- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 33
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #55.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide bebegi gündüz uyumayanlar icin bi tavsiye. Bende ise yaradi. Uzanarak emzirmek. Aliyorum kizimi benim yataga. Uzanarak emziriyorum. Uyukluyor. Her kipirdayisinda tekrar meme veriyorum. Tam derin uykuya dalinca çıkıyorum yanindan. Ha derin uykuya dalmasada onla uzaniyorum uyuklarken. Bnde dinlenmis oluyorum. Zaten uyanik olsada is yaptirmiyor, bari uyusun bn de yaninda yine is yapmayivereyim. Kafa dinlerim biraz
yuklerim bir azdan canimbenimki abla o zaman senin pasayida gorseydim merak ediyorum bebisleri
Benim oglum da bu gun oyle yaptiDun kizim bana bu 4 ayin en kotu gununu yasatti. Amcasinin kucagina verdim (ortam kalabalikti hic aliskin degil) cigligi basti sonra bi qglama krizi ki ben boyle agladigini hic gormedim yarim saatteen fazla hicc durmadan... yapmadigim sey kalmadi durmafi. Gozleri sisti bogazi kurudu. Off hatirlamk istemiyorum. Care kalmadi esimle yemegi terketttik. Arabaya bindik sakinlesti. Bi kac tur attik uyudu. Ve eve geldik bize gülüyor. .... saka gibi. Yabancilik cekti demekki ilk defa yasadik. Sizinkilerdede varmi boyle yabancidan korkma? Ve sonra ayni laflar. Annesini yuzunden ALISTIRMAMIS. Cocuk yabani gibi korkuyor. Kalabalik gormemis bu cocuk. Sese alistir. Zaten sinirlerim ziplamis durumda tam deli olacaktim. Allahim sen kolik annelerinin Yardımcısı ol..
Canim icme kola falan gazli seylercanım bebek o, bi anı bi anını tutmaz takma kafana milletin dediklerini.. Bizde bi akşam yemeğe gittik, eşim çok acıkmış ki açlığa hiç dayanamaz :) o oyaladı bebeğimi, ben yedim. Sonra ben aldım o yemeye başladı. Ama oğlum acıktı, ortamda emzirtmezdim de, aynı babasının oğlu açlığa hiç tahammülü yok, öyle bi çığlık bastı ki anlatamam sanki kızgın yağa soktuk, naptıysam susmadı. Yemeği terketmek zorunda kaldık. Ayy bi de bu yetmemiş gibi babası bana trip attı aç kaldım die :)) napalım bebek bu, alışcak mecburen
est canım.. Yağda yeşil biber ve rendelenmiş domatesi kavur, sonra az salça. Kavrulunca tavuk suyu ekle, normal sıcak suyla da olur da hastayım dediğin için tavuk suyu süper oluyo . Kaynadıktan sonra 1 fincan kadartel şehriye at, tadına bak piştiyse nane ve bol limon sık, ha bide tuz. Afiyet olsunanlatamadığım biyer varsa sor tatlım çekinme
hiç sorma benimkinin de aralıkları düştü iyice, dün salak gibi 2 bardak kola içtim anında belli etti kendini, oladar vicdan azabıektim ki![]()
Insallah canim cok sag ol cevabin icin:)Canim ilk basta tek ogun ek gida ne weriyosak, sonra 2 ogun, sonra 3 . Tabi doktora daha detayli sorucaz bilgilendirilcez zaten ek gidaya gecirdiklerinde..liste wericekler Allah izin werirse.
Canim benim bebegimde bayramda yapti. Kucagimdaydi yengem istedi werdim dudagini buktu. Sonra bi ciglik agliyo ama.oyle boyle degil. Aşi yaparken bile boyle olmamisti. Hemen odadan cikti herkes ablam kaldi okudu ustunu basini cikarttik bezini bile cikardik agliyo gozleri kipkirmizi oldu oturdum bende aglamaya basladim biyerine bsy oldu diye. Ablam gezdrdi kucaginda bu sefer beni sakinlestrmeye calisti. Eşimde kurban kesmeye gtmisti olsaydi hemen doktra gidelim derdim. Cocuk bu ya hergun ewe misafir dolup tasmiyo konussak kmsede yok sabahtan aksama kadar yalniziz tabi alismaz sese insana. Demem o ki kalabaliktan. Bide bazi insanlardan kaynabiliyo bebekler yani benimki oyle daha yengeme wermiyorum o aldiginda ablam pesinden gidip bsyi bahane edip aliyo. Cunku bi kere daha yapti onun kucaginda olunca.
Canim kilosu ne bebeginin. Kilo basina 150 cc vermen gerekiyo. Mesela 4 kiloysa
Ay o sese alıştırma lafi da beni benden aliyor. Daan diye kapı çarpıyor, memlekette kalabalik oluyoruz coluk cocuk... uyaninca cocuk, sese alistir bunu diyolar. Kapi carpsa sen uyanmaz misin, çocuk nasil uyanmasin.Benim oglum da bu gun oyle yapti
Babasiyla biraktim kuafore gittim
Geldigimde iyiydi sakindi kucagima alip emzirmek isterken emmedi ciglik atip durdu kustu bana galiba anlamadim sonra duzeldi cok sukur emdi de uyudu
Sese alistir ne demek ya bebegi diskoya mi goturelim?![]()
Allah bagislasin masallah nasil sacli oyle benim kiz kel yaa
bnm ki gazlı bebekti baştan beri düzenli ilaç kullandım. günde 4 defa 6 saatte bir. şimdi sbh akşam 2 kere kullanıyorum.Bende havalar sogudu diye iki katgiydiriyorum evde dogalgazi yakiyorum 24 derece ama ne bukeyim bi ara baya duzene girmisti gaz ilaci kullaniyomusun ben zinco kullaniyorum bi arada biogia kullaniyodum ama cok fark yoktu sagkik ocagindakidomtor. Asiri gazli bi bebekdegil. Diyo karnida cok sert degil sasirdim ozele goturcem en kisa zamanda bide bizimki kusufunu yutuyo cok acaba omu rahatsiz edip midesini agritiyor valla kafamda deli sorular
geçtiğimiz haftalarda birine alışacaksa son haftalarıydı. bundan sonrakileri benimsemesi daha zor. o hafta annemi çağırmıştım hatta teyzesi yurtdışından gelmişti. faydası da oldu. dün annem geldi bi muhabbetleri var link atmıştım.Dun kizim bana bu 4 ayin en kotu gununu yasatti. Amcasinin kucagina verdim (ortam kalabalikti hic aliskin degil) cigligi basti sonra bi qglama krizi ki ben boyle agladigini hic gormedim yarim saatteen fazla hicc durmadan... yapmadigim sey kalmadi durmafi. Gozleri sisti bogazi kurudu. Off hatirlamk istemiyorum. Care kalmadi esimle yemegi terketttik. Arabaya bindik sakinlesti. Bi kac tur attik uyudu. Ve eve geldik bize gülüyor. .... saka gibi. Yabancilik cekti demekki ilk defa yasadik. Sizinkilerdede varmi boyle yabancidan korkma? Ve sonra ayni laflar. Annesini yuzunden ALISTIRMAMIS. Cocuk yabani gibi korkuyor. Kalabalik gormemis bu cocuk. Sese alistir. Zaten sinirlerim ziplamis durumda tam deli olacaktim. Allahim sen kolik annelerinin Yardımcısı ol..
fazla verdiğinde kusar cnm zatrn anlatsın. aldığı kdr verirsin. malum bebek acıktıkça vereceksin. genelde kg başına 150 ml.Arkadaslar merhaba ben bisey sormak istiyorum sizlere benim 1 aylik bebegim var cok cabalarima ragmen emmedi bir turlu tutmadi memeyi simdi sagarak veriyorm ama olcuyu nekadar vermeliyim kac saate bir beslemeliyim bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi cok t.ederim simdiden
Sagol canim hepimizkiniA Azramelisa maşallah kızına. Allahım nazardan saklasın tüm bebisleri
Cnm aguline gaz şurubu denesenize bize iyi geldi. Zinco yaramadı bizeBenimki uyuyo 1 saat dolmadan basliyo kuwranmaya. Elimi karnina koyuyorum saat yonune dogru masaj yapiyorum biraz duruluyo. Elimi cekiyorum tekrar gurultular basliyo. Gece en fazla 2 saat yatiyo deliksiz. Onun disinda hep kiwraniyo. Bende metsil i 15 damlaya cikardim. Nurse harwey s te 2 olcek veriyorum. Nolcak bu yawrularimizin halleri. Karni gurulgurul
Yapiyorum masaj canim aci elma yagida suruyorum kar etmiyo. Masaj yapinca hafif duruyo elimi cekince patirtilar basliyo![]()
Allah bagislasin masallah nasil sacli oyle benim kiz kel yaa![]()
aynen canım sanki biz büyükler seste uyuyabiliyoruz da. Gene bazen iyi uyuyorlar o seslerde maşallah. Yok ışıkta uyut dyorlar.Yav biz ışıkta uymuyorsak onlar nasıl uyusun. İnsan yavrusu yanı bunlarAy o sese alıştırma lafi da beni benden aliyor. Daan diye kapı çarpıyor, memlekette kalabalik oluyoruz coluk cocuk... uyaninca cocuk, sese alistir bunu diyolar. Kapi carpsa sen uyanmaz misin, çocuk nasil uyanmasin.
Ben yeni bir yöntem geliştirdim memedeyken sallayarak uyutuyorum kucağımda
Ay o sese alıştırma lafi da beni benden aliyor. Daan diye kapı çarpıyor, memlekette kalabalik oluyoruz coluk cocuk... uyaninca cocuk, sese alistir bunu diyolar. Kapi carpsa sen uyanmaz misin, çocuk nasil uyanmasin.
Ben hayatta kesmem herhalde birazcik suse duskunumde bandajlari 20 ye yakin bende o sekil kapatiyorum ne yapim zaten sacimiz yok kisida berelerle atlatiriz yaza kadarda gelir insallahCanım benim kızında saçları vardı kestik biz yeni uzuyorlar şimdi.
Basim catliyor calpol verdim sizdi bari bende uyuyayim aslinda hazir o uyurken kendime vakit ayirip keyif yapmak vardi ama kolum kalkmiyor.