- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #58.921
Huuuu huuuu neden eski arkadaşlar hiç girmiyooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok masraf yapmadım süs falan yoktu pastamida kendim yaptım susledim buğday kaynattim kuru yemişler vardı ceviz fındık fıstık iki çeşit böreğim vardı patates içinde rus salatası ve mahlepli kurabiye vardı bukadardi canım..kuran okucaktik biz ama bicok ark. Müsait olamadı malasef öyle oturmali eğlenceli bir animiz olduNeleler yaptınız canım bana da fikir olsun anlatir misin biraz
Üzüldüm keşke yapabilsen güzel bir anı oluyorkeske sadece arkadas grubumu cagiracak bi imkanim.olsaydi :) ama malesef :)
Evet zayıf 8 kilo boyu da kısa minnakımınEvet öyle canım
Senin kızda zayıftı demi
Birazda zayıf oldukları için daha kalkamiyo olabilirler ayaga
evet canım doğru hatırlıyorsun.@denizkizi_esra
maral26 ydi galiba sayfanın abisi bi kilo doğmuştu@SirriEyvan
Daha çok cmvardi aklımda gelmiyo simdi
evet canım doğru hatırlıyorsun.
herkes bebeklerle meşgul olmaktan pc başına geçemez oldu .
açıkcası ben pc elime bile alamıyorum . bugün boş bir zaman buldum oturayım dedim basına baktım ismimi anmışssın :)
Nasıl kızın ve sen iyisinizdir inşaAllah :)?
İyiyiz canım kizimla uğraşıyorum bi dk durmuyo.10 gün sonra 10 ay bitiyo senin kızın ve sen nasılsın.
Hoşgeldin canım sende haziranın kacinda doğdu tatlı kızınbenim kızla doğum günleri aynıymış :)
bende hamileliğimin 5. ayından beri burdayım ama ilk defa yazıyorum :)
17si canım, sanırım senin bebeğinle aynıHoşgeldin canım sende haziranın kacinda doğdu tatlı kızın
Maşallah canım benim kizimda 17 sinde doğacaktır 14 unde dogdu17si canım, sanırım senin bebeğinle aynı