- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.281
Evet düzenimiz var.3 saatte 120-150 aradı içiyordu.şimdi süzen şaştı biraz bizimde umarım geçicidir.geçmiş olsun burada sağarken nasıl mastit oldu ki?
kuzum o memurlar için yaa.. ben memur değilim ki.. taşeron olarak çalıştığım için 1.5 saat olarak verdiler bana..Cnm eve her gun 3 saat erken gitmek daha mantikli degilmi neden tek gun kullaniyorsun
benimki tutuyo ama çıngırak zannedip sallıyo diş kaşıyıcıyıAynen kulaginida damaginida yirtmis. Peki kasimasi icin bisey verdin mi dis kasiyiciyi tutamiyor elinde
Yani 4 saat araliklarla mi uyutucaz anlamadim iki saatte bir mizmizlanir benimki bir de memede uyumasini nasil engellices kiKizlar bebegi uyumayanlara doktorumun dene bak nasil gece misil misil uyuyor dedigi tavsiyeyi sizinle paylasiyim dedim ben 2 .gun denemedeyim cogumuzun bebegi gece sik kalkıyordu bundan sikayetciydik gaz falan dedik ama benimki gaz değilmis doktoruma bu cocuk saat basi kalkiyor dedigimde gunduz memede uyuyormu kestiriyomu yada 10 dk kisa uykulari varmi dedi evet dedim meger bebisler o 10 dkda acayip uyku alirlarmis BANA SOYLE BIR FORMUL VERDI : örneğin. Sabah 7 de kalkiyorsa 11 de uyutucaksinz 1 saati gecmicek geçerse uyandircaksiniz daha sonra 4te tekrar arada kestirmesene izin vermeyin oynayin oyalayin tabiki ilk gun zor ve bu saat araliklari daralip uzayabilir alisana kadar inanin ilk gece denedim ve ilk uyuyusta 3 saati buldu soyleki 21.30 uyuyus 1 de4.30. Emmeye kalkti ve 7de uyandik normalde saat basi kalkardi her bebek farklidir ve bu periyotlar zaman ve sabir gerektirebilir ama sizinle paylasmak istedim insallah sizde de ise yarar birde gece rahat uyusun diye nanna mini diye bir surup verdi yatmadan 1 saat once 1 tatli kasigi ben bulunduğum yerde bulamadim denemek isterseniz bilginize bitkisel bir ilac denemenizi ve paylasimlarinizi bekliyorum
Bilmem doyuyordur heralde. Istedgi kadar emiyor5 dakikada doyuyor mu peki?
benimki de tam tersi, çıngırağı bile ağzına götürüyor hemen :) daha hiç sakladığını görmedim :)benimki tutuyo ama çıngırak zannedip sallıyo diş kaşıyıcıyıses çıkmayınca da aaaaaa diyo
ellerini çok hareket ettiriyodu bizimki keşfettiği dönemde. baktı ki öyle yapınca ses çıkıyo anladıbenimki de tam tersi, çıngırağı bile ağzına götürüyor hemen :) daha hiç sakladığını görmedim :)
dizine yüzüstü yatır hepsi çıkacak gb oluyor başkası aspiratörle çeksin. bir de odada ketıl kaynat. biz öle atlattık uyudu rahat. tabi bn perişan olmuştum onu takip etmekten.Benim kızımda nezle oldu off.2 3 saatlik uyluyla duruyoruz.burnu tıkalı sümüklü.çekiyorum uyutuyorum yine sümük doluyor yine uyumuyor..
Canim tabiki ilk etapda zor benimkide miziklayi durdu biraz cile cekiyorum ama illa 4 saatdegil 3 3,5 oluyo zamanla 4 olur diye düşünüyorum gece meyvelerini' almaya basladim ama cok sık uyanmiyor 2 gundurYani 4 saat araliklarla mi uyutucaz anlamadim iki saatte bir mizmizlanir benimki bir de memede uyumasini nasil engellices ki
benim ki de yapıyor. uykusu gelince oluyor bir de sıkılıyor sanırım artık evde. oyalamaya çalışıyorum.Gunaydin kizlar
Dun o kadar cok mizmizlandiki anlatamam atesi yok gaz miydi dis miydi anlamadim . dis bu kadar erken ve sancili olabilirmi..
Iki elini agzina sokup sinirden titriyor parmaklarini hirsla isiriyor. Benim serce parmagimi agzina soktup disi olsa koparacakti.. Bunu yasayan bilen varmi
Canim biz 1 aydir cekiyoruz. Disleri kasiniyo parmaklariyla tam kasiyamayinca bagirmaya basliyo. Dis kasiyicisini verdim salyalari nasil akiyo . Parmagimi bende denedim koparacakti sanki. Doktor jel verdi cok sancilanirsa sur rahatlar dedi. Bazi bebekler erken cikariyor cnm benim hemde kopek disleri sis. En zor olanlariGunaydin kizlar
Dun o kadar cok mizmizlandiki anlatamam atesi yok gaz miydi dis miydi anlamadim . dis bu kadar erken ve sancili olabilirmi..
Iki elini agzina sokup sinirden titriyor parmaklarini hirsla isiriyor. Benim serce parmagimi agzina soktup disi olsa koparacakti.. Bunu yasayan bilen varmi
kuzum o memurlar için yaa.. ben memur değilim ki.. taşeron olarak çalıştığım için 1.5 saat olarak verdiler bana..
benim ki de yapıyor. uykusu gelince oluyor bir de sıkılıyor sanırım artık evde. oyalamaya çalışıyorum.
Ya hic sorma kucucuk bedenleriyle cektikleri acilar ne kadar cok. Tabi bizde az yipranmiyoruz bu surecteCanim biz 1 aydir cekiyoruz. Disleri kasiniyo parmaklariyla tam kasiyamayinca bagirmaya basliyo. Dis kasiyicisini verdim salyalari nasil akiyo . Parmagimi bende denedim koparacakti sanki. Doktor jel verdi cok sancilanirsa sur rahatlar dedi. Bazi bebekler erken cikariyor cnm benim hemde kopek disleri sis. En zor olanlarihep agliyo gecede gaz birakmiyo cocugumun pesini
Bn bgn yptim syledigini ama suan hc drmuo ck aglio uyku ytmdimi gndz acaba..uytmaya clsym uyumuyda annm aldi brz sustrmya clsiooCanim tabiki ilk etapda zor benimkide miziklayi durdu biraz cile cekiyorum ama illa 4 saatdegil 3 3,5 oluyo zamanla 4 olur diye düşünüyorum gece meyvelerini' almaya basladim ama cok sık uyanmiyor 2 gundur
Gunduz huysuzlandi tabi uyku yetmiyor ama geceyi bekle bakalim nolcak bende dunu kotu gecirdim bugun biraz alisti gibi dun gece denedinmi bugun ilk denememiBn bgn yptim syledigini ama suan hc drmuo ck aglio uyku ytmdimi gndz acaba..uytmaya clsym uyumuyda annm aldi brz sustrmya clsioo
Bu arada huysuzlandi dedin ya uzuldum ya sebep olmam insallah diyorum ya her cocuk bir degil gece cok ceken biri olarak ve faydasini gördüğüm icin paylasmak istedim sizlerleBn bgn yptim syledigini ama suan hc drmuo ck aglio uyku ytmdimi gndz acaba..uytmaya clsym uyumuyda annm aldi brz sustrmya clsioo
Bugn ilk denemem aksm ustu uyuttk artk npm drnadi. 6da uyudu 6.40klkti bklm bnde gce raht ederm ins.yha cnm yk sn yrdmci olmk istdn bklm ins.bnm oglnda faydali olur gece saat basi klmk zor cnkuGunduz huysuzlandi tabi uyku yetmiyor ama geceyi bekle bakalim nolcak bende dunu kotu gecirdim bugun biraz alisti gibi dun gece denedinmi bugun ilk denememi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?