• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar dua edin psikolojim bozuldu
İyice kızım emerken ha bire isiriyo.emzirmeye biraktirmakda istemiyorum. sinirlerin yıprandı iyice

İyice kızım emerken ha bire isiriyo.emzirmeye biraktirmakda istemiyorum. sinirlerin yıprandı iyice
Canim benim oglumda oyle yapiyordu birde agzinda isirirken kafasini saga sola ceviriyor agliyordum artik kaniyordu goguslerim . Simdi bisey buldum o isirdikca mememi hemen cekmiyorum biraz daha agzina dogru itiyorum emmeye dewam ediyor. 2 haftadir isirmiyor sukur. Bi dene istersen cok aciyo ya :(

Canim benim oglumda oyle yapiyordu birde agzinda isirirken kafasini saga sola ceviriyor agliyordum artik kaniyordu goguslerim . Simdi bisey buldum o isirdikca mememi hemen cekmiyorum biraz daha agzina dogru itiyorum emmeye dewam ediyor. 2 haftadir isirmiyor sukur. Bi dene istersen cok aciyo ya :KK43:
Bi deneyim canım inşallah benimde yara gibi içten aciyo

Benm oglum da cok isiriyo, bazen unutuyo.. Benm ki suan emzigi agzina tamamen koyuyo. Aklim cikti. Bende yavastan emzigi biraktirmaya baslicam. Uyuyunca hemen cikaftyrm agzindan.

Benm oglum da cok isiriyo, bazen unutuyo.. Benm ki suan emzigi agzina tamamen koyuyo. Aklim cikti. Bende yavastan emzigi biraktirmaya baslicam. Uyuyunca hemen cikaftyrm agzindan.
Allahkorusun canım.şöyle değişik bi suluk falan al belki dikkatini ona çekip emziği unutturrsun

Aynı benim kızım ya bu kadar olur bacaklarını koltuğun altına sıkıştırıyor bunun için çaba sarfediyor ikimizin kızı aynı seyrediyor parmak ucunda da yürüyordu dimi:KK48:
Evet öyle canım
Senin kızda zayıftı demi
Birazda zayıf oldukları için daha kalkamiyo olabilirler ayaga

Back