- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #58.901
kizim.bronşit olmus arkadaşlar varmi tabsiyesi olan antibiyotik ve bhhar tedavisi baslatti dr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımkizim.bronşit olmus arkadaşlar varmi tabsiyesi olan antibiyotik ve bhhar tedavisi baslatti dr
Canimm cok gecmis olsun terletme sakin birde opturme kimseye. Bende kucukken bronsit olmusum, annemler bayagi ugrasmislar. Sabirli ve dikkatli olman lazim canimkizim.bronşit olmus arkadaşlar varmi tabsiyesi olan antibiyotik ve bhhar tedavisi baslatti dr
Canim benim oglumda oyle yapiyordu birde agzinda isirirken kafasini saga sola ceviriyor agliyordum artik kaniyordu goguslerim . Simdi bisey buldum o isirdikca mememi hemen cekmiyorum biraz daha agzina dogru itiyorum emmeye dewam ediyor. 2 haftadir isirmiyor sukur. Bi dene istersen cok aciyo yaKızlar dua edin psikolojim bozuldu
İyice kızım emerken ha bire isiriyo.emzirmeye biraktirmakda istemiyorum. sinirlerin yıprandı iyice
Bi deneyim canım inşallah benimde yara gibi içten aciyoCanim benim oglumda oyle yapiyordu birde agzinda isirirken kafasini saga sola ceviriyor agliyordum artik kaniyordu goguslerim . Simdi bisey buldum o isirdikca mememi hemen cekmiyorum biraz daha agzina dogru itiyorum emmeye dewam ediyor. 2 haftadir isirmiyor sukur. Bi dene istersen cok aciyo ya
Benm oglum da cok isiriyo, bazen unutuyo.. Benm ki suan emzigi agzina tamamen koyuyo. Aklim cikti. Bende yavastan emzigi biraktirmaya baslicam. Uyuyunca hemen cikaftyrm agzindan.Kızlar dua edin psikolojim bozuldu
İyice kızım emerken ha bire isiriyo.emzirmeye biraktirmakda istemiyorum. sinirlerin yıprandı iyice
Allahkorusun canım.şöyle değişik bi suluk falan al belki dikkatini ona çekip emziği unutturrsunBenm oglum da cok isiriyo, bazen unutuyo.. Benm ki suan emzigi agzina tamamen koyuyo. Aklim cikti. Bende yavastan emzigi biraktirmaya baslicam. Uyuyunca hemen cikaftyrm agzindan.
Aynen benim kızda geri geri gidip bacaklarını koltuğa sıkıştır ip agliyoBebişleriniz emekliyor mu kızlar?benim kızım geri geri emekliyor
Suluk veriyorum simdi eline canm. Zamane cocuklari cok fenaAllahkorusun canım.şöyle değişik bi suluk falan al belki dikkatini ona çekip emziği unutturrsun
Benmki de emekliyor ayaga kalkip dusuyor hepAynen benim kızda geri geri gidip bacaklarını koltuğa sıkıştır ip agliyo
Aynı benim kızım ya bu kadar olur bacaklarını koltuğun altına sıkıştırıyor bunun için çaba sarfediyor ikimizin kızı aynı seyrediyor parmak ucunda da yürüyordu dimiAynen benim kızda geri geri gidip bacaklarını koltuğa sıkıştır ip agliyo
Benim kızım daha kalkamıyor sıralamalar ne Zaman olur acaba?Benmki de emekliyor ayaga kalkip dusuyor hep
Benmki hep geri geri gidiyordu bu aralar ileri gidiyor. Surekli destek alip ayaklaniyor. Ayakta duruyor ama cekyattan yan yan yuruyor. Sizinki birden kalkar bence.Benim kızım daha kalkamıyor sıralamalar ne Zaman olur acaba?
İnşallah ya adım atmaya çalışıyor ellerinden tuttuğumdaBenmki hep geri geri gidiyordu bu aralar ileri gidiyor. Surekli destek alip ayaklaniyor. Ayakta duruyor ama cekyattan yan yan yuruyor. Sizinki birden kalkar bence.
Maşallah kuzuyaSuluk veriyorum simdi eline canm. Zamane cocuklari cok fena
Evet öyle canımAynı benim kızım ya bu kadar olur bacaklarını koltuğun altına sıkıştırıyor bunun için çaba sarfediyor ikimizin kızı aynı seyrediyor parmak ucunda da yürüyordu dimi