- 15 Aralık 2024
- 686
- 358
- 18
Evet kafam da hep yapıyorum işleri ama vücut izin vermiyorYa insan yapmak istiyor ama sanki vücut izin vermiyor. Fıs bi halde uzanıyorum sürekli![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kafam da hep yapıyorum işleri ama vücut izin vermiyorYa insan yapmak istiyor ama sanki vücut izin vermiyor. Fıs bi halde uzanıyorum sürekli![]()
vm medical park gebze'den şubatta doğum paketi aldım 50 bin tüm muayeneler doğum dahil babaya checkup bile veriyorlar diyetistyen psikolog 1 görüşme de var doğum odasını da süslüyorlar öyle tek seferde halletmek istedim üstüne sadece fetal dna parası vereceğim 12.500 tl o şekilde hallettimKizlar İstanbul Anadolu yakasında doktor tavsiyesi olan yok mu ay bi muayene ye 3500 diyorlar çok pahali geldi banadaha bunun testi vs si de var . Nasıl olacak bilmiyorum.
Anladım düzelir inşallah yoksa kafamda saç kalmayacakAynı şey bende de var endişelenme hormonal olarak saç dökülebilir ben tüp bebek tedavisi gördüğüm dönemden beri ilaçlardan dolayı çok dökülüyor artık durum normalleşti benim için
Aaa çok iyi .Peki tahliller de dahil edildi mi fiyatavm medical park gebze'den şubatta doğum paketi aldım 50 bin tüm muayeneler doğum dahil babaya checkup bile veriyorlar diyetistyen psikolog 1 görüşme de var doğum odasını da süslüyorlar öyle tek seferde halletmek istedim üstüne sadece fetal dna parası vereceğim 12.500 tl o şekilde hallettim
Benim 5+3 de 5mm küsür bişeydi dr normal haftasıyla uyumlu demişti. Bir hafta sonra geldiğinde en az 12 mm olmalı hergün 1 mm büyümüş olmalı demişti 6+3 de 15mm olmuştu güzel ilerliyor demişti.Merhaba ben de bugün doktora gittim geç döllenme kesem 3.44 mm nasıl ilerlerdi sizin
gözün aydınnKontrolden çıktım kuş gibiyimm
Bebiş büyümüş. Sata göre 7+6 ultrasona göre 8+1. Çok şükür hersey yolunda, kalp atışı düzgün. Bi sonraki kontrolümüz 2 hafta sonra olacak. Doktor sordu aylık mı gidelim 2 haftalık mı diye. Hemen 2 haftalık dedim eşime diyor ki sen ek iş yapmaya başla bu kız seni çökertecek
Ağrılar için de adet dönemin gelmiş rahat ol dedi
inşallah her şey hayırlısı ile güzel ilerlerKızlar herkese merhaba az önce diğer doktorundan çıktım. Hala kalp atışı yok ama doktorum bunun normal olduğunu kesenin ve bebeğin iyi göründüğü için atışın 1-2 haftaya başlayabileceğini söyledi. Atmazsa genetik kısma odaklanırız dedi. Yani yine gerçekçi bir konuşmaydı ama diğer doktorun kürtajı gibi bir karardan bahsetmek bir yere beklememiz gerektiğini söyledi. Progestan başladı minik bir kanama varmış. Sizinle paylaşmak istedim. Ultrasonda da 5+6 göründü. Adet tarihime göre 6+3 diye düşünmüştük.
Simdi konuştum 68 bin dediler fiyat için maltepe fiyatı da 120 bin mis bolge bolge ne kadar degisiyor fiyatlar ya .Teşekkür ederimvm medical park gebze'den şubatta doğum paketi aldım 50 bin tüm muayeneler doğum dahil babaya checkup bile veriyorlar diyetistyen psikolog 1 görüşme de var doğum odasını da süslüyorlar öyle tek seferde halletmek istedim üstüne sadece fetal dna parası vereceğim 12.500 tl o şekilde hallettim
Çok sevindim ben çarşamba tekrar gideceğim doktor rapor verdi raporumu uzatacak yatmalısın dedi 1 düşüğüm var. Bugün de keseyi zar zor görünce stres oldum 4-5 hafta gebelik diye yazdı rapora kese normal o zaman değil miBenim 5+3 de 5mm küsür bişeydi dr normal haftasıyla uyumlu demişti. Bir hafta sonra geldiğinde en az 12 mm olmalı hergün 1 mm büyümüş olmalı demişti 6+3 de 15mm olmuştu güzel ilerliyor demişti.
İnşallah herşey yolumda ilerler belki de geç döllenme oldu sizde. Ultrasona göre 5+6 ysa daha kalp atışlarının başlamaması normal. 6.haftada daha yeni yeni başlıyor kalp atımları.Kızlar herkese merhaba az önce diğer doktorundan çıktım. Hala kalp atışı yok ama doktorum bunun normal olduğunu kesenin ve bebeğin iyi göründüğü için atışın 1-2 haftaya başlayabileceğini söyledi. Atmazsa genetik kısma odaklanırız dedi. Yani yine gerçekçi bir konuşmaydı ama diğer doktorun kürtajı gibi bir karardan bahsetmek bir yere beklememiz gerektiğini söyledi. Progestan başladı minik bir kanama varmış. Sizinle paylaşmak istedim. Ultrasonda da 5+6 göründü. Adet tarihime göre 6+3 diye düşünmüştük.
evet tüm tahliller taramalar dahilAaa çok iyi .Peki tahliller de dahil edildi mi fiyata
Ay o gunler gelsin evet bir an evvelMimar mısın ne kadar güzel. O zaman bize de fikir verirsin bakalım merak ediyorum bebek odanızı. 30lu haftalara gelince artık hazırlamaya başlarız paylaşırız burda inşallah![]()
gebze 68 bin mi olmus normal medical değil ama vm medical diye sormanız lazım ben alırken de normal medicalpark 65 bindi vm olan 50 bindi. yeni açıldığı için kampanya varSimdi konuştum 68 bin dediler fiyat için maltepe fiyatı da 120 bin mis bolge bolge ne kadar degisiyor fiyatlar ya .Teşekkür ederim![]()
Bence normal dediğim gibi benim hep güzel ilerliyor demişti doktorum. Bebeği ve kalp atışlarını da duymuştuk geçen haftada sıkıntı yok demişti.Çok sevindim ben çarşamba tekrar gideceğim doktor rapor verdi raporumu uzatacak yatmalısın dedi 1 düşüğüm var. Bugün de keseyi zar zor görünce stres oldum 4-5 hafta gebelik diye yazdı rapora kese normal o zaman değil mi
Darısı başıma teşekkür ederim yorumunuz içinBence normal dediğim gibi benim hep güzel ilerliyor demişti doktorum. Bebeği ve kalp atışlarını da duymuştuk geçen haftada sıkıntı yok demişti.![]()
Insallah yolunda gider her sey canim, bu doktor bir nebze icini ferahlatmistir bence sanki daha pozitif konusmus cunku. Bu arada evet 5+6 olduysan henuz gozukmemesi normal olabilir o tarihlerde kalbini duyan da oldu duyamayan da cunku. Stres olmamaya calis elinden geldigince ki saglicakla buyusun miniginKızlar herkese merhaba az önce diğer doktorundan çıktım. Hala kalp atışı yok ama doktorum bunun normal olduğunu kesenin ve bebeğin iyi göründüğü için atışın 1-2 haftaya başlayabileceğini söyledi. Atmazsa genetik kısma odaklanırız dedi. Yani yine gerçekçi bir konuşmaydı ama diğer doktorun kürtajı gibi bir karardan bahsetmek bir yere beklememiz gerektiğini söyledi. Progestan başladı minik bir kanama varmış. Sizinle paylaşmak istedim. Ultrasonda da 5+6 göründü. Adet tarihime göre 6+3 diye düşünmüştük.
Maşallah normal demiş ki bence de normal 9.haftada duyan çok kişi var olumlu düşünelim her zamanKızlar herkese merhaba az önce diğer doktorundan çıktım. Hala kalp atışı yok ama doktorum bunun normal olduğunu kesenin ve bebeğin iyi göründüğü için atışın 1-2 haftaya başlayabileceğini söyledi. Atmazsa genetik kısma odaklanırız dedi. Yani yine gerçekçi bir konuşmaydı ama diğer doktorun kürtajı gibi bir karardan bahsetmek bir yere beklememiz gerektiğini söyledi. Progestan başladı minik bir kanama varmış. Sizinle paylaşmak istedim. Ultrasonda da 5+6 göründü. Adet tarihime göre 6+3 diye düşünmüştük.
Bizde geçen yıl Mart ayında evimizi almıştık taşınırken içim çok buruktu herkes boş odamıza burayada bir köşe takımı koyarsın, çamaşır odası yaparsın diye akıl veriyordu. İçimden geçse de dilime gelemedi çocuk odası yaparım diyemedim. Bizim tüp bebek embriyolarımızın hiç biri 5.güne yaşamamıştı o yüzden hiç çocuğumuz olmayabilir düşüneceleri vardı. Bu Martta olanlara bak anlatsalar inanmazdım gerçekten.Ay o gunler gelsin evet bir an evvelbizim bebis odasi cok kucuk tek sorun o, hatta yaz sonu daha agirlasmadan ben tasinsak mi diye dusunmedik degil. Bakalim o gunlere varalim hepsi hallolur bir sekilde insallah
![]()
Hersey yolundaysa daha önceki öykünde problem yoksa 1 ay idealdir hiç merak etmegözün aydınnbana direkt 1 ay dedi nasıl beklicem acaba
![]()