- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.301
Yok canim ya sadece emiyor ama 4-5 gibi yoğurt yediriyorum 7.30 8 de de uyuyor sinirlerim harap olmuş durumda inşallah düzelir bu durumCanım biz seninle benzer şeyler yaşıyoruz geneldeaynı şekilde benim oğlum da bi uyanıyor 2-3 saat uyumuyor. Çok yoruluyorum artık. Sen gece yatmadan önce bir şey yediriyor Musun?
Sanirim ağlamiyor evet ama uykusunu almiş gibi de bir türlü uyumak bilmiyor etrafa bakiniyor gülüyor konuşuyor sabahi ediyoruz iyi ki şu an çali§miyorumAynı problemden bende muzdaribim bir haftadır böleyizönceden emerken uyuyan oğlum uyumuyo gariptirki ağlamıyoda öyle bakınıyo etrafa:) sanırım dönemsel Bi süreç bebişlerimizde
hayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inş. ve bir soru. bazıları hamile kalınca sütten kesiyor. bn bir ara bakınmıştım. yeni bebeğe göre süt gelmesi için doğumdan üç ay önce kesmek yeterliymiş. yani bn oğluş 1.5 yaşındayken nasipse hamile kalmak istiyorum. bn gebelikte 6.ayımı bitirince oğlum 2 yaşını bitirmiş sütten kesilmil olacak. sen bu konuda ne yapıyorsun veya ne yapmayı düşünüyorsun. öpüldünüz :*Teşekkür ederim. 3 aylık hamileyim. :)
gündüz anca çok kısa kestirir öğleden önce ve öğleden sonra. uykusu iyi çok şükür. akşam 6 sabah 6.Bebişlerinizin gündüz uykulari nasil?kaç saat uyuyorlar çabuk akşam oluyor 4 ten 5 ten sonra uyutursam gece uykusuna zor geçiyor bu sefer
Canlarim Merhaba umarım herkes iyidir. Çoktandır giremiyorum. Kızıma 6. Ay aşısı yapıldı 23 aralıkta çok huzursuz ve kusmasi var 2 gündür sabahlatti tüm aileyi. Normal mi arkadaşlar acaba sizlerin bebeklerinde bu tarz belirtiler oldu mu. Inanin bayılmak üzereyim ise ogleden sonra gidicem şimdi uyuttum kızımı. Çok canım sıkkın. Acaba ağızdan verilen damla mi yaptı ilk kez verildi ağızdan midesi mi tahriş oldu ki. Hafta sonu da çalışmam lazım. Bitmiş durumdayım. 6. Ay asilarinizdan sonraki belirtileri yazar misiniz kıymetli anneler. Teşekkür ediyorum şimdiden.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilmak-isteyenler.71509/page-896#post-44148547 buraya bende katılmak istiyorum yaz hangi takımda boşluk varsa kaptanı davet ediyor cnm ben 1. takıma yazıyom
nazperver maşallah hiç uyanmiyor mu peki akşam 6 sabah 6 ne güzel :)
Maşallah maşallah az bulunur öyle bir bebek :)uyanıyor diyemem mızmızlanıyor az meme emip devam ediyor.uykudayken emiyor. burnu tıkanırsa uyanıyor. ondan çnce uyanıp odayı havalandırıp ketılda su kaynatırsam burnı tıkanmıyor.
anne karnında uykusu nasılsa öyle olur derlerdi. aynı resmen. o daha geç kalkardı da hamileyken babanın 6 da alarmı çalardı adam bn yatöaya devam. bu alarm çalınca beni tekmeler uyandırırdı ben de adamı
Canım nası havalandırıyosun odayı bebek odadayken gece üşümüyomu?uyanıyor diyemem mızmızlanıyor az meme emip devam ediyor.uykudayken emiyor. burnu tıkanırsa uyanıyor. ondan çnce uyanıp odayı havalandırıp ketılda su kaynatırsam burnı tıkanmıyor.
anne karnında uykusu nasılsa öyle olur derlerdi. aynı resmen. o daha geç kalkardı da hamileyken babanın 6 da alarmı çalardı adam bn yatöaya devam. bu alarm çalınca beni tekmeler uyandırırdı ben de adamı
çok şükür sıkıntısız. Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş.bana göre bebek verdi :)Maşallah maşallah az bulunur öyle bir bebek :)
valla canım yatarken havalandırıyorum. çok havasız geliyor bana. bn kendim yaz kış cam aralık yatan insanlardanımCanım nası havalandırıyosun odayı bebek odadayken gece üşümüyomu?
ben şu an 60,4 üm cnm başladığımda 61,7 dim. doğuma 82 ile girdim bayağı verdim kilo 4 daha verirsem tamam olcam:)@melegim66 kaç kilosu n canim ne kadar vereceksin.buradan sorayim ddim
birde leslie var canım ona da bir bak eğlencelihayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inş. ve bir soru. bazıları hamile kalınca sütten kesiyor. bn bir ara bakınmıştım. yeni bebeğe göre süt gelmesi için doğumdan üç ay önce kesmek yeterliymiş. yani bn oğluş 1.5 yaşındayken nasipse hamile kalmak istiyorum. bn gebelikte 6.ayımı bitirince oğlum 2 yaşını bitirmiş sütten kesilmil olacak. sen bu konuda ne yapıyorsun veya ne yapmayı düşünüyorsun. öpüldünüz :*
gündüz anca çok kısa kestirir öğleden önce ve öğleden sonra. uykusu iyi çok şükür. akşam 6 sabah 6.
ama bu ara genelde bir. diş sıkıntısı var. yanında yatırırsan daha az uyanır sende daha rahat edersin. ama dikkat et çok hareketlendiler düşmesin.
kusma düşündürücü cnm. göster bence dr a. allah korusun minicik bebek ne haberler duyuyoruz. ciddi bişi olur ihmal etmiş olma.
aşı için hemşire öncekş aşılarda ateş olmadıysa bunda da olmaz dedi. huysuzluğu aşının korkusundan oluyor.önceden de aşıdan sonra uykusundan ağlayarak uyanırdı. tabi akıllandılar daha uzun süre huysuzluk yapıyorlar.
bn de cuma yarışmasına katılmak istiyorum yazdıydım kimse dönmedi
bir aylık squat programına başladım. bugün lunge de ekledim. aynı sayıda yapıyorum. bakalım inş. sonuç alırım.
tekrar yaz canım cuma yarışmasına demekki onda gruplar doluymushayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inş. ve bir soru. bazıları hamile kalınca sütten kesiyor. bn bir ara bakınmıştım. yeni bebeğe göre süt gelmesi için doğumdan üç ay önce kesmek yeterliymiş. yani bn oğluş 1.5 yaşındayken nasipse hamile kalmak istiyorum. bn gebelikte 6.ayımı bitirince oğlum 2 yaşını bitirmiş sütten kesilmil olacak. sen bu konuda ne yapıyorsun veya ne yapmayı düşünüyorsun. öpüldünüz :*
gündüz anca çok kısa kestirir öğleden önce ve öğleden sonra. uykusu iyi çok şükür. akşam 6 sabah 6.
ama bu ara genelde bir. diş sıkıntısı var. yanında yatırırsan daha az uyanır sende daha rahat edersin. ama dikkat et çok hareketlendiler düşmesin.
kusma düşündürücü cnm. göster bence dr a. allah korusun minicik bebek ne haberler duyuyoruz. ciddi bişi olur ihmal etmiş olma.
aşı için hemşire öncekş aşılarda ateş olmadıysa bunda da olmaz dedi. huysuzluğu aşının korkusundan oluyor.önceden de aşıdan sonra uykusundan ağlayarak uyanırdı. tabi akıllandılar daha uzun süre huysuzluk yapıyorlar.
bir aylık squat programına başladım. bugün lunge de ekledim. aynı sayıda yapıyorum. bakalım inş. sonuç alırım.
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bebeğiniz anne karnında 3 ayını doldurduysa diğer bebeğinizi sütten kesmeniz gerekiyor.ben oğlumu yavaş yavaş kestim.zaten ek gıdaya geçtik mama da alıyor.derseniz ki Süt zehirlemesi vb seyler oluyor mu diye hayır... Sadece sütün kalitesi düşüyor ve bebeğe bir faydası olmuyor. Doğuma kadar emzirin isterseniz fakat vücûd her iki bebeğe de yetecek protein vitamin kombinasyonunu yapamaz. Kısacası oLan size olur. Çünkü her emmede bizim yediklerimizden ve vücudumuzda ki D vitaminlerini proteinleri almakta. Yalnız sizin durumunuz farklı siz şuan hamile kalsanız bile bebeğiniz 1buçuk yasında sütten kesebilirsiniz. Tabi yavaş yavaşhayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inş. ve bir soru. bazıları hamile kalınca sütten kesiyor. bn bir ara bakınmıştım. yeni bebeğe göre süt gelmesi için doğumdan üç ay önce kesmek yeterliymiş. yani bn oğluş 1.5 yaşındayken nasipse hamile kalmak istiyorum. bn gebelikte 6.ayımı bitirince oğlum 2 yaşını bitirmiş sütten kesilmil olacak. sen bu konuda ne yapıyorsun veya ne yapmayı düşünüyorsun. öpüldünüz :*
Oo senin azmis canım.benim.8kilo var doğumdan öncesine.ama ben 73 inmek istyrmben şu an 60,4 üm cnm başladığımda 61,7 dim. doğuma 82 ile girdim bayağı verdim kilo 4 daha verirsem tamam olcam:)
benimde doğum öncesi 58 di ben 56 istiyom ya olursa tabi yavas gitcek sanırımOo senin azmis canım.benim.8kilo var doğumdan öncesine.ama ben 73 inmek istyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?