• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kzlar facedn brbrmizi eklesk yha bn m.edym szleri
Ben pc den giriyorum daha fazla ama telde de dosya yukleyi basinca ben ekrana boyle geliyor choose file-i tiklayip resimi seciyorsun Screenshot_2015-10-15-11-41-50.webp

Dun kizim bana bu 4 ayin en kotu gununu yasatti. Amcasinin kucagina verdim (ortam kalabalikti hic aliskin degil) cigligi basti sonra bi qglama krizi ki ben boyle agladigini hic gormedim yarim saatteen fazla hicc durmadan... yapmadigim sey kalmadi durmafi. Gozleri sisti bogazi kurudu. Off hatirlamk istemiyorum. Care kalmadi esimle yemegi terketttik. Arabaya bindik sakinlesti. Bi kac tur attik uyudu. Ve eve geldik bize gülüyor. .... saka gibi. Yabancilik cekti demekki ilk defa yasadik. Sizinkilerdede varmi boyle yabancidan korkma? Ve sonra ayni laflar. Annesini yuzunden ALISTIRMAMIS. Cocuk yabani gibi korkuyor. Kalabalik gormemis bu cocuk. Sese alistir. Zaten sinirlerim ziplamis durumda tam deli olacaktim. Allahim sen kolik annelerinin Yardımcısı ol..

Arkadaslar merhaba ben bisey sormak istiyorum sizlere benim 1 aylik bebegim var cok cabalarima ragmen emmedi bir turlu tutmadi memeyi simdi sagarak veriyorm ama olcuyu nekadar vermeliyim kac saate bir beslemeliyim bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi cok t.ederim simdiden

Dun kizim bana bu 4 ayin en kotu gununu yasatti. Amcasinin kucagina verdim (ortam kalabalikti hic aliskin degil) cigligi basti sonra bi qglama krizi ki ben boyle agladigini hic gormedim yarim saatteen fazla hicc durmadan... yapmadigim sey kalmadi durmafi. Gozleri sisti bogazi kurudu. Off hatirlamk istemiyorum. Care kalmadi esimle yemegi terketttik. Arabaya bindik sakinlesti. Bi kac tur attik uyudu. Ve eve geldik bize gülüyor. .... saka gibi. Yabancilik cekti demekki ilk defa yasadik. Sizinkilerdede varmi boyle yabancidan korkma? Ve sonra ayni laflar. Annesini yuzunden ALISTIRMAMIS. Cocuk yabani gibi korkuyor. Kalabalik gormemis bu cocuk. Sese alistir. Zaten sinirlerim ziplamis durumda tam deli olacaktim. Allahim sen kolik annelerinin Yardımcısı ol..
Benimde kizim enistemle dayisina oyle yapiyor ama enistemde cok agladi gozyslarina boguldu bizde disari goturup sakinlestirebildik

Arkadaslar merhaba ben bisey sormak istiyorum sizlere benim 1 aylik bebegim var cok cabalarima ragmen emmedi bir turlu tutmadi memeyi simdi sagarak veriyorm ama olcuyu nekadar vermeliyim kac saate bir beslemeliyim bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi cok t.ederim simdiden
Bende bebegimi emziremedim sade mama verdim 90 veriyordum en fazla uc saate bir ama gece uykusunu bolmuyordum cok sukur besinci ayimiza girdik

1 aylikken mi 90 cc mama veriyordn canm ben hem mama veriyorm hemde sagdigm sutu veriyorm ama acaba acmi kaldi yetmedimi die dusunuyorm hep ☺

Kizlar moralim çok bozuk karni çok gurulduyor gece 1.5 saatte bir uyandi kabus gibi neden uyaniyo bu kadar sık 3 saat uyurdu kesintisiz

Sen takma kimseyi kafana. Herkes istediği gibi yetiştirir bebeğini onlara ne.kaldiki ne kadar alistirsanda bebek bunlar ya ağlayacak yabancilayacak oyle öyle buyuyecekler. Bizimki de arada yapıyor ortamdan biraz uzklasip gerekirse 1 saat sakinlestiriyoruz. Sosyal hayata devam.
Sakın ümitsizliğe kapılma.
Kizlar moralim çok bozuk karni çok gurulduyor gece 1.5 saatte bir uyandi kabus gibi neden uyaniyo bu kadar sık 3 saat uyurdu kesintisiz
bence gaz yapmıştır

Evet oyle insallah bol bol sutumuz olur da besleriz bebisleri
Peki ek gidaya gectikten sonra gunde kac kez emzirecegiz?
Canim ilk basta tek ogun ek gida ne weriyosak, sonra 2 ogun, sonra 3 . Tabi doktora daha detayli sorucaz bilgilendirilcez zaten ek gidaya gecirdiklerinde..liste wericekler Allah izin werirse.
Canim benim bebegimde bayramda yapti. Kucagimdaydi yengem istedi werdim dudagini buktu. Sonra bi ciglik agliyo ama.oyle boyle degil. Aşi yaparken bile boyle olmamisti. Hemen odadan cikti herkes ablam kaldi okudu ustunu basini cikarttik bezini bile cikardik agliyo gozleri kipkirmizi oldu oturdum bende aglamaya basladim biyerine bsy oldu diye. Ablam gezdrdi kucaginda bu sefer beni sakinlestrmeye calisti. Eşimde kurban kesmeye gtmisti olsaydi hemen doktra gidelim derdim. Cocuk bu ya hergun ewe misafir dolup tasmiyo konussak kmsede yok sabahtan aksama kadar yalniziz tabi alismaz sese insana. Demem o ki kalabaliktan. Bide bazi insanlardan kaynabiliyo bebekler yani benimki oyle daha yengeme wermiyorum o aldiginda ablam pesinden gidip bsyi bahane edip aliyo. Cunku bi kere daha yapti onun kucaginda olunca.
Canim kilosu ne bebeginin. Kilo basina 150 cc vermen gerekiyo. Mesela 4 kiloysa

Farkindamisin bi cok kisinin geciyo bizimkilerin artti. Bugun doktora yine gittim artik nasil anlaticagimi sasirdim diyorumki kola yada sodanin guclu asitleri warya onlar patliyo diyorum karninda..cunku ses geliyo elimi koyuyorum patir patir ilac weriyorum bana misin demiyo hala gozu kapali yawrumun agliyo karnini ceke ceke. Napcam sasirdim. Biyandan bende hastanyim.insallah bulastrmam yawruma

Benimde ole bazen bitiriyot bazen bitirmiyor acaba acmi kalio die aklm kalio onu bitirnce icim rahat edio ama bazen yemiyor hepsini

Back