2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bebek beslemesi konusunda sanirim en cok zorlanan benim. meme emmiyor biberon emmiyor. 120ml mamayi ufak kasikla agzina bosaltana kadar anam ağlıyor. ek gida da sevmiyor. valla insan şaşip kaliyor. avent bibwron kullaniyorduk baska bi marka alsam tutar mi bilmiyorum ahh ahhh.

CAnım bardağa koyup vermeyi denesen ? bizimki bardaktan kedi gibi içiyordu.

20 saatin üstünde giricem galiba canım, ama okul evime yakın şükür aralarda kaçarım inş. Senln branş neydi?

Hanımlar örnek bir menü yazar misiniz oğlum seçici çıktı başıma değişik şeyler vermek istiyorum ama sizler neler veriyorsunuz benim oğlum 6 buçuk aylık
Ben sevmedigi seyleri yumurtayla pisirip veriyorum oyle yiyor. Ama bi duzen ve beslenme tablom yok kafama gore takiliyorum

Sorma canım bu bıdıklar canımıza okuyor ama bi gülüşleri ömre bedel :) bizimki çorba yemiyo ne yedireceğimi şaştım meyve ve yoğurt yiyo Allah'tan. Senin prenseste Bardaktan kabul eder inş. Canım

20 saatin üstünde giricem galiba canım, ama okul evime yakın şükür aralarda kaçarım inş. Senln branş neydi?
Bilgisayar öğretmeniyim canım 8 saatim olcak tabi gorevlendirme vermezlerse. Okulun eve yakın olması buyuk nimet Benimde arabayla 5 dakika artık kaçarım aralarda :)

IyiOTE="Arifa, post: 44889214, member: 638154"]Iyiym canim sen nasilsin?Kizin nasil?[/QUOTE]
Iyi cok şükür genel huzursuz lugu dışında iyi canim.Seninki nasil ne yapıyor derinsu dan haber varmi

Selam kizlar nasilsinizz hamis anneler hayirli olsuunn bebislerinizz bizimde 2 disimiz war, huysuzluklar hatsafhada. Asi yerimiz sismisti icten bugun tekrar kontrole gittik sukur onem teskil etmiyormus, ek gidaya bi turlu alisamadik yogurt bile yemiyor. Oyun oynata oynata agzina veriyorum sirtimdan ter akiyor ve oyle sacma sarkilar uyduruyorum kii aman Allah im 7 aylik boy kilo bas cewresi olcumleri nasil bebislerin??

[QUOiyiE="Arifa, post: 44914452, member: 638154"]Cok sukur iyi 7.ci ayinda alt iki disimiz cikti simdi de huzursuz bol salyali diger disler geliyor insallah
Derinsu hic yazmadi ben de merak ediyorum[/QUOTE]
Cok iyi bizimki daha çıkmadı bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek.

Kizlar bizim vrem asısi olan kolumuz hala şiş ve kizarik. Dun kiyafetini degistirirken ablam gordu boyle olmamasi lazimdi dedi. Endiselendim bnde bi saglik ocagna gostersemmi

Kizlar bizim vrem asısi olan kolumuz hala şiş ve kizarik. Dun kiyafetini degistirirken ablam gordu boyle olmamasi lazimdi dedi. Endiselendim bnde bi saglik ocagna gostersemmi

cnm verem aşısı olan yer benmde kızarık şişlik yok ama kızarık olması normal tuttuğunu gösterr diyorlar şişliği bilmiyorum ama bi sor istersen için rahat eder.

Cnm hafif sis ve kizarik bu tuttugunu gosterir. Benim bile verem asim kaparik dugme gibi duruyo kolumda

Kizlar yaa verem asilariniz ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…