döllenme olmuş olabilir, o sebeple de düşük olmuş olabilir, olumlu düşün...

ingiltere ya sen?

Suuidi arabistan bzm byrdaki doktorlarda igrenc...

Oncelikle sizin ve tum hamilelerin bebisleri hayirli ugurku olsun allah tamamina erdirsin bende sizin gibi yurt disinda yasiorum ve saglik sistemini hic sewmiorum burda iki cocuk dogurdum ama burdaki yazilan dr kontrollerini burda gormedim yasamadim ve onun icin kizlar burdaki okulanlarla kendinize yapilan kontrolleri kiyaslamayin aklinizi hic bir seye yormayin dua edin ve hamileleigin tadini cikartin canlar allah yar ve yardimciniz olsun

X