• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Evet mecburen camları görmüyorum artık bide benim camlar çok büyük boydan cam. Eşimde hayatta silmez. Belki kız kardeşime rüşvetle sildirebilirim 🤣
Bence beyler cok guzel cam siliyor, ben hep buyuk fransiz camlarimi esime sildiriyorum yillardir🤣🤣 biraz gazla yapamayacaklari is yok bence iyi yikayip yaglamak lazim ahjdjdjdfj. Ama kardesin de iyi bir secenek, bir tatli&kahve ikramina hamile ablasina hayir diyemez 😬

Bence beyler cok guzel cam siliyor, ben hep buyuk fransiz camlarimi esime sildiriyorum yillardir🤣🤣 biraz gazla yapamayacaklari is yok bence iyi yikayip yaglamak lazim ahjdjdjdfj. Ama kardesin de iyi bir secenek, bir tatli&kahve ikramina hamile ablasina hayir diyemez 😬
Teyze olmak kolay mı herkes üstüne düşeni yapacak 😂

Çok mu zayıfsın neden öyle dedi? Bana ilk üç ay verebilirsin demişti. Ay çok şaşırdım😅
1 aylık kontrol boyunca 4 kilo vermişim her geldiğinde eksiliyor artık eksilmesin dedi. 55kiloydum bugün 51 cıktım. İki hafta sonra geldiğinde kilo vermiş görürsem kızarım bunu koru bari dedi ne bileyim. Zaten zayıf olduğum için heralde 50nin altına düşmemi istemiyor

Ay evet canikom ya bi sonraki kontrol iki hafta sonra olduğu için anksiyete krizine girmemeye karar verdim yoksa zaman geçmez 😁 biberon falan bakalım biz artık djdhdjdh
Sabah esime diyorum ki safak 12 🤣🤣 ilk kez iki hafta ara vermis olucaz ya zorlanicaz kesin🤣 ya canim inanilmaz patiktir emzikdir boyle sembolik seyler almak istiyor ama bir yanim hala korkuyor sanirim🥹

1 aylık kontrol boyunca 4 kilo vermişim her geldiğinde eksiliyor artık eksilmesin dedi. 55kiloydum bugün 51 cıktım. İki hafta sonra geldiğinde kilo vermiş görürsem kızarım bunu koru bari dedi ne bileyim. Zaten zayıf olduğum için heralde 50nin altına düşmemi istemiyor
Bebe büskivisi süt 60 kilo bile olursun 😉

Sabah esime diyorum ki safak 12 🤣🤣 ilk kez iki hafta ara vermis olucaz ya zorlanicaz kesin🤣 ya canim inanilmaz patiktir emzikdir boyle sembolik seyler almak istiyor ama bir yanim hala korkuyor sanirim🥹
Ya evet zaten 5. Aydan önce alısveriş yapmayın diyorlar da uğur getirsin diye küçük parça bisey alınabilir. Bilemedim gerçi bende. Ama çekim yasasına da inanıyorum yani inanarak bebeğinin kullanacağı bi malzeme alıp hergün ona bakarsan kullanmak mutlaka nasip olur diye düşünüyorum

Bebe büskivisi süt 60 kilo bile olursun 😉
Daha önce spor yaparken kullanmıştım bunu baya işe yarıyor gerçekten. Ya bence ben tatlı yiyemediğim için kilo veriyorum. Normalde tatlıya aşırı düşkündüm hergün mutlaka koca porsiyon tatlı yiyordum

Ay evet canikom ya bi sonraki kontrol iki hafta sonra olduğu için anksiyete krizine girmemeye karar verdim yoksa zaman geçmez 😁 biberon falan bakalım biz artık djdhdjdh
Bende bebek odası bakıyorum ya evimin bir odası boş duruyor çamaşır odası olarak kullanıyorum orayı bebek odası olarak dizayn hayalleri kuruyorum. Ama tek birşey almadım daha Allah korusun içimde korku var hâlâ.

Ne rahatı ya makineden çıkmış sıkılmamış çamaşır gibiyim. Nereye asacaklar beni diye bekliyorum gerçekten 😒 ruh hali dalgalanmaları , bulantılar , bir anda kapanan ı phone gibi 4 saat ayılamama bayram sonrası terapistime randevu aldım ben olmayacak yoksa bu şekilde 🥲🌸
Bunlar hepsi geçici şeyler kızlar yaşarken hiç öyle gelmiyor insana ama geçiyor. Sabretmemiz lazım 😞

Bende bebek odası bakıyorum ya evimin bir odası boş duruyor çamaşır odası olarak kullanıyorum orayı bebek odası olarak dizayn hayalleri kuruyorum. Ama tek birşey almadım daha Allah korusun içimde korku var hâlâ.
Evet evet bende öyleyim bakma yani elim gitmez bisey almaya. Fetal dna sonucundan sonra alırım ama🥰
Yaa bebek odası işi çok keyifli değil mi Allah o günlere erişmeyi nasip etsin biz de eşimle arada plan proje yapıyoruz ama çokta kendimizi kaptırmıyoruz o da çekimser kalıyor

Ya evet zaten 5. Aydan önce alısveriş yapmayın diyorlar da uğur getirsin diye küçük parça bisey alınabilir. Bilemedim gerçi bende. Ama çekim yasasına da inanıyorum yani inanarak bebeğinin kullanacağı bi malzeme alıp hergün ona bakarsan kullanmak mutlaka nasip olur diye düşünüyorum
Valla hep hayal kurup inanarak geldik bu gunlere, o ise ben de inananlardanim 😬🌸 kalkip odasina mobilya yaptirmadigimiz surece simdilik sorun yok ajdjfjf. Ben battaniye oruyordum simdi ona da kolum kalkmiyor 🥹

İş miş hakgetire elimi kaldıracak halim yok. Herşeyi eşim yapıyor geçen hafta çok iyiydim yapıyordum ama şuan yemek kokularına hiç birşeye tahammülüm yok.

Yaaa benim de🤣 yillardir adi camasir odasi kaldi, artik esime diyorum ki agzimizi bebek odasina mi alistirsak 😬😬 ben bir de mimar oldugum icin mobilya dekorasyon islerine ekstra merakliyim didik didik ugrasirim ☺️

Valla hep hayal kurup inanarak geldik bu gunlere, o ise ben de inananlardanim 😬🌸 kalkip odasina mobilya yaptirmadigimiz surece simdilik sorun yok ajdjfjf. Ben battaniye oruyordum simdi ona da kolum kalkmiyor 🥹
O enerjisizlik bende de var dün akşam aşkitom da sitem ettti iki kelime konusmuyorsun diye😂 konuşmak bile külfet geliyor bazen

Yaaa benim de🤣 yillardir adi camasir odasi kaldi, artik esime diyorum ki agzimizi bebek odasina mi alistirsak 😬😬 ben bir de mimar oldugum icin mobilya dekorasyon islerine ekstra merakliyim didik didik ugrasirim ☺️
Mimar mısın ne kadar güzel. O zaman bize de fikir verirsin bakalım merak ediyorum bebek odanızı. 30lu haftalara gelince artık hazırlamaya başlarız paylaşırız burda inşallah 🙏

Kizlar alışveriş sayfalarını gezmeye basladim bile bebek icin anne yani beşiği alacagim bir de salona ufak bi besik mi alsam diyorum ne dersiniz?

Back
X