2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnm eve her gun 3 saat erken gitmek daha mantikli degilmi neden tek gun kullaniyorsun
kuzum o memurlar için yaa.. ben memur değilim ki.. taşeron olarak çalıştığım için 1.5 saat olarak verdiler bana..

Aynen kulaginida damaginida yirtmis. Peki kasimasi icin bisey verdin mi dis kasiyiciyi tutamiyor elinde
benimki tutuyo ama çıngırak zannedip sallıyo diş kaşıyıcıyı ses çıkmayınca da aaaaaa diyo

Yani 4 saat araliklarla mi uyutucaz anlamadim iki saatte bir mizmizlanir benimki bir de memede uyumasini nasil engellices ki

benimki de tam tersi, çıngırağı bile ağzına götürüyor hemen :) daha hiç sakladığını görmedim :)
ellerini çok hareket ettiriyodu bizimki keşfettiği dönemde. baktı ki öyle yapınca ses çıkıyo anladı
şimdi eline ne geçse sallıyo bakıyo ses çıkmazsa çığlık atıyo eşekoğlum benim

Benim kızımda nezle oldu off.2 3 saatlik uyluyla duruyoruz.burnu tıkalı sümüklü.çekiyorum uyutuyorum yine sümük doluyor yine uyumuyor..
dizine yüzüstü yatır hepsi çıkacak gb oluyor başkası aspiratörle çeksin. bir de odada ketıl kaynat. biz öle atlattık uyudu rahat. tabi bn perişan olmuştum onu takip etmekten.

Yani 4 saat araliklarla mi uyutucaz anlamadim iki saatte bir mizmizlanir benimki bir de memede uyumasini nasil engellices ki
Canim tabiki ilk etapda zor benimkide miziklayi durdu biraz cile cekiyorum ama illa 4 saatdegil 3 3,5 oluyo zamanla 4 olur diye düşünüyorum gece meyvelerini' almaya basladim ama cok sık uyanmiyor 2 gundur

benim ki de yapıyor. uykusu gelince oluyor bir de sıkılıyor sanırım artık evde. oyalamaya çalışıyorum.

Selam anneler. Evimiz kaloriferli ve geceleri kuruluktan boğazımız acıyor. Bebeğimiz için soğuk buhar makinesi almayı düşünüyorum. Kullandığınız ve memnun kaldığınz bir marka var mi ?

Canim biz 1 aydir cekiyoruz. Disleri kasiniyo parmaklariyla tam kasiyamayinca bagirmaya basliyo. Dis kasiyicisini verdim salyalari nasil akiyo . Parmagimi bende denedim koparacakti sanki. Doktor jel verdi cok sancilanirsa sur rahatlar dedi. Bazi bebekler erken cikariyor cnm benim hemde kopek disleri sis. En zor olanlari hep agliyo gecede gaz birakmiyo cocugumun pesini

Kızlar bizimde dişler felaket kasiniyor cenemi ısırmaya başladı o derece. çok inşallah ateş v.s.olmadan hallederiz bu sureci hepimiz

benim ki de yapıyor. uykusu gelince oluyor bir de sıkılıyor sanırım artık evde. oyalamaya çalışıyorum.

Ben oyaliyorumda haftaya ise baslayacam annem nasil ugrasacak bilmiyorum

Ya hic sorma kucucuk bedenleriyle cektikleri acilar ne kadar cok. Tabi bizde az yipranmiyoruz bu surecte

Canim tabiki ilk etapda zor benimkide miziklayi durdu biraz cile cekiyorum ama illa 4 saatdegil 3 3,5 oluyo zamanla 4 olur diye düşünüyorum gece meyvelerini' almaya basladim ama cok sık uyanmiyor 2 gundur
Bn bgn yptim syledigini ama suan hc drmuo ck aglio uyku ytmdimi gndz acaba..uytmaya clsym uyumuyda annm aldi brz sustrmya clsioo

Bn bgn yptim syledigini ama suan hc drmuo ck aglio uyku ytmdimi gndz acaba..uytmaya clsym uyumuyda annm aldi brz sustrmya clsioo
Gunduz huysuzlandi tabi uyku yetmiyor ama geceyi bekle bakalim nolcak bende dunu kotu gecirdim bugun biraz alisti gibi dun gece denedinmi bugun ilk denememi

Bu arada huysuzlandi dedin ya uzuldum ya sebep olmam insallah diyorum ya her cocuk bir degil gece cok ceken biri olarak ve faydasini gördüğüm icin paylasmak istedim sizlerle

Gunduz huysuzlandi tabi uyku yetmiyor ama geceyi bekle bakalim nolcak bende dunu kotu gecirdim bugun biraz alisti gibi dun gece denedinmi bugun ilk denememi
Bugn ilk denemem aksm ustu uyuttk artk npm drnadi. 6da uyudu 6.40klkti bklm bnde gce raht ederm ins.yha cnm yk sn yrdmci olmk istdn bklm ins.bnm oglnda faydali olur gece saat basi klmk zor cnku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…