2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
sana katılıyorum. bnde ceviz vermek istiyorum ama kuruyemişte alerjikmiş. en erken bir yaşından sonra yazıyor. 2 yaşından sonra diyen drlarda var

zamanda düzelir inş. canım boy kg sonra da gelişir. bizim 3.4. ay kg ve boy aynı çıkmıştı. 68 cm 7500 kg. yanı r. ayda 100 gr 7600.
5.ayda 69 cm 8500 kg. öncekş ay rejşm yapmıştım kg almayınca bıraktım ve gece yanımda istedikçe emzirdim.

Kızlar yürüteç konusunda ne düşünüyorsunuz kullanann veya kullanmayı düsünen var mı
zararlıymış canım kıza da erkeğe de. annem herzamanki gb kendi egosunu tatmin etmek için almış. 2-3 günde bir çok az bindirdim maks tuttuğum 10 dk dır. normalde koltuk kenarında ayakta duran çocuk duramamaya başladı. onda sağa sola yaslanıyor ya bn tutarken de dik durmak yerine yaslanmaya çalışıyor. yanına emekleyip ağladı en son. artık göz önüne çılarmamaya karar verdim. başkasına verem diyorum ama iyilik değil zarar vermiş olacağımdan öyle de yapmak istemiyorum

salyaları havada yakalarsan olmuyor kızarıklık

bn yıkanabilşr kullanıyorum çok titizsen zor olabilir çünkü çok çok az sıvı deterjanla yıkanıyor. kaka yapınca önceden wc ye süzmen gerekiyor. bn kakalı bezi önce tek atıyorum makinaya kısa programa. sonrasında çişlilerle. önce deterjanla 40 derecede yıkıyorum sonra deterjansızda. tam durulansın diye. kumaşta deterjan kalırsa dirrk çişi emmek yerine üzerinden kayıp dışarı akıyor. ç. suyu fln kullanılmıyor. bn sadece gece prima aktif bebek takıyorum uyandırmamak veya taşarsa üstünü değiştirmemek için.
bu arada bn ilk charlie banana aldım 7 tane yetiyordu ama rahatım için 5 tane daha alacaktım. bulamadım piyasada. bambibo mio aldım boy ayarlı olan ama ayarsız en büyük boyda kullanıyorum sürekli küçültünce rahatsız ediyor. ve belindeki cırt kısmı rahatsız. sadece uyurken takıyorum. bazen gee hazır bez bağlamadığında takıyorum vs.

çocuğu sütten kesmemek için 1.5 yaşındayken hamile kalabilirim. sütten kesildikten 3 y sonra yenisi doğar. yenisine göre süt gelmesi için 3 ay önce süt vermeyi kesmek lazımmış.ama hamileyken oğluşumla nasıl kudururum o düşündürüyor

süt sürersen sonrasında yumuşak bezle ıslatıp sil. bozuluo kokuyor resmen

daha çok meyve ver canım. silikon var için e meyve tıkıyorsun. m. suyu ilkokula kdr günlğk maks 180 ml mi ne. meyveden daha şekerli vs. sıvı olarak suya alışsın deniyor sonra ayran.

Ya acaba sadece süt yetmiyor artik da ondan mi sık sık uyaniyor 8 de yatirdim 9 10 11 1 2.30 4.30 5 diye sabahi ettik o yüzden dedim hani muhallebi falan mi versem gün içinde yoğurt ve elma veriyorum sadece

süt sürersen sonrasında yumuşak bezle ıslatıp sil. bozuluo kokuyor resmen
benim oğlan uyurken elinin üstünü emdiği için salyalar yanaklarda kalıyor maalesef.
cevabın için teşekkür ederim canım, bezleri hangi siteden alıyorsun? bi de setler gördüm içinde üst bezlerden 1 ya da iki tane koymuşlar iç bezlerden 5 tane felan. senin sayıların üst bezler için değil mi?
Meyve için eklediğim resimdekini mi söylüyorsun? eşim biraz pimpirikli olduğu için beni de korkuttu, meyve püresinde taneler boğazına kaçar dedi o yüzden suyunu veriyordum sadece.

Eklentiler

• 8968200069ss2.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 82
denizzeynep süt sürmedim yüzüne ama zeytinyağı biraz iyi geldi. benim oğlum bir kaç hafta öncesine kadar 3-4 saatte bir emiyordu artık 2 saatte bir emmek istiyor.

domates alerjik meyve. yumurta beyazı gb vermemen lazım cnm
Bugüne kadar hep verdim ayrıca 3 gn kuralına göre bekledim de şükür bi alerji belirtisi çıkmadı, gayette iştahla yiyo canım. Bu alerji olayları eskiden yoktu annem kardeşlerime yedirirdi ben de şimdi kızıma yediriyorum. Herşeyi yemesi için fazla pimpirikli olmamaya çalışıyorum. Alerjisi falan olsa bugüne kadar belli olurdu heralde bilmiyorum

Selam tatlim iyiyiz cok şükür bizde seni ozledik bende pek giremedigim icin gecmisi okuyamadim kizinin saglik problemi oldugunu yeni duydum cok gecmis olsun Allah sifa versin canim gecen ay yani 5.ay kontrolunde 6.400 gr 62 cm di kafa cevresini hatirlamiyorum ama seninkinin civarindaydi bu ay kontrole sali gunu gidecegiz yine yazarim boyunu kilosun

sana katılıyorum. bnde ceviz vermek istiyorum ama kuruyemişte alerjikmiş. en erken bir yaşından sonra yazıyor. 2 yaşından sonra diyen drlarda var

Ben bi kaç kez verdim iyice ezerek bise olmadı alerji gibi ama pekmeze alerjisi var biliyorum ama diğer kuruyemisleri bilemicem de ceviz çok iyi doktorlara kalsa ohoooo

İyi aksamlar kizlar. Ya benim oglan cok fena sifayi kapmis. Fena oksuruyo burnu akiyoo ve surekli hapsiriyo. Ne yapayim bilemedim yaa. Yardim edinn. Offf yarinda asilari vardi. Boyleyken asi yaparlar mi.

Kizlar yaa bi kaza geldi basıma sat 28 ekim dun gece iliski sirasında bittkten sonra baktık sıyrılmis biraz sanki taşmış gib geldi ama emin olamadik. Napsam bilemedim ertesi gun hapi almali miyim. Tehlikeli bi gunde degil ama ya gec yumurtlarsam oyy oyyy ne zormus

Adetine kaç gün vardı yanı canım. Benim adetten bi gün önce korunması bi ikiski oldun nasıl olsa hamile olmm diye ve hala adet olmadım. Moral bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…