- 23 Mart 2010
- 528
- 670
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.681
Anladım canım.dediğim gibi sinirleri gerildi biraz ama bu konu yüzünden tartışmamalıydılar.burada herkes düşüncelerini ve tecrübelerini aktarıyor zaten.bizlerde ona göre uyguluyoruz yada uygulamıyoruz.aklımız başımızda sonuçta.tartışmak yanıltıyorsunda dememek lazımdı.neyse artık onlarda anlamışlardır herhalde:)ha bu arada, ben de prenses'i rapor ettim. Arifa'ya 'dengesiz' tarzında bi hakarette bulunduğu için!
Aynen kalkıyor konuşmaya çalışıyor.benimki de öyle bu aralar..
huy yaptı kendine uyanıyo emip uyuması lazım ama auu aaauu edip duruyo resmen melodik bi biçimde..
şarkı söyler gibi
aman diyorum ben de uyumazsa uyumasın yanına yatıyorum fingirdeşiyorum ben de onunla napiim..
bi de çalışıyorum yani ben.
uykusuzluk zorlar beni sanıyodum ama mecbur olunca insan alışıyomuş
uykusuz olduğunda bnde gergin oluyorum hemen veriyorum babasına evde ise tabiUyku Düzenini sıfır bu ara. Ne saatinde uyuyor... ne zaman kalktığı belli değil. En 5 6 kere uyanmak başladı geceleri. Doktor dia sıkıntıları başlar uykueuzluklari normaldir demişti. Ama gerçekten çok yorucu oluyor tutamadı kendimi bağırdı bi güzel sonra da üzüldüm. Ama gerçekten enerjim Sifir
Canim. Geçmiş olsun. Biraz kaynattım toz kimyon. BekletTim dibe çokuyorya. Üstte kalan kısmı ayırdı toz kısmı ben içtim. Bikaç çay kaşığı vereceğim uyansinda. 2 gün sonra 5 aylığız hala gaz derdi..... inşallah artık biter. Zinco kullaniyorduk artık hiç fayda etmiyor. Alıştı artık demek bünyesi.Canim gece sabahladik desem yeridir 15 dakikada bi uyandi. Ayaklarini karnina cekiyo sol kolunu karnina wuruyo. Kimyonu denedim dun bugun sonra emzirdim endiginden fazlasini kustu. Ne yapicagimi sasirdim walla. Sersem gibiyim. Nurse harwey s verdim bakalim insallah ise yarar
Canim toz olan kimyonu biz iciyoruz cekilmemis olanida bebege verebiliyomusuz. Ben bi cay bardagi iciyorum ardindan yemeklerede koyuyorum bebegimede icirdim onuda kusturuyo zaten az emiyo emdigide cikiyo pek faydasini gormedim kimyonun
Selam
Dunku tartismada uyenin bana ettigi hakaretlerden dolayi rapor etmistim onu
Bana da ona tekrar cevap verdigim icin 1 gunluk ceza geldi
Kan ilaci hakkinda degil de daha cok tahlil icin gerilip tartistim
Yazdiklarimin da arkasindayim hala
Sadece bildiklerimi paylastim
Iyi gunler
Ben burda her seyi bildigimi yazmadim ve o kafada da degilimherkes herşeyi bilemez. çok basit bi cümle aslında ama açıklıyo herşeyi..
sen bebeğin için neler yapıyosan, yaptıysan burda bizimle paylaşıyosun aynı şekilde bizler de, o kişi de tabi.
bu konu burda bunun için var. destek olalım birbirimize diye var yani..
Allah razı olsun hepinizin söylediği bişeyler faydalı oldu bana, hala oluyo da.
çözüm önerileri sunabiliriz yani ancak burdan..
tabi ki tartışabiliriz de. insanız sonuçta. herkesin kendi doğruları var.
mesela bana iyi gelen kimyon başka arkadaşa iyi gelmez, derdini çözmez.
ama "benim dediğim kessinlikle doğru" kafasına girmek yanlış bence.
o lafı sana demedim ki benBen burda her seyi bildigimi yazmadim ve o kafada da degilim
Sadece bildiklerimi,goruslerimi paylastim hic birini de kendimden uydurmadim
Tavsiye ettim
Benim dedigimi yapin demedim doktorunuza bi daha bu konu hakkinda danisin dedim
Gerisi de beni ilgilendirmez
Ki ben bunu alintilarla paylastigimda bazi arkadaslar yeni ogrendi
Ve doktorlarina soracaklarini bildirdiler
Iyi niyetle verdigim tavsiyeyi "benim dedigim kesinlikle dogru" diye algilamak yanlis bence
Benim mesajimi alintiladigina gore bana demis olduno lafı sana demedim ki ben
kız vallaa sana demediiiimmmmBenim mesajimi alintiladigina gore bana demis oldun
bi de onu dene istersen kuzum, doğal yağlar var içinde.. anason rezene falan bunların yağları var..myadesmom canim zinco kullanmadim. Biogaia kullandim ama ilk gunler fayda etti sonra faydasi olmadi
M mehtapmhtp88 hic sorma canim walla ilk aylar bu kadar cekmedi yawrum
Benim ki de sırt ustunden yuzustu dönüyorKızlar bebekleriniz dönüyormu? 4.5 aylığız yüz üstünden sırt üstü dönüyo tersini yapamıyor ama zorluyor kendini
Tskler iyi dileklerin icin hastahaneye goturdum antibiyotik verdi cok kotu oksuruyor bide hiriltisi var bide sesi degismis ustunede geceden bu yani midesinde bi kasik birsy kalmamis veriyorum direk hepsini kusuyogeçmiş olsun canım , benimkide 1 haftadır sallıyodu sonunda yakalandı galiba. Burun tıkanıklığından gece 4 e kadar uyumadı, hapşuruyo öksürüyo. Bol emziyorum, her saat burnuna serum fizyolojik da latıyorum. Bgn doktoru aradım her gün yarım çay b ıhlamur içir, bide calpol ver dedi. Antibiyotik vermek istemedi küçük die. Çarş rota aşısı için gidicez, eğer hala düzelmemiş olursa antibiyotiğe başlarız dedi /(
Aynen ya cok uzuluyorum kendimi sucluyorum anne olmak cok zor nefes bike zor aliyo ne yapicagimi bilmiyorumA Azramelisa @skelebeks geçmiş olsun kızlar şu ilk kısı hastalıksız gecirsek iyi olurdu illaki kapıyorlar bir yerden
29 mayis ta 36+5 te 3640 kg 50 cm doğdu.şimdi 8300kg 67 cm.sadece anne sütü aliyo.Kızlar bebişlerinizin kilosu ve boyunu yazar mısınız ? Doğum kilosunu da eklerseniz sevinirim.. :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?