2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Uyku Düzenini sıfır bu ara. Ne saatinde uyuyor... ne zaman kalktığı belli değil. En 5 6 kere uyanmak başladı geceleri. Doktor dia sıkıntıları başlar uykueuzluklari normaldir demişti. Ama gerçekten çok yorucu oluyor tutamadı kendimi bağırdı bi güzel sonra da üzüldüm. Ama gerçekten enerjim Sifir

günaydın...
bebeğine mi bağırdın ??

Ben tuperwery den aldım ama ben dışarıya çıkarken yanıma alırım diye aldım canım.kasesi var 2 tane sızdırmıyor.kutulu silikon kaşık ve bitanede ufak sızdırmaz kap.evdede kullanılabilir.gerçi evde normal kasede bile yedirebiliriz.

Bende sipariş verdim kehribar kolyesini.bugün gelir sanırsam.gece takmamak lazım boyunlarına dikkat edin kolyeyi alanlar.ben gece çorabın içine ayak bileğine takmayı düşünüyorum.gün içinde uyanık olduğu zamanlarda boynuna.bir sitede gördüm ayak bileğine takmışlardı geceleri.mantıklı geldi.kullananlar çok memnun.salyasını bile gideriyormuş.inşallah bizede faydası olur.:))

iki dakka depresyona gireyim diyorum aklıma makinada asılacak çamaşırlar geliyor o sırada oğlumun annee diye seslendiğini duyup koştururken yemeği ocakta unuttuğumu farkediyorum mutfaktan çıkarken tam çekmecelerden dağıtılmış yerdeki çamaşırları görünce depresyona bile hakkım olmadığını farkediyorum. Not:bir anne

3 çocuklu ablam yazmis bana

Arifa arkadaşımız engellenmiş mi ne olmuş.

Evet yaa. Bi süre sonra gercekten sabrim tükenme derecesine geliyor

Arifa bi diğer üyeyle demir ilacı konusunda tartışma yaşadı burda. karşılıklı hakaret oldu.
kısa süreli olduğunu düşündüğüm bi uzaklaştırma almış.

ah canım sana da üzüldüm ama bebeğine de yazık yaa kuzum oda bilerek eziyet etmek istemez ki sana

kelebekcik34 canım bebeğinin gazı ne oldu? Bizimde iki gündür çok fazla. Kimyon denediniz mi sormuştun burda. İyi geldimi
kimyonu kolik dönemimizde ben içiyodum. SirriEyvan söylemişti sanırım.
yemeklere karıştırmanın yanında, bi çay kaşığı kimyonu bi bardak suyla karıştırıp içiyodum.
ama bebeğe nasıl veriliyo onu bilmiyorum

Aynen yaaa bugün kızım Özür dilerim deyip duruyorum:) guldugune göre affetmistir heralde annesini:)

Kizim cok kotu oksuruyor bugun ne yedirdiysem hepsini kustu biraz once mama verdim onunda hepsini kustu simdi yatiyo ama ben cok uzuluyorum

Kizim cok kotu oksuruyor bugun ne yedirdiysem hepsini kustu biraz once mama verdim onunda hepsini kustu simdi yatiyo ama ben cok uzuluyorum
geçmiş olsun canım , benimkide 1 haftadır sallıyodu sonunda yakalandı galiba. Burun tıkanıklığından gece 4 e kadar uyumadı, hapşuruyo öksürüyo. Bol emziyorum, her saat burnuna serum fizyolojik da latıyorum. Bgn doktoru aradım her gün yarım çay b ıhlamur içir, bide calpol ver dedi. Antibiyotik vermek istemedi küçük die. Çarş rota aşısı için gidicez, eğer hala düzelmemiş olursa antibiyotiğe başlarız dedi /(

Öylemi tartıştılar bira evet ama öyle uzaklaştırılacak derecede hakaret görmedim ben.sadece gerildiler biraz.neyse dediğin gibi kısa sürelidir.

Kızlar kehribar kolyemiz geldi.verezeyn den aldım.sertifikalı üzerinde güzel bir notla çok hoş bir pakette geldi.okudum faydalarınıda gaz ve kolik sancılarınıda büyük oranda azaltıyormuş.hadi bakalım şifa olsn inşallh.

Öylemi tartıştılar bira evet ama öyle uzaklaştırılacak derecede hakaret görmedim ben.sadece gerildiler biraz.neyse dediğin gibi kısa sürelidir.
birbirlerini rapor ettikleri için yönetim uzaklaştırmıştı heralde..
kolyeniz de hayırlı olsun bu arada

ha bu arada, ben de prenses'i rapor ettim. Arifa'ya 'dengesiz' tarzında bi hakarette bulunduğu için!

kelebekcik34 canım bebeğinin gazı ne oldu? Bizimde iki gündür çok fazla. Kimyon denediniz mi sormuştun burda. İyi geldimi
Canim gece sabahladik desem yeridir 15 dakikada bi uyandi. Ayaklarini karnina cekiyo sol kolunu karnina wuruyo. Kimyonu denedim dun bugun sonra emzirdim endiginden fazlasini kustu. Ne yapicagimi sasirdim walla. Sersem gibiyim. Nurse harwey s verdim bakalim insallah ise yarar
Canim toz olan kimyonu biz iciyoruz cekilmemis olanida bebege verebiliyomusuz. Ben bi cay bardagi iciyorum ardindan yemeklerede koyuyorum bebegimede icirdim onuda kusturuyo zaten az emiyo emdigide cikiyo pek faydasini gormedim kimyonun

Canim toz olan kimyonu biz iciyoruz cekilmemis olanida bebege verebiliyomusuz. Ben bi cay bardagi iciyorum ardindan yemeklerede koyuyorum bebegimede icirdim onuda kusturuyo zaten az emiyo emdigide cikiyo pek faydasini gormedim kimyonun
hay allah yaa almadı demek ki midesi..
zinco kullandın mı sen canım ? ben gazlı dönemlerimizde onunla baya rahatlamıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…