- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.621
bebek beslemesi konusunda sanirim en cok zorlanan benim. meme emmiyor biberon emmiyor. 120ml mamayi ufak kasikla agzina bosaltana kadar anam ağlıyor. ek gida da sevmiyor. valla insan şaşip kaliyor. avent bibwron kullaniyorduk baska bi marka alsam tutar mi bilmiyorum ahh ahhh.İnşallah guzel olur canım. Benimkide ben yokken alışır biberona umarım
Ek gıdayı benim bıdıkta kabul etmiyo zarzor yediriyorum bu ek gıda işi çok zormuş ya( biz olmayınca yerler inşallah ingilizce öğretmeniydi hatırladığım kadarıyla ders saatin biraz daha fazladır Allah kolaylığımızı versin canım.
CAnım bardağa koyup vermeyi denesen ? bizimki bardaktan kedi gibi içiyordu.bebek beslemesi konusunda sanirim en cok zorlanan benim. meme emmiyor biberon emmiyor. 120ml mamayi ufak kasikla agzina bosaltana kadar anam ağlıyor. ek gida da sevmiyor. valla insan şaşip kaliyor. avent bibwron kullaniyorduk baska bi marka alsam tutar mi bilmiyorum ahh ahhh.
bak bunu hic düşünmemiştim :) uyandigigibi deneyeceğim cnm saolCAnım bardağa koyup vermeyi denesen ? bizimki bardaktan kedi gibi içiyordu.
Iyiym canim sen nasilsin?Kizin nasil?Nasılsın canim mesajina cvp veremedim gecen formun ismini unutmuşum
Tesekkur ederim ya merak ettim onu birşey mi oldu diyeSirrieyvan iyi tatlım, kızıyla uğraşıyor. Bilgisayara oturacak vakti yokmuş, telefonundan da çok zor giriyormuş sayfaya ondan bakamıyor. :)
20 saatin üstünde giricem galiba canım, ama okul evime yakın şükür aralarda kaçarım inş. Senln branş neydi?İnşallah guzel olur canım. Benimkide ben yokken alışır biberona umarım
Ek gıdayı benim bıdıkta kabul etmiyo zarzor yediriyorum bu ek gıda işi çok zormuş ya( biz olmayınca yerler inşallah ingilizce öğretmeniydi hatırladığım kadarıyla ders saatin biraz daha fazladır Allah kolaylığımızı versin canım.
Ben sevmedigi seyleri yumurtayla pisirip veriyorum oyle yiyor. Ama bi duzen ve beslenme tablom yok kafama gore takiliyorumHanımlar örnek bir menü yazar misiniz oğlum seçici çıktı başıma değişik şeyler vermek istiyorum ama sizler neler veriyorsunuz benim oğlum 6 buçuk aylık
Sorma canım bu bıdıklar canımıza okuyor ama bi gülüşleri ömre bedel :) bizimki çorba yemiyo ne yedireceğimi şaştım meyve ve yoğurt yiyo Allah'tan. Senin prenseste Bardaktan kabul eder inş. Canımbebek beslemesi konusunda sanirim en cok zorlanan benim. meme emmiyor biberon emmiyor. 120ml mamayi ufak kasikla agzina bosaltana kadar anam ağlıyor. ek gida da sevmiyor. valla insan şaşip kaliyor. avent bibwron kullaniyorduk baska bi marka alsam tutar mi bilmiyorum ahh ahhh.
Bilgisayar öğretmeniyim canım 8 saatim olcak tabi gorevlendirme vermezlerse. Okulun eve yakın olması buyuk nimet Benimde arabayla 5 dakika artık kaçarım aralarda :)20 saatin üstünde giricem galiba canım, ama okul evime yakın şükür aralarda kaçarım inş. Senln branş neydi?
Cok sukur iyi 7.ci ayinda alt iki disimiz cikti simdi de huzursuz bol salyali diger disler geliyor insallahIyi cok şükür genel huzursuz lugu dışında iyi canim.Seninki nasil ne yapıyor derinsu dan haber varmi
Aa maşallah paşaya Bizimde iki tane dişimiz var sanırım 3 e zorluyo geceleri inlemeleri başladıKızlar bizimde dişimiz çıktı hemde 2 tane birden
Kizlar bizim vrem asısi olan kolumuz hala şiş ve kizarik. Dun kiyafetini degistirirken ablam gordu boyle olmamasi lazimdi dedi. Endiselendim bnde bi saglik ocagna gostersemmi
Kizlar yaa verem asilariniz ne durumda
Kizlar bizim vrem asısi olan kolumuz hala şiş ve kizarik. Dun kiyafetini degistirirken ablam gordu boyle olmamasi lazimdi dedi. Endiselendim bnde bi saglik ocagna gostersemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?