- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #54.421
Msj kutuna bakarmısın canımmaşallah ya 8 kg nasıl duruyor acaba :)
Cnm cok gecmis olsun...Cnm daha iyim sertlik dagildi agri ve aci devam ederse gidecem .
2 hafta önce daha topluydu, boyu hızla uzayınca kilo da daha az duruyo sanki :)
kışın evde eldiven ve şapkaya gerek varmı ki canım ya??
istanbuldayım ya ızun kol + kısa kollu tulum ya da uzun kollu zıbın ve alt pijama. ama alt inceyken baktım bacağı soğuk oluyor kalın gb alt eşortmanıGece uzun kolluyla mi yatiriyorsunuz kizlar ben ankaradayim
Ben bütün gece değişmiyorum altını yinede taşarsa çok az sarımsı leke gibi oluyor. Premium care benimki.Yahu her kakamiz tasiyor. Tasmayan kaka yokkk. Disarda ilsak yandik yanii. Batiyo ust baş. Prima kullaniyoruz. Sizdede tasma olayi cokmu
Kızlar öyle alıştırmayın bebeklerinizi sonra yel girse hasta olur.nasıl alışırsa öyle gider.heleki evde eldiven şapka çok gereksiz.bende istanbuldayım ama hala kısakollu zıbın la yatırıyorum.altında hala bişey yok.üzerine penye battaniye örtüyorum okadar.maşallah hasta falanda olmadı.çok giydirmek hiç iyi bişey değil.istanbuldayım ya ızun kol + kısa kollu tulum ya da uzun kollu zıbın ve alt pijama. ama alt inceyken baktım bacağı soğuk oluyor kalın gb alt eşortmanı
benimki de inceydi ama hapşırmaya başladı. geçenlerde de nezle olmuştu gene olsun istemiyorum. terlerse inceltirim ama elleri bayağı soğuk olunca giydirdim gene.Kızlar öyle alıştırmayın bebeklerinizi sonra yel girse hasta olur.nasıl alışırsa öyle gider.heleki evde eldiven şapka çok gereksiz.bende istanbuldayım ama hala kısakollu zıbın la yatırıyorum.altında hala bişey yok.üzerine penye battaniye örtüyorum okadar.maşallah hasta falanda olmadı.çok giydirmek hiç iyi bişey değil.
Altina giydirmezsem gaz olur üşür bacaklariKızlar öyle alıştırmayın bebeklerinizi sonra yel girse hasta olur.nasıl alışırsa öyle gider.heleki evde eldiven şapka çok gereksiz.bende istanbuldayım ama hala kısakollu zıbın la yatırıyorum.altında hala bişey yok.üzerine penye battaniye örtüyorum okadar.maşallah hasta falanda olmadı.çok giydirmek hiç iyi bişey değil.
Ayy canım geçmiş olsun Kıyamam tez zamanda iyilesirsin inşaallah.Kizlar mastit oldum sitma tuttu kaynar suyla dus aldim ufoyu yaktim battaniyelere yorganlara sarildim. Deli gibi tirerken size yaziyorum . usuttummu ki ilac kullanmadan atlatsam bariii. Anaaaammmmm ölüyooooommmm
ya bende öyle yapıyordum ama oğlumun sesi değişmiş bugün. dr mı götürsem bilemedim ki.Kızlar öyle alıştırmayın bebeklerinizi sonra yel girse hasta olur.nasıl alışırsa öyle gider.heleki evde eldiven şapka çok gereksiz.bende istanbuldayım ama hala kısakollu zıbın la yatırıyorum.altında hala bişey yok.üzerine penye battaniye örtüyorum okadar.maşallah hasta falanda olmadı.çok giydirmek hiç iyi bişey değil.
Canım squat ve mekik yapabilirsin bence :)Arkadaslar yarın diyete başlıyorum ekmek ve şekeri kesiyorum. Tabi abur cuburlarida kendime ayrı yemek yapıcam salatayı arttırıcam. Ancak spor yapmak istiyorum. 3 ayımız dolmadi sizce spor yapabilir miyim. Veya ne tür egzersizler önerirsiniz. Çok hırs yaptım bu aralar moralim bozuk. Opuldunuz.
Şimdi okudum da squat için 30 günlük bi program buldum ilk gün 5 set halinde 50 tane yapıyorsun 250ye kadar arttıran arttıran gidiyor ve 30 gün sonra ince basenler diyor doğru mu bu arkadaşlar ö kadar etkili mi hemen şimdi başlıyorum. ☺☺☺
Evet ilk 50 hareketimi yaptım. Ama önceden de biraz egzersiz yapmıştım vücudum ısınmişti iyiki öyle yapmışım
Hareketleri rahat yapmamı sağladı son sette biraz zorlandım ama genel itibariyle rahat yaptım. Yarın 55 tane yapıcam. Programda öyle yazıyor. Umarım ise yarar. Dikkat etmesem kilo aldığımı farkettim. Daha kötü olmadan bu gidişe bi dur demek lazım ☺ is yerim eve 20 veya 30 dakka yürüyerek. Artık isede yürüyerek gidip gelicem ACI YOK ROCKY...
Canim ben doktoruma sormustum gecen ay muayeneye gittigimde. Mekik cekmek istiyorum dedim basla 5 taneyle sonra arttirirsin dedi. Squati bende yapmak istiyorum. Baslasam iyi olacak. Kesinlikle işe yuruyerek git gel giderken yawas git gelirken tempolu yuru ewe geldiginde hemen dus alip sarimirsin yawruna.Evet ilk 50 hareketimi yaptım. Ama önceden de biraz egzersiz yapmıştım vücudum ısınmişti iyiki öyle yapmışım
Hareketleri rahat yapmamı sağladı son sette biraz zorlandım ama genel itibariyle rahat yaptım. Yarın 55 tane yapıcam. Programda öyle yazıyor. Umarım ise yarar. Dikkat etmesem kilo aldığımı farkettim. Daha kötü olmadan bu gidişe bi dur demek lazım ☺ is yerim eve 20 veya 30 dakka yürüyerek. Artık isede yürüyerek gidip gelicem ACI YOK ROCKY...
Ay inanirmisin ben mekigi denedim kalkamadim eşim kaldirdiKiizzz bende yapmak istiyom ama mekik cekince icten dikis yerlerim aciyo benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?