- 5 Aralık 2015
- 33
- 30
- 3
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.281
Olur canım.8 kilom var.cnm ben zayıflama yarışması var oraya giriyorum istersen sana linkini yazayım
Afiyet olsun yarasin bebisler eAnladımBende bunda 5 kg verdim verdiğimi aldım homili gırtlak yersem
tabi ki çok zor ama bi şekilde idare ediyoruz canım, mecburiyetler, ne yapalım...var oyleleri. emwklemeden yuruyenler. bizim tembel donemiyor hala ama surunecek az kalmis. senin is bebek nasil gidiyor zor mu halaaa. zordur cnm ya
canım bizde hafif ateş ve çokça huzursuzluk yapmıştı. kusmayı bilemedim bi sorsaydın hemşirelere keşke. Rabbim yardımcın olsun hem iş hem bebek hasta olması çok zorCanlarim Merhaba umarım herkes iyidir. Çoktandır giremiyorum. Kızıma 6. Ay aşısı yapıldı 23 aralıkta çok huzursuz ve kusmasi var 2 gündür sabahlatti tüm aileyi. Normal mi arkadaşlar acaba sizlerin bebeklerinde bu tarz belirtiler oldu mu. Inanin bayılmak üzereyim ise ogleden sonra gidicem şimdi uyuttum kızımı. Çok canım sıkkın. Acaba ağızdan verilen damla mi yaptı ilk kez verildi ağızdan midesi mi tahriş oldu ki. Hafta sonu da çalışmam lazım. Bitmiş durumdayım. 6. Ay asilarinizdan sonraki belirtileri yazar misiniz kıymetli anneler. Teşekkür ediyorum şimdiden.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilmak-isteyenler.71509/page-896#post-44148547 buraya bende katılmak istiyorum yaz hangi takımda boşluk varsa kaptanı davet ediyor cnm ben 1. takıma yazıyomOlur canım.8 kilom var.
ah canım yaa bizde sadece 2 gun huzursuzluk vardi. ama sizde kusma da varmis. bence bi doktora danismakta fayda var. gecmis olsunCanlarim Merhaba umarım herkes iyidir. Çoktandır giremiyorum. Kızıma 6. Ay aşısı yapıldı 23 aralıkta çok huzursuz ve kusmasi var 2 gündür sabahlatti tüm aileyi. Normal mi arkadaşlar acaba sizlerin bebeklerinde bu tarz belirtiler oldu mu. Inanin bayılmak üzereyim ise ogleden sonra gidicem şimdi uyuttum kızımı. Çok canım sıkkın. Acaba ağızdan verilen damla mi yaptı ilk kez verildi ağızdan midesi mi tahriş oldu ki. Hafta sonu da çalışmam lazım. Bitmiş durumdayım. 6. Ay asilarinizdan sonraki belirtileri yazar misiniz kıymetli anneler. Teşekkür ediyorum şimdiden.
Canım bizimkindede çok huysuzluk oldu.Hatta ateşi 38 e çıktı.Ağrıları oluyo sanırım.Calpol versen 1 ölçek rahatlatır aslındaCanlarim Merhaba umarım herkes iyidir. Çoktandır giremiyorum. Kızıma 6. Ay aşısı yapıldı 23 aralıkta çok huzursuz ve kusmasi var 2 gündür sabahlatti tüm aileyi. Normal mi arkadaşlar acaba sizlerin bebeklerinde bu tarz belirtiler oldu mu. Inanin bayılmak üzereyim ise ogleden sonra gidicem şimdi uyuttum kızımı. Çok canım sıkkın. Acaba ağızdan verilen damla mi yaptı ilk kez verildi ağızdan midesi mi tahriş oldu ki. Hafta sonu da çalışmam lazım. Bitmiş durumdayım. 6. Ay asilarinizdan sonraki belirtileri yazar misiniz kıymetli anneler. Teşekkür ediyorum şimdiden.
Canım biz seninle benzer şeyler yaşıyoruz geneldeKizlar kizim gece yarisi uyanip hiç uykusu yokmuş gibi 2 saat uyumuyor önceden emip uyurdu perişan durumdayim dün gece 2 den 4 e kadar uyumadi benim gibj problemi olan var mi?
Aynı problemden bende muzdaribim bir haftadır böleyizKizlar kizim gece yarisi uyanip hiç uykusu yokmuş gibi 2 saat uyumuyor önceden emip uyurdu perişan durumdayim dün gece 2 den 4 e kadar uyumadi benim gibj problemi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?