2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Biz de biberona, emziğe alıştıramadık... Beni yaptı emzik :) işe başlayınca da gece emzirirsin sutun devam eder inşallah.

Bizimkinin favorisi benim, bi şeftaliyi emdi dün. Bugün onu da emmedi ikizler burcu ya bunlar, bi değişikler
Kız alemsin hee buarada ben ve kızım aynı gün doğumluyuz 2 haziran. Esimde 6 haziran evdeki cümbüşü seyreyle yanı :)
üzülme canım her bebeğin bir kısmeti var.ben mesela hic emmemisim. Annem benim doğumumdan 4 gün sonra vefat etmiş. Anne sutu Hic yok bende. Buyuduk mu buyuduk elhamdülillah.

Nasılsınız kızlar.
Geçmişe göz attım, herkesler iyi şükür.
Öpüp kokluyorum minnak kuzularınızı.

Bizde iyiyiz şükür, agular çoğaldı bu ara, kafasını tutmaya basladı ama henüz yastıktan falan kaldıramıyor.
Beni tanımadığından şikayetçiydim malum ama artık daha iyi aramız

Ben aceleci davranıyorum sanırım, kızımdan 6-7 aylık bebek tepkileri bekliyorum nerdeyse heyecanla
Uykularımızda idare eder, aşırı zorlamıyor şükür, inşallah hep böyle devam eder.
Çok sık giremiyorum ama fırsat bulur bulmaz bakıyorum sizlere, Bi zamanlar 7/24 burdaydım oysaki

Selam canıım :) eski tayfayı, eski muhabbetleri özledim açıkçası :) artık kimseler bakamıyor buraya bebişlerden :)
Bizim kızın da maaşallah ağlamaları azaldı biraz. O yüzden daha iyiyiz çok şükür. :) öpüyorum minik kızını :)

Mekani cennet olsun annenin canim
Bizim evde de ayni cumbus var 29 mayis ben,10 haziran oglum,20 haziran da esim

Şaşkın kuzunu öp yerime, maşallah fıstığıma
Canım bende çok özledim, daha fazla yazmaya calışcam artık daha müsaitim
Çok şükür canım rahatlamanıza sevindim, artık kuzuların tadını çıkarma zamanları

Kızlar ya benim kızım her gün değil ama 2 3 günde bir saat 3 4 gibi uyuyor. 6 7de falan kalkıyor. 9 yada 10 da gece uykusunda. Sizde de öyle olan var mi. Acaba havalar serinleyince hep ayni saatlerde uyur mu.
Bazen eyvah gece uyumaz diye hayıflanıyorum.

üzülme canım her bebeğin bir kısmeti var.ben mesela hic emmemisim. Annem benim doğumumdan 4 gün sonra vefat etmiş. Anne sutu Hic yok bende. Buyuduk mu buyuduk elhamdülillah.
Canim uzuldum basin sagolsun Rabbim mekanini cennet eylesin anneciginin..ben de 2-3 ay emmisim sonra koyden istanbula gelmisler ee yer degisince annem tiksinmis sutu kesilmis ben de sutsuz buyudum sayilir

Benim oglum da sabah 7bucuk gibi kalkip babayi ise yolluyo sonra 10-11 gibi yarim saat ogleden sonra 2-3 gibi bi saat bazen 2 oluyo aksamustu bu saatlerde yarim saat uyuyo, ama uyursa gece uykusuna dalmasi uzuyo bu sefer, 9bucuk 10 gibi uyuyo ama aksamustu uyumazsa 7bucuk 8de geciyo gece uykusuna 11 bucuk-12ye kadar suan duzensiz olmasi normal canim bi de gece uyursa gunduz uyumaz, gunduz uyursa gece uyumaz dememek lazimmis. Henuz duzen yok ya insallah oturur kisa zamanda.

Canim uzuldum basin sagolsun Rabbim mekanini cennet eylesin anneciginin..ben de 2-3 ay emmisim sonra koyden istanbula gelmisler ee yer degisince annem tiksinmis sutu kesilmis ben de sutsuz buyudum sayilir

sağol cnm Allah razı olsun.
gene 2 3 ay anne sutu almak iyi bence.
Dediğin gibi şimdi düzensiz ama düzene girer inşallah. Şimdi alışmaya çalışıyorlar geceye gündüze. Hayata alışmak çok zormuş yaa bebeğim olana kadar hiç bu açıdan düşünmemiştim

Sevgili anneler doğumdan sonra yaşadığımız psikoloji gerçekten çok farklı hele ki lohusayken ben mesela riskli bi gebelik geçirdim ve 4 aya yakın yatalak
Geçti bitti çok şükür bende lohusa sendromu oldum hiç evden cikamiycam iş yapamiycam falan sandım ilk başlarda. Herşeye alınmaya başladım acayip bir psikolojimiş. Şimdi geçti çok şükür ben kızıma kızım bana alıştı. tek dusunugum inşallah lohusa iken kimsenin kalbini kırmamisimdir.

Mesajım yarım kalmış kusura bakmayın. Efendim söyle ki bu zor gebelik sürecinden sonra doğum yaptim ve bebeğimin glikozu düştüğü için yoğun bakıma alındı bebeğime ilk günden hasret kaldım o günler geçti gitti ancak tüm lohusalik sürecinde ağladım. Konuyu şuraya baglayacagim. Bu dönemlerde beni sadece annem anladı hatta ablam dahi anne olmasına rağmen anlamadı. O yüzden eşlerimızın bizleri anlaması çok zor. Eslerimizle doğum sürecinden sonra anlaşmazlıklar yasayabiliriz. Aman deyim kendinizi uzmeyin ve sabırlı olun inanin geçecek.

benim bebekte çok gazlı. çok gazlı bebeklerde gaz ilacını ne zaman kesmeliyiz veya azaltmalıyız?

ağ kısmı bol bol ama erkek çocuk sıkmasındansa bol olsun. bant kısımları geniş kaldığından deriye çok temas ediyor. oralar kızarmasın diye yanları kıvırıp öyle cırtını takıyorum. yani cırtla beden küçültürken cilde değecek yanlardaki naylon kısmı azaltıyorum.

erken gıda verince alerji olması beni tedirgin ediyor hem de daha bünyesinin hazır olmaması. açıkçası büyük konuşmayayım ama 6 ay bitene kdr ek gıda düşünmüyorum.
başlayınca da önce sebzeyle başlamak öneriliyor. her hafta yeni bi sebze şeklinde. artık o dönem ben de rejime başlamış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…