• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aynen. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.:KK14:

Maşallah nasıl alistirdin öyle. Bir taktiği var mı bizde yapalım. Saatler düzenli olunca sen de rahat iş yaparsın çok iyi:KK68:
Canim gündüz uykulari gaz sorunu bitince başladı.. ama gece uykularini doğduğundan beri aynı saatlerde yatirdigim için alışkanlık yaptığıni düşünüyorum.. daha küçükken Zülal aksam üstü uyudugunda onu uyandirirdim.. altını acardim mesela. Sonra az uyanık kalıyordu aynı saatlerde yatiriyordum.. hala aynı hamd olsun.

Kızlar yaa düzen oturdu derken gene bozuldu. 2 gundur gece emdikten sonra gaz çıkarırken aglayarak uyanıyor. Hiç böyle yapmazdı gazını çıkarır yatardık.ne oluyor anlamıyorum.uyusun diye mecbur sallıyorum gene:KK43:
Büyüme atagi olabilir tatlim..daha küçükler..

bağrınıyor oturt diye ağlayınca tutuyorum biraz oturur pozisyonda ama korkuyorum da bir şey olacak diye
Benimki kendini sürekli oturma pozisyonuna ayarliyordu 2 aylik olduğundan beri.. 3. Ayına girdi gireli oturtuyorum.. çünkü kendisi istiyor.. ve dimdik oturuyor. Bebekler yapamadıklarini istemezler, korkma bence , okuduğum kadarıyla oturmak istediğin bebeği oturtmalisin, elbette destekle henüz. Bu gelişmesine yardım etmektir.

Ben kullaniyorum. Çok ama çok memnunum.. bebeğim hep içinde uyuyor. Agirlik yapmıyor ,kizim 7 kiloyu geçmesine rağmen hemde hissetmiyorum ağırlık. Bugun ilk defa otobüse bindik onunla.. bakındı bakındı uyudu. Tavsiye ederim :)
Sagol cnm cvp icin.aslında hep iyi yorumlar okudum hakkinda ama bnm bebegim kucakta disa donuk durmayi seviyo obur turlu sıkılıyor. O yuzden tereddutteym.

Kizlar ne zamandir rezene cayi iciremiyordum bebegime hemen cikatiyor diliyle ittirip. Biraz yutsa midesi bulaniyor oguruyordu. Bikac kere sekerle verdim sevdi bi kac kasik icti. Bugun pekmez kattim azicik cildirdi resmen bi cay bardagini keyifle icti.

Benimki kendini sürekli oturma pozisyonuna ayarliyordu 2 aylik olduğundan beri.. 3. Ayına girdi gireli oturtuyorum.. çünkü kendisi istiyor.. ve dimdik oturuyor. Bebekler yapamadıklarini istemezler, korkma bence , okuduğum kadarıyla oturmak istediğin bebeği oturtmalisin, elbette destekle henüz. Bu gelişmesine yardım etmektir.
o zmn bn de oturtayım. destekle nasıl pozisyon ayarladığının resmini atar mısın? yandan önden. belini yanlış ayarlamayayım. :D

Kizlar ne zamandir rezene cayi iciremiyordum bebegime hemen cikatiyor diliyle ittirip. Biraz yutsa midesi bulaniyor oguruyordu. Bikac kere sekerle verdim sevdi bi kac kasik icti. Bugun pekmez kattim azicik cildirdi resmen bi cay bardagini keyifle icti.
Kiiiiz cok degil mi bi cay bardagi? Ben uc dort kasik veriyorum, mayis mayis oluyo o.OO tabi ki senin bilicegin sey..
SirriEyvan SirriEyvan
pofuduk18 pofuduk18
Kizlar benim oglum da donmedi henuz... Poposunu attiriveriyo saga sola ozellikle de altini acinca, ayaklarini da kaldiriyo yukari ama donme islemi henuz tamamlanmadi. Yan donuyo hafif poposunu atiyo yani ama tam tur donemiyo. Yuzustu duruyo ben her un alistirma yaptirmaya basladim elinden destekleyip donduruyorum seviyo oyle hallac pamugu gibi oynaynca :)
Yani bilemedim ki yaa benimki de pofuduk'un kizindan bi gun kucuk. Neden donmuyo ki :(

Kizlar bizim yaslilar kiz bebekleri erken oturur pozisyonda tutmayin diyolar. Rahimleri kucuk ve zar gibi oldugundan ilerde cocuklari fln zor oluyor diyolarrr. Ki bende buyuklerin laflarina onem veririm varsir bi bildikleri diye. Disa donuk yari oturur pozisyonda tutuyorumda, tam oturtmak için erken diye dusunuyorum kalca uapisi vs.açısından.

Kiiiiz cok degil mi bi cay bardagi? Ben uc dort kasik veriyorum, mayis mayis oluyo o_OO tabi ki senin bilicegin sey..
SirriEyvan SirriEyvan
pofuduk18 pofuduk18
Kizlar benim oglum da donmedi henuz... Poposunu attiriveriyo saga sola ozellikle de altini acinca, ayaklarini da kaldiriyo yukari ama donme islemi henuz tamamlanmadi. Yan donuyo hafif poposunu atiyo yani ama tam tur donemiyo. Yuzustu duruyo ben her un alistirma yaptirmaya basladim elinden destekleyip donduruyorum seviyo oyle hallac pamugu gibi oynaynca :)
Yani bilemedim ki yaa benimki de pofuduk'un kizindan bi gun kucuk. Neden donmuyo ki :KK43:
Cnm rezene bikac kasiktan fayda vermez artikkkk buyuduler:) bende versem bi cay bardagi veririm ictigi vakitt. Tatlandiriyorum azcik bendee. Yoksa icmez

Kiiiiz cok degil mi bi cay bardagi? Ben uc dort kasik veriyorum, mayis mayis oluyo o_OO tabi ki senin bilicegin sey..
SirriEyvan SirriEyvan
pofuduk18 pofuduk18
Yani bilemedim ki yaa benimki de pofuduk'un kizindan bi gun kucuk. Neden donmuyo ki :KK43:
Yada rezeneyi cok demli yapiyorsundur etki ediyordurrr azcik versende:)

:KK43::KK43::KK43:
SirriEyvan SirriEyvan
pofuduk18 pofuduk18

Cnm rezene bikac kasiktan fayda vermez artikkkk buyuduler:) bende versem bi cay bardagi veririm ictigi vakitt. Tatlandiriyorum azcik bendee. Yoksa icmez

Severek icince verdim bende. D.bakirda 7 gunluk bebeklere 80 100 ml iciriyorlar rezene anasonu. Cok sasirmistim. Rahat Uyusun gaz cikarsin diyeymis. Ama ben o zamanlar kolik olmasina ragmen o kadar vermeye kiyamiyordum acikcasi..

kızlar sizinde saçlarınız çok dökülüyor mu?
doğumdan sonra feci şekilde dökülmeye başladı..
umarım geçici bir dönemdir..yoksa kel kalacam :)

Back
X