2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Valla dogru soze ne denir arkadasim olayi gayet guzel anlatmissin

Oglum 7 kilo. 3 numara bez kullaniyorum kucuk degil saniirm ya

Biz 6 bck kiloyuz 6 kilo iken baktım 3 numara baya skti bacakları falan 4e geçtim. Molfix kullanıyoruz biz.

Benim kızımda ilk başlarda alıyordu şimdi almıyor benimde alistimam lazım. Sütler var buzlukta en azından dışarıda ise yarasın.

Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?

Eki Görüntüle 1629120
CoK güzel bir paylaşım size teşekkür ederim. Ben söyle düşündüm. Yazının en sonunda dediği gibi ek gıdaya hazır olup olmadığını anne anlamlı. Öncelikle bebek yutkunabilmeli benim kızım suyu bile yeni yeni içiyor boğazında kalmadan kaşıkla. Mesela bu bir ölçüt. Sonra yuttugunun mideye düzgün gitmesi için destekli oturmali benim kızım şu an bunu yapamaz. Bu tarz ve benzeri ölçütlere bakarak ek gıdaya geçilebilir. Elbette gelişim sürecinde bireysel farklılıklar vardır bazı bebekler bazı eylemleri daha erken veya daha geç yapabilir. Bunları gözden geçirerek ve gozlemleyerek ek gıdaya geçmeliyiz. Benim bir arkadaşım 3.aydan sonra geçmiş ve sebze püresi yedirerek başlamış. Meyveyi sonra vermiş çünkü meyveyi Alişan bebek sebze yemiyormus. 3. Ay bizim için çok erken ben duyunca çok sasirmistim.

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum buraya. Çok fazla geçmiş birikmiş şöyle bir göz attım. Hepimizin derdi sıkıntısı aynı anlaşılan. Ali Emir 78 günlük. Aşırı gazlı ve huysuz bir bebek. 1 aydır memlekette ailemin yanındayım sayelerinde daha iyiyim. Trabzon da düzgün bir doktor bulamadım diye burda övülen bütün doktorlara götürdüm herşey çok güzel tek sorun aşırı gazlı. İlk zamanlara göre daha iyi inşallah dahada iyi olacak. Allah hepimize kolaylık versin. Öpüyoruz

Basin sagolsun canim , mekani cennet olsun. En doru karari wermissin anneni cagirmakla. Hem gozun arkada kalmaz hem annenle birbirinie yoldas olursunuz. Calismadigin gunlerde disari cikarirsin iyi olur hepiniz adina.
Canim babaanneye zaten cok insanin nazi gecmez. Heleki baska bi cocukla asla ayni yerde kalmamali (kardes disinda) annene baktirman en guzeli olmus en azindan gunde 10-20 kere arasanda annenin sesi cikmaz babaanne bana guwenmiyo mu diye dusunur. Benim kayinvalidem yok ama cewremden biliyorum. Ayrica parayla annenin bakmasida iyi sonucta hem kadinjn ihtiyaci war hem sen kendini daha iyi hissedersin anneme benimde katkim oluyor diye mis gbi bakar bebegine.
ben yıkanabilir bez kullanıyorum ama gece prima aktif bebek takıyorum. bizimki bayağı çiş yapar 12 saat kdr üzerinde sıkıntı yaşamadım. bir dde 6 kg iken7-14 kg ya başladım. bol bol takıyorum
Bende premium kullaniyorum islaklik hissediyordum biraz cos yaptihinda prima aktif bebekten cok memnunum. 7-14 nasil buyuk mu geliyo yoksa iyi mi??
Oy canim beniim daha anakuzusu bizimkiler ya minnicik. Bugun bende gittim saglik ocagina kendim asi olmak icin o yol bitmedi esim ewdeydi ona biraktim. Ewe zor attim kendimi baktim bana
Oglum 7 kilo. 3 numara bez kullaniyorum kucuk degil saniirm ya
Canim aktif bebek kullan banada oyle yapmisti premium care. Aktif bebege gectim guzel cok memnunumcan
Benimkide biberonu almiyo asla artik zor alisir emzik gbi. Emzigi biraz aliyodu sonra wermedim alisincada kimisi cok zor birakiyo diyo kimisi benimki hic zorlanmadi diyo aklim karisti benimde oyle kenarda duruyo emzikler rengarenk

Evet canım haklisin. Ben bu ay bitsin başlamayı dusunuyorum. 3. Ayimizi bitirdk şükür 4 ü de dolduralım baslayacagim sebze pureleriyle :) biz tattiriyoruz meyvelerden falan bakalım sebzeye ne tepki verecek. Seftaliyi çok sevdi baya emdi falan cuk cuk :)

valla bnm ki hiç yadırgamıyor

Allah razi olsun canim benim cok sagol

Oyyy kuzum benim Kıyamam ona maşallah.

Esimle anlasamiyoruz biz artik hic konusamiyoruz. Hele bebegim dogduktan sonra..yani "ben boyle mutlu olucam" lafini kale alicagini sanmiyorum.. Yakinda olsa anasina birakirdi cocugu zorla, benim anneme vericegimiz paranin uc katini da kendi anasina verirdi anasi da istemem yan cebime koy'cu zaten.. ben de bosanirdim heralde.. Herseyde inat ediyo, soyledigim hicbiseye inanmiyo, ben hicbisey bilmiyorum ona gore, milletin lafiyla beni yargiliyo, evde odalarin yerini bile annesine soruyo artik boyle seyler filan iste ama artik takmiyorum ben de...gittigi yere kadar gider. O yuzden cok darlarsa resti cekicem..

Maşallah kuzuya. Bende gecende domates emdirdim hepsini yicekti nerdeyse. Yavaş yavaş bi damla bi damla baktiriom tadına. 4 bitsin bende çorbalardan baslicam vermeye. Mesela bi öğünde ne kadar vericez ki acaba

valla bnm ki hiç yadırgamıyor
Ne güzel kizz masallah

Kimse kızının resmini koymuyor bakıyorum. Oğlanlar yarıştı kızlardan hareket yok :)
profilde varr

Ben de tattiriyorum bissuru sey verdim seftali domates salatalik limon sogan cay kahve recel sapir supur yapiyo agzini ne versek , doktoru da verme sakin bisey diyo anne sutu veriyorum ben sadece, bu ara almadi gogsumu doktor ondan almaz gogsu diyo..

Uzuldum canim ama sunu unutma cogu erkek cocuk gibi zaten o yuzden sakin olmaya calis hakkinda hayirlisini diliyorum her sey yoluna girer insallah

Bende senin kafadanim sanirim attirmasin kimse tepemin tasini:))

Bizimkinin favorisi benim, bi şeftaliyi emdi dün. Bugün onu da emmedi ikizler burcu ya bunlar, bi değişikler

Uzuldum canim ama sunu unutma cogu erkek cocuk gibi zaten o yuzden sakin olmaya calis hakkinda hayirlisini diliyorum her sey yoluna girer insallah
Hepimizin hakkimizda hayirlisi olsun canim sagol ilgin icin...
Bende senin kafadanim sanirim attirmasin kimse tepemin tasini:))
Biliyorum canim bi ara yine ayni muhabbet olmustu.. Bizimki kalici sekilde duzelmiyo ama..

Bizimkinin favorisi benim, bi şeftaliyi emdi dün. Bugün onu da emmedi ikizler burcu ya bunlar, bi değişikler
Ne guzel benimki gunduz emmiyo beni zorla bi iki kere sonra sagiyorum anca oyle doyuruyorum emmeyi komple birakicak galiba...ekimde ise baslicam ben biberona alismasi iyi bisey ama ne biliyim kotu oluyorum emmek istemeyince agliyorum ne yalan soyliyim.. gece emiyo da allahtan unutmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…