• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çok gaz li bebeğim onu bütün gün kucagimda hoplatmaktan kilo falan kalmadı.birde yemeğe fırsat bulamıyorum.annem rapor alcakmis bu hafta bana yardım için muhtemelen alırım yine birkaç kilo
Canim burdaki cogu annenin bebegi gazli aslinda bence bunye meselesi ben mesela ilk hamileligimde cok cabuk toparladim cunku zayif hamile kaldim bunda kiloluydum hamile kalxigimda 10kilo aldim hepsinide verdim ama normalde kilolu oldugum icin karnimdaki sislikle birlesince iyice kilolu gozukuyorum birde ben tatli cok yedim halbuki sute hic faydasi yokmus dunde beri beslenme duzenimi dwgistirdim bakalim sonucunu gorucez

Canim cpk sewindim gecmeaine. Benim bebegimde 5 dk emiyo otomatik birakiyo 5. Dk dolunca. @spring_0
Kizlar bu arada yenidoganlar daha cok yer ben bunu sormustum doktora daha cok kaka cis yapar haliyle. Bu yuzden kafaniza takmayin bende ilk 2 ay sagarak weriyodum 60 80 120 iciyodu uyumadan. Gecenlerde rahatsizlandim. Buzluktan sut cikardim 120 lik yetmez diye dusunuyodum buyudu diye 80 icti gerisini icmiyo zorladim ogurdu. Buyuzden doktra sormustum. Merak etmeyin normal <3

Ben de sadece sağarak anne sütü veriyorum benim oğlum 750 cc den daha az içiyor genelde. 1 aylikken 800 cc altına zor inerdi şimdi 800 cc icmesi hayal benim için.
Ozaman zorlamayim yavruyu normal...bakalım yarın aylık kontrolü var kaç kilo almış yazarım.senin bebegin kaç kilo canım?

Benim çok fazla var 12 kilo. Nasıl gitçek bilmiyorum. Doğumda hiç kilo kaybı olmadı 5 6 kilo anca. Ben 18 kilo almıştım. Hamileliğim yatarak geçtiği için fazla aldım. Birde Karnım hala üstüne dokununca hissetmiyorum ve acıyor gibi. Çok koca bi göbeğim var. 4 5 aylık hamile gibi. Aynalar kustum. Eski pantolonlarim bildirimde kalıyor yukarı çıkmıyor. Ben hala göbeğinde dolayi lcw nin hamile reyonundan aldığım 42 beden pantolonlari giyiyorum. Önceden 36 38 giyerdim. Ne olacak böyle. Hiç alışık olmadığım bi kilo:mad: isyanlardayim.....[

süt olsun diye yiyoruz bakalım sonumuz ne olacak :):) ben 20 kilo aldım 13 kilo gtti ama su göbeğim beni çok üzüyor nasıl.gidecek normal doğum yaptım birde adet olmadım onun da etkisi var sanırım fos bir şişlik var umarım eski forma kavuşuruz..bu arada kızlar sacim çok dökülüyor bide beyazlarim çoğaldı hiç boya yaptırmadım kendi ana rengi me yapacam bilmiyorum.

Canim burdaki cogu annenin bebegi gazli aslinda bence bunye meselesi ben mesela ilk hamileligimde cok cabuk toparladim cunku zayif hamile kaldim bunda kiloluydum hamile kalxigimda 10kilo aldim hepsinide verdim ama normalde kilolu oldugum icin karnimdaki sislikle birlesince iyice kilolu gozukuyorum birde ben tatli cok yedim halbuki sute hic faydasi yokmus dunde beri beslenme duzenimi dwgistirdim bakalim sonucunu gorucez
Valla bende 22 kilo aldım 48 kiloyla hamile kalkmıştım.doğumdan sonra 18 kilo verdim.4 kilom kaldı.iştah falan kalmadı bende Zorla yemek yediriyor eşim ve annem.deli gibi su içiyom sadece ve bi ara vitamalt kullandım dehşet arttı sütüm maşallah.bence yemekle alakası yok sütün.birde sürekli sağdım memelerimi hiç süt dolu bırakmadım.geceleri bile sağdım.

Canim cpk sewindim gecmeaine. Benim bebegimde 5 dk emiyo otomatik birakiyo 5. Dk dolunca. @spring_0
Kizlar bu arada yenidoganlar daha cok yer ben bunu sormustum doktora daha cok kaka cis yapar haliyle. Bu yuzden kafaniza takmayin bende ilk 2 ay sagarak weriyodum 60 80 120 iciyodu uyumadan. Gecenlerde rahatsizlandim. Buzluktan sut cikardim 120 lik yetmez diye dusunuyodum buyudu diye 80 icti gerisini icmiyo zorladim ogurdu. Buyuzden doktra sormustum. Merak etmeyin normal <3
Hep yazıyor ya kilo başına 150cc yemesi lazım gÜnlük diye...6 kilo olunca 900cc ediyor.900 cc yi ben yesem doyarım. Küçücük bebek nasıl yesin dimi ama

Valla bende 22 kilo aldım 48 kiloyla hamile kalkmıştım.doğumdan sonra 18 kilo verdim.4 kilom kaldı.iştah falan kalmadı bende Zorla yemek yediriyor eşim ve annem.deli gibi su içiyom sadece ve bi ara vitamalt kullandım dehşet arttı sütüm maşallah.bence yemekle alakası yok sütün.birde sürekli sağdım memelerimi hiç süt dolu bırakmadım.geceleri bile sağdım.
Vitamalt nedir canım nerden alabilirim. SütuM artsın istiyorum.

Vitamalt nedir canım nerden alabilirim. SütuM artsın istiyorum.
Vitaminli malt içeceği.tadı biraz kötü ama.ben 10-15 tane kullanmıştım.günde 1 tane.yavaş yavaş arttı.ama en önemli aşırı su ve sağım yapmak.google da aratırsan uygun fiyatlı siteler çıkıyor vitamalt için.

Tamam cnm yazarsın merak ettim ben de. 15 gün önce 3 aylik kontrolünde 6 kilo idi cnm. Sen günde kac kere sagiyorsun cnm gece sagmayi bıraktın mi
Genelde 2.5 en fazla 3 satte bir sağıyorum.gcede 12.30 sağıyorum.sabahta en geç 5.30 da uyanmadan sağıyorum.uyanırsada buzdolabındakini ısıtıp veriyorum,sonra sağıyorum.sabah sağımı 45 dakka dürüyo nerdeyse çok birikmiş oluyo ve sağmazsam uzun süre sancı yapıyor zaten

Benim çok fazla var 12 kilo. Nasıl gitçek bilmiyorum. Doğumda hiç kilo kaybı olmadı 5 6 kilo anca. Ben 18 kilo almıştım. Hamileliğim yatarak geçtiği için fazla aldım. Birde Karnım hala üstüne dokununca hissetmiyorum ve acıyor gibi. Çok koca bi göbeğim var. 4 5 aylık hamile gibi. Aynalar kustum. Eski pantolonlarim bildirimde kalıyor yukarı çıkmıyor. Ben hala göbeğinde dolayi lcw nin hamile reyonundan aldığım 42 beden pantolonlari giyiyorum. Önceden 36 38 giyerdim. Ne olacak böyle. Hiç alışık olmadığım bi kilo:mad: isyanlardayim.....

Benden mi bahsediyosun:)))

Evet ya nolacak sonumuz kiyafetler olmuyo yeni alsam nolacak bu halde rejimde yapilmamaliymis 1ay sonra ise basliycam simdi evdeyim hadi ise baslayinca disari cikacam dombili dombili

Benimde son 10 gunum bir ayda rapor alabilirsem son 40 gun .. Kac kilo verebilirim acaba 15 kg fazlam var

Çok gaz li bebeğim onu bütün gün kucagimda hoplatmaktan kilo falan kalmadı.birde yemeğe fırsat bulamıyorum.annem rapor alcakmis bu hafta bana yardım için muhtemelen alırım yine birkaç kilo
Ayy beni kolik bebek daha fazla yemek yemeye zorladi sitresten. Bi elimde bebek bi elimde yemek . sinir sitresten cignemeden yutuyorum

canım kanguru araştırırken ilk bi sene kesinlikle dışa bakmıcak şekilde takılması gerektiğini okumuştum, bebeğin omurgasına zarar verirmiş, bi oku istersen

Yaa hic bilmiyodum benimki kanguruda asla ice donuk durmuyo hep disa donuk gezdim ...

Canim ya bizde ayniyiz. Bebeğimle salonda yatıyorum. Kendi yatağında onu göremiyorum. Icime sinmiyor
Bu yüzden salonda birlikte yatıyoruz. Bişey olursa hemen müdahele edebiliyorum. Kafamı çevirsem görebiliyorum.
Bende annemin yanindayim besigini getirmedim burda iki kisilik yatakta oglumla yatiyorum onun nefesiyle uyumak dunyaya bedel . bakalim eve dondumuzde onsuz nasil yaticam:(

Selam kızlar bişey sorcam belki yazan olmuştur ama geçmişi okuyamadım bi türlü kızım 3aylik olacak kanguru almayı düşünüyorum fiyatı yüksek olmayan kolay kullanılan birde mümkünse fazla ağrı yapmayan (çok şey istiyorum galiba :)) tavsiye edebileceğiniz kanguru modelleri var mi?
Ya ben ucuz bisey aldim cift tarafli ama disa donuk seviyo kucaktada o sekilde durmak istiyor hep.

Cok dogru bak iste bu sivi tuketimi onemli bende maltanaya basladim bugun zayif baslayinca hamilelige kil

Benimde son 10 gunum bir ayda rapor alabilirsem son 40 gun .. Kac kilo verebilirim acaba 15 kg fazlam var

Ayy beni kolik bebek daha fazla yemek yemeye zorladi sitresten. Bi elimde bebek bi elimde yemek . sinir sitresten cignemeden yutuyorum

Yaa hic bilmiyodum benimki kanguruda asla ice donuk durmuyo hep disa donuk gezdim ...
Valla canim ben bugun dikkat etmeye basladim abur cuburu kestim ama normal yemegimi yiyorum bol su aralardada az kuru incir bazen findik ceviz ha birde cok acikinca yulaf ezmesi yiycem hem sut yapiyomus hemde tok tutuyo sut icin malt icecegine basladim birde bakalim sonucu gorucez

Kucağında bebekle squat hareketi yap bak hem bebeğe iyi geliyor,hem madenleri yakıyor:)

Bende annemin yanindayim besigini getirmedim burda iki kisilik yatakta oglumla yatiyorum onun nefesiyle uyumak dunyaya bedel . bakalim eve dondumuzde onsuz nasil yaticam:KK43:

Ya ben ucuz bisey aldim cift tarafli ama disa donuk seviyo kucaktada o sekilde durmak istiyor hep.
Benimkide aynı canim yüzü bana doğru olunca kucakta huysuzlaniyo bakalım önce ucuz bişey alıp denicem sevecekmi sonra belki pahali da alirim ama kisi süre kulanilacagi icin cok para vermek istemiyorum

Baby2go kanguru yada diger bebek ürünlerini kullanan varmı kızlar memnun musunuz nasıl bi marka sizce?

Benim bildiğim uykusuna devam etmeli. Bi makalede okumuştum. Bilinen aksine erken yatan bebekler daha uzun uyurmuş. Ben uykusuna hiç müdahele etmem. Acikinca uyanıyor zaten. Iyi uykular dileğiyle.
Benim bebisimide hiç sallamadim kucakta tutarken de hiç pis piş yapıp sallamadim.bizim millette bi huy var kim bebeği kucağına alırsa sallamaya ziplatmaya çalışıyor.ben herkese sallamayin dedim kızım kendiliğinden uyuyor şimdi yatağına koyuyorum ya elini yemeye çalışıyor ya emzik emiyor uykuya geçiyor.gece uykusuna yatincada erken veya geç farketmiyo sağlamasını beklemeden 2_3 saatte bir emziriyorum koyuyorum öyle geceden öğlen 11 e kadar uyanmiyor.

Bende yemeğe fırsat bulamıyorum yaa istahim kaçıyor o yüzden.
Allah razi olsun kizlar, iyi simdi cok sukur, gece kusmadi ama saat basi 3-4,dk emzirdim sonra cekip emzik verdim fazla gelip de yine kusmasin diye.. Sabah 7 de emdi en son her zamanki gibi bi damlasini geri cikardi agzinda mi tutuyo napiyosa :) skmdi anakucaginda yatiyo bu arada benimki basta cok korkmustu anakucagindan :)
Ben de sallayarak uyutuyorum Bazen 3-4 saat uyumadiysa ya da gece uykusuna gecmek istediyse ama o an sallayamadiysam kendisi mizirdana mizirdana uyuyo yattigi yerde..
Biz yatak odasinda yatmiyoruz bu arada , salonda yatiyoruz bi l koltuk var bi de cekyat o cekyati actim Ilgaz onda yatiyo ben l koltugun bi ucunda , hem sicak oluyo diye hem de park yatak almistim benim yatagimdan gorunmuyodu daha kucuk ya gormem lazim diye gcmedim ama artik yavas yavas gecicez heralde...
cnm çok geçmiş olsun nasıl bbeis şimdi kusuyormu hala

yavaş yavaş sallamak gelişimi için önemliymiş.hem bebekler sallanınca hareket ettiği için gaz problemi olmuyormuş. özellikle kolik bebekler için önemli. kayınvalidem biz gaz nedir bilmedik bu da yeni çıkmış diyor :KK45:.sallanınca çabuk çıkıyorheralde. hızlı sallamamak lazım ama Allah korusun beyin kanaması geçirir.:KK24:
bende hızlı sallamayi sevmem. Yavaş sallayıp ninni soyledimmi uyuyor

Ya benim diz kapaklarım çok kötü kızlar ödem varmış ilaçta içemiyorum. Sizde var mı. Yere oturan kalkamiyorum. Nasıl geçecek ya. Egzersiz verdi doktor ama nafile pekte yapmadım son zamanlarda. Bide Kilom canımı sıkıyor. Herkes çok yakışmış dedi ama ben istemiyorum.
cnm geçmiş olsun benimde topuklarım agriyor sallamaktan

Hep yazıyor ya kilo başına 150cc yemesi lazım gÜnlük diye...6 kilo olunca 900cc ediyor.900 cc yi ben yesem doyarım. Küçücük bebek nasıl yesin dimi ama
kız her bebeğin bünyesi aynı olmaz bizim bile. Ne kadar isyerlerse o kadar vernek lazim. Zorlamamk lazim.ben 2 ogunle doyarim mesela. Kuzenim habire yemek yer ve zapzayif

Doğum Yapalı 3 ay oldu normal doğum yaptım ve hala adet olmadım bunun için doktora gittim hormon tahlili ve smear testi yapmisti.bugün kan sonucumu aldım gostermeye gittim smear sonucu çıkmadığı için birşey demedi emziriyorsan olabilir birde smeare bakalım öyle konuşalım dedi.kan tahliline baktimki bhcg ye de bakmışlar bende bhcg 1 çıkmış.biliyorum bu durumda gebelik yok ama 0 olması gerekmez miydi.bhcg 5-10 arası 1 haftalık gebelik yazıyor kâğıtta.bhcg si 1 olup artan var miydi aranızda çok korkuyorum.biliyorum geri çekilme bir kontrol yöntemi değil ama bu durumda hamile kalan oldumu aranızda içimi rahatlatin lütfen kızlar :(

Back
X