2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar mastit oldum sitma tuttu kaynar suyla dus aldim ufoyu yaktim battaniyelere yorganlara sarildim. Deli gibi tirerken size yaziyorum . usuttummu ki ilac kullanmadan atlatsam bariii. Anaaaammmmm ölüyooooommmm
Hay allah ya gecmis olsun canim mastit olduguna eminsen napip edip bosaltman lazim sagmadan once sicak suyla havluyu islat memenin uzerine koy ve sag geciremezsen dra git ilerlediyse antibiyotik baslamasi gerekebilir bizide haberdar et canim

Hay allah ya gecmis olsun canim mastit olduguna eminsen napip edip bosaltman lazim sagmadan once sicak suyla havluyu islat memenin uzerine koy ve sag geciremezsen dra git ilerlediyse antibiyotik baslamasi gerekebilir bizide haberdar et canim
Sagdim o kadar agriyorki dayanabildigim kadar sagdim bebiside emzirdim ama hala tas gibi su usumem gecse masaj yapicam ama kimildadikca hava giriyo bi taraflarima

M mehtapmhtp88
Evet canim icinde anason yagi dahil bissuru yag var cunku anason da mayistiriyo bebegimi. Ben cay iciyorum bi tek, zincoyu bebege kullaniyorum, ama cay da ayni etkiyi yapiyo

Kizlar mastit oldum sitma tuttu kaynar suyla dus aldim ufoyu yaktim battaniyelere yorganlara sarildim. Deli gibi tirerken size yaziyorum . usuttummu ki ilac kullanmadan atlatsam bariii. Anaaaammmmm ölüyooooommmm
Canim kaynar suyla degil ilik suyla al dusunu ve kesinlikle son damlasina kadar sag sutunu zorla biraz kendini insallah rahatlarsin bi an once, ben de ayni boyle olmustum 40a cikmisti atesim.iki kere ilik suyla dus aldim iki gogsumu de sagdim sagdim bi de bi tane parol aldim anca oyle dustu atesim gozlerimden ates cikiyodu nerdeyse rabbim sifani versin bi an once minicik bebegin sana muhtac

Cnim geçmiş olsun ılık dus al güzelce dinlen. Sütunu sağ

Kız benim kızımda öyleydi tepeleri özellikle parça parça geliyodu ele yastığı üstü başı boynunun altları bile saçtı.eşim diyodu hep keselim sıfıra diye kestirmiyodum.bugün akşam beni markete yolladı yorgunum sen git dedi.ewe bi geldim kardeşimle ikisi kesmiş bide yıkamışlar kızım keltoş olmuş.şok oldum.aslında bitaraftan iyi heryeri kıl oluyodu ama tuhaf geldi.artık biraz uzayıncaya kadar saç bandı falan kapatcaz keltoşunu

Bende kesmeyi düşünüyorum ama bizimki çok huysuz yıkar ortalığı

Geçmiş olsun canim neden olurmuş mastit??

Cnim geçmiş olsun ılık dus al güzelce dinlen. Sütunu sağ

Kizlar sagolun daha iyiyim atesim dustu aglaya aglaya sagdim emzirdim . meme yumusadi ama agri var. kaynar suya girmemin sebebi cok usudugum icindi baska turlu isinamamistim.

Kızlar bebeğimin bıyık kısmında kırmızı benekler oldu dun bugün de dili hep dışındaydı bu ara fazla emmiyor yavrucağım. Bugün fark ettim dudağında çizik şeklinde hafif yarık olmuş doktora gittik fito krem verdi kırmızı beneklere ve dudağındaki yaraya iyi geldi şimdiden hava değişimi çok etkiliyor bebeklerimizi

maşallah ya 8 kg nasıl duruyor acaba :)

Canlarim işten geldim minnosu yikadik. Bebeklerinde gaz sorunu artan arkadaşlar kıyafetleri biraz kalinlastirsaniz. Mevsim değişti malum. Bizimki usutmus biraz annem sıkı giydirmeye başladı iyi oldu sanki.
ben de uzun kollu zıbına geçtim içine atletle. çok terleyen bebek serinde de terler sırtı diye korkuyordum şükür terlemedi. hemşire bana rldiven şapka takmaya alıştır en çok el ayak ve kafaları üşür kış geliyor dedi.

maşallah ya 8 kg nasıl duruyor acaba :)
2 hafta önce daha topluydu, boyu hızla uzayınca kilo da daha az duruyo sanki :)

kışın evde eldiven ve şapkaya gerek varmı ki canım ya??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…