2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canini sıkma ben inaniyorum kazatla olacagina evet. tek korunma yontemiyle korunuyoruz evet. elli sekidede korunmayiz yani. gebeliginin tadini cikar ne güzel kardes geliyor :)) ben sahsen korunuyorum ama kazayla olsada sukrederim uzulmem.

Haziran anneleri çocuklarını 9ay kontrolüne goturen varmı.varsa sadece kan tahlili mi yapılıyor yoksa aşıda varmı.

canini sıkma ben inaniyorum kazatla olacagina evet. tek korunma yontemiyle korunuyoruz evet. elli sekidede korunmayiz yani. gebeliginin tadini cikar ne güzel kardes geliyor :)) ben sahsen korunuyorum ama kazayla olsada sukrederim uzulmem.

Yok kesinlikle üzülmüyorum.Sadece ilk 1 hafta ilaç kullanmamın pişmanlığını yaşadım ve bebeğime zarar vermiş olmaktan korktum.Rabbim vermiş şükretmek lazım aratmadan veriyo diye üzülürmüyüm hiç. Cevabınız için teşekkür ederim.

Haziran anneleri çocuklarını 9ay kontrolüne goturen varmı.varsa sadece kan tahlili mi yapılıyor yoksa aşıda varmı.

Merhaba. Ben aranıza yeni katıldım. Evet 9. Ay kontrolüne sağlık ocağına götürdüm. Sağlık ocağı kan almadı ama tavsiye etti. Aşı konusunda ise isteğe bağlı kızamık var. Suriyelilerden dolayı. Aşı takvimine eklenmiş ama aileye bırakıyorlar. Ben yaptırdım

Cevabın için teşekkürler. Asi yoksa sağlık ocağına hiç gitmeecektim çünkü.amanvende yaptiririm dediğin gibi kızamık yeniden çıktı ortaya.sağlık ocağındaki ebedrn memnun değilim.bebeğimden kan almasını istemiyorum. Ben kan damlasini vermedim.o yüzden kanını bi olcturecegim.ona göre bundan sonra tedbir alacağım.

Kızlar benim tembel kızımda sonunda diş cıkarıyor galiba nasıl oluyor bu diş ne kadar zamanda cikiyor bugun cok belirginlesti elime sert geliyor ama derinin icinde sanki daha

Kızlar benim tembel kızımda sonunda diş cıkarıyor galiba nasıl oluyor bu diş ne kadar zamanda cikiyor bugun cok belirginlesti elime sert geliyor ama derinin icinde sanki daha
Çay bardağına su ver bi bakalım ciy çit edecekmi

Ben yapicam niyetlendim insallah. Ama aile arasinda k.valideye dr son gun solucem yoksa toplar hekesi neleryapiliyo bu disbugdayinda arastitdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…