2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
cars gunu dr gitti kan degerim 283 çıktı. usg gorunmedi kucuk oldugu için progestan folıkasıt ve coraspırıne basladı dr bır daha ekimin 20 sinden sonra gorıscez aksilik olmazsa bizden bu kadar inş hep birlikte bıtırız bu yolu

Rabbim tamamina erdirir InsaAllah sag saglim kucagina alirsin rabbim gonlune gore versin

bu arada basin sag olsun canim bende bu sene olsaydi coktan ocak annesi olucaktim ama gecen sene 10 haftalik kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim devamin da da 7 haftalik pes pese iki dusuk yasadim sonrada olmadi bu zamana kadar geldik bakalim ekimin 1 regli gunum insaAllah gelmezde hamileyim dicem ama sanki hic hamile deilmisim hissi var hayirlisi ne olucak allah gonlune gore versin insaAllah hamilesindir ve bu sefer hayirlisiyla sag saglim kucagina alirsin hepimizde insaAllah

A

Allah bol sabir versin cnm dusuk yapmak ve bunu kaldirmak cok zor dusuklerin kacinci haftalarda oluyo genetik testleri yaptirmadiysan yaptit
benim kan pıhtılaşma testlerim yapıldı zaten 2 sene oluyo..coraspin 100 lük içiyorum..gebe kalınca iğne yazmadı burdaki doktor..yeni gelişmelere göre mthfr c677t ye iğne yazılmıyo dedi sonra takibe alalım dedi ama ertesi gün bebeğim düştü..ramazan bayramının 2. günü başladı lekelenmem 10 gün sürdü ve sonra gitti yavrum..

Merhaba kızlar daha önceden de yazdım... gene burdayım reglime 1 hafta var ve ben gittim test yaptım sonuç negatif çıktı muhtemelen sonuç kesin değildir. gebelik testi regli geçtikten sonra yapılıyor ama ben nedense bugun denedim. Eğer hamileysem muhtemel doğum tarihim 16 haziran gözüküyor ama ilki sezaryen olduğu için bu da öyle olur 2 hafta öncesinden alınır. Şöyle de bişey var bu ay hamile kalmayıp bir dahaki ay Allah nasip ederse gene 2 hafta erken doğum yapacağım için haziran sonuna denk gelicek sanırım doğum... İnşallah Allah herkesin gönlüne göre verir.. Çok istiyorum bir bebek... Bir de 3.5 yaşında bir oğlum var. Haziran 2011 de dunyaya gelmişti o da... :KK66:

Kızlar herşeyin hayırlısı olsun, allah herkese nasip etsin bu duyguyu... Bebekler allaha emanet kötüyü düşünüp kötüyü çağırmayalım... Hersey allahtAn gelir...
Benim ilk değerim 69çıktı, yarın ve pzt birdaha ölçtüreceğim hayırlısı olsun.

Amin cnm InsaAllah benimde butun arastirmalarim yapildi hersey normal gozukuo ama bn iki sene once yumurtaligimin yanindaki tumor alindi ve dolasiyla yumurtaligomada zarar veridgi icin oda alindi yani tek yumurtaligim simdide sag yumurtaligim dada iki tane kist vardi biri ilacla gitti ama oteki duryo be buyuyo ne yapocagimi bilemiorum sag yumurtalihiminda alinmasindan cok korkuorum allahima sukur iki cocugum var ama ben bu ameliyat olayindan sobra 3.cuyu cok istiorum tabi ustunede 3 kabin cok etkisi var ne diyelim jayirlisi olsun artik surda ayin 1 ne ne kaldiki dime gerckasiklarimda tatli tatli agrilar var ve sivilcelerimde cikti zaten.bu ay nedense umudum da yok sanirim kirmizilari gorucem ama yilmak yok rabbim ne zaman ol derse o zaman kadar Dewamm insaAllah

Amin cnm InsaAllah benimde butun arastirmalarim yapildi hersey normal gozukuo ama bn iki sene once yumurtaligimin yanindaki tumor alindi ve dolasiyla yumurtaligomada zarar veridgi icin oda alindi yani tek yumurtaligim simdide sag yumurtaligim dada iki tane kist vardi biri ilacla gitti ama oteki duryo be buyuyo ne yapocagimi bilemiorum sag yumurtalihiminda alinmasindan cok korkuorum allahima sukur iki cocugum var ama ben bu ameliyat olayindan sobra 3.cuyu cok istiorum tabi ustunede 3 kabin cok etkisi var ne diyelim jayirlisi olsun artik surda ayin 1 ne ne kaldiki dime gerckasiklarimda tatli tatli agrilar var ve sivilcelerimde cikti zaten.bu ay nedense umudum da yok sanirim kirmizilari gorucem ama yilmak yok rabbim ne zaman ol derse o zaman kadar Dewamm insaAllah
Tatlım sen içini feeah tut ben ne kişiler biliyorum tedavisiz çocuğunuz olmaz dedikleri halde ilk aysan hamile kalanları... Oyüzden bu olay mucize artı tıp çok ilerledi... Herşeyin hayırlısını istemek lazım ne güzel allahtan 2 mucizen var darusı olmayan herkese ve her isteyene olsun, 3. Mucizende gelir inş içini ferah tut:KK66:

merhabalar,
bende 2015 haziran annesi olmayı istiyorum.6 yaşında bir kızım var.4 aydır deniyoruz ama nasip olmadı.Bıu aydan çok umutluyum.henüz yumurtalama günüm gelmedi.30 eylül 4 ekim arası.eğer hamile kalırsam 28 haziran diyor.Sezaryen ile doğum yaptığım için 20 haziran gibi doğururum inşallah.
Böyle hayaller kuruyorum inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.

Tatlım sen içini feeah tut ben ne kişiler biliyorum tedavisiz çocuğunuz olmaz dedikleri halde ilk aysan hamile kalanları... Oyüzden bu olay mucize artı tıp çok ilerledi... Herşeyin hayırlısını istemek lazım ne güzel allahtan 2 mucizen var darusı olmayan herkese ve her isteyene olsun, 3. Mucizende gelir inş içini ferah tut:KK66:

Oyle cnm ya ama işte insan nefsine soz geciremio birde benim cocuklarda cok kardes istio surekli sorup duruolaar ne zaman kardesimiz olucak die kizip hatta dioki ben onu gezdircem yedircem sewecem die gorseniz bir heyacan bir heyacan bacak kadar boyuylane diyelim rabbim mucizesini bizden esirgemesin InsaAllah rabbim isteyen herkeze nasip eylesin

Merhaba kızlar daha önceden de yazdım... gene burdayım reglime 1 hafta var ve ben gittim test yaptım sonuç negatif çıktı muhtemelen sonuç kesin değildir. gebelik testi regli geçtikten sonra yapılıyor ama ben nedense bugun denedim. Eğer hamileysem muhtemel doğum tarihim 16 haziran gözüküyor ama ilki sezaryen olduğu için bu da öyle olur 2 hafta öncesinden alınır. Şöyle de bişey var bu ay hamile kalmayıp bir dahaki ay Allah nasip ederse gene 2 hafta erken doğum yapacağım için haziran sonuna denk gelicek sanırım doğum... İnşallah Allah herkesin gönlüne göre verir.. Çok istiyorum bir bebek... Bir de 3.5 yaşında bir oğlum var. Haziran 2011 de dunyaya gelmişti o da... :KK66:

Cok erken yapmissin mervecim umutsuzluga dusme sakin biraz daha bekle gunun gectikten sonra yap belki gec dollenme olabilir rabbim hayırlısı ni nasip eylesin bu arda benim de kizim temmuz 29 2011 dogumlu hadi bakalim InsaAllah bu ay beraber kaliriz nasip bellimi olur :-)

merhabalar,
bende 2015 haziran annesi olmayı istiyorum.6 yaşında bir kızım var.4 aydır deniyoruz ama nasip olmadı.Bıu aydan çok umutluyum.henüz yumurtalama günüm gelmedi.30 eylül 4 ekim arası.eğer hamile kalırsam 28 haziran diyor.Sezaryen ile doğum yaptığım için 20 haziran gibi doğururum inşallah.
Böyle hayaller kuruyorum inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.

Rabbim gonlune gore nasip eylesin cnm bizde senin gibi beklioruz hadi insaAllah hepimiz hayirlisiyla hamileyizdir ve saglikla kucagimiza aliriz

Selam kizlar Allah nasip kismet ederse 2015 haziranin ilk haftasi bebisimi kucagima alicam suanda 4 haftalik hamileyim :)

Hayirli uugurlu olsun cnm InsaAllah saglikla sihhatle kucaginada alirsin bebeisini

Bende 30 eylul batim hamile diilmis gibi hissediyorum. Yarin kesin sonucu ogrencez dr beta istiyck bklim hayirlisi ama pek bi umutsuzum

Cnm ne yaptin gittinmi dr ye sonuc nasil InsaAllah istedigin gibidir ama aksinede olursa sakin uzulme umutsuzluga kabilma vardir herseyde bir hayir rabbim mucizelerimizi verene kadar dewam InsaAllah bizi habersiz birakma cnm

Selam kizlar Allah nasip kismet ederse 2015 haziranin ilk haftasi bebisimi kucagima alicam suanda 4 haftalik hamileyim :)

hayırlı olsun cnm, bende hamile olduğumu dün öğrendim, adet olmam gereken gün öğrendim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...

hayırlı olsun cnm, bende hamile olduğumu dün öğrendim, adet olmam gereken gün öğrendim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...
Canım bnde bugun ögrendim hatta olmm gereken günde ögrendim..
Allah izin verrse beraber dogum ypcz ne zmn kese grmye cgrdı doktor..

Slm kızlar bende 2015 hazıran annesı olucam ınsallah bes sene önce 2009 annesıydım dün gıbı ıkısenedırde kızıma kardeş ıcın uğraşıyorduk dün ıdrar bugün kanda netlestı cok şükür insallah ıkı katına çıkar pzrtsi allah herkezin kucağına almayı nasıp etsın uzun bır serüven var önümüzde herkezın güzel haberleriyle devam ederız ınsallah

Bende degerler yazmıyordu sadece pozitif yazıyordu sorun olurmu acaba ...

cnm degerın yazsa daha ıyı olurdu sen tekrarlamıcakmısın testı 2 gunde bır ıkı katı olması lazım normal gebelıkte..

Slm kızlar bende 2015 hazıran annesı olucam ınsallah bes sene önce 2009 annesıydım dün gıbı ıkısenedırde kızıma kardeş ıcın uğraşıyorduk dün ıdrar bugün kanda netlestı cok şükür insallah ıkı katına çıkar pzrtsi allah herkezin kucağına almayı nasıp etsın uzun bır serüven var önümüzde herkezın güzel haberleriyle devam ederız ınsallah

hayırlı olsun cnm bende 3 senedır ugrasıorum ılk gebelıgım cok heyecanlıyım..inş. ptesı hersey güzel olur:KK68:

X